Здравейте.Сега ще ви помоля за малко помощ та значи....
Знам,че е дълго който иска да чете който не НЕ
на баща ми жената ме тормози постоянно крещи ми на всяка моя дума , по някой път е много мила когато говори с мен и аз говора с нея тихо тя като ми викне и аз се ядосвам и аз започвам да викам.ето днес например- отидох ме на пазара тя ми се развика и аз също от там няама удари и аз и казах не ми посягай тя се обади на баща ми и каза че съм и се зъбила /да озабих се но тя ме предизвика/ и баща ми и каза че довечера ще говори с мен и с 1 дума ще си изям шамарите и скандала.опитвала съм 1000 пъти да говоро с нея но не става кажете какво да правя.и както като се скараме се започва да ми вика- неблагодарница, да аз ти купувам дрехи,сега няма да ти плата интернета и тем подоббни.са си мисля какво да права вече не издържам над този тормос идвам ми да се кача на покрива на блока и да скоча.Мислила съм и да бягам от нас но просто няма къде да отида,имам баба и дядо страшно много ги обичам и те мен,ако избягам от нас пък да отида при тях незнам... помогнете кажете какво да правя.......... а не мога да говора с жената на баща ми защото е просто невъзможна,мразя я,съжалявам дори че съм се родила.плс кажете кфо да права