.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

как да разбера дали дадено момиче е Девствена

Град
    Maina Town
    mi vij sq...kato pogledne6 edno momi4e si li4i dali e devstvena ili ne....na kolko godini si? darjat se po razli4en na4in..dai mi malko podrobnosti
    I don't make love,Baby we make magic....

ми аз лично сам на 19 тя е на 17 амм правили сме Орален секс , но не знам как да позная дали е девствена

Nai Dobre da e Pitash

Ами девствените момичета са малко по-срамежливи и (логично) некомпетентни по темата за секса.Може да разбереш като я предразположиш да си говорите по тая тема и и задай някакъв въпрос който ще ти подскаже.Но гледай да е съвсем спокойно и без да изискваш бърз отговор,че да не се усети или да се уплаши ако крие девствеността си. Каква съм предателка

ami obiknoveno kogato e devstvena ne se obezkosmqva otdolu,a sled tova kato zapo4ne da pravi sex 4ak togava
    i su6to taka edin ginekolog mi kaza 4e sled polov akt vaginata pridobiva po-ovalna forma

ми щом е така някои може ли да качи снимка на дествена и на не дествена да вида разликите

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от mlada_bulka_igriva
    ami obiknoveno kogato e devstvena ne se obezkosmqva otdolu,a sled tova kato zapo4ne da pravi sex 4ak togava
    i su6to taka edin ginekolog mi kaza 4e sled polov akt vaginata pridobiva po-ovalna forma

tova 4e puuuulni gluposti .... destvenite momi4eta ne se obeskosmqvali dolu ti v red li si

Мега фен Аватара на amatorium
    Pogledno otdolu i gotovo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Най-сигурния начин е да и го туриш, но попринцип много лесно се забелязва по държанието. Не знам аз как точно се разбира (аз просто си го усещам). Пада голяма гавра като си лафим с някой авер коя е девствена и коя не и после ги питаме. Нема ви разправям колко бой и псувни съм отнесъл.
    Дойдох, Видях, Направих простотия.

Град
    Между краката на майка ти
    По никъв начин ако не си я питал или не си и бръкнал в гащите. Апък тва за държанието е относително
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Ми питай я ...

Цитирай Първоначално написано от bazzil
    По никъв начин ако не си я питал или не си и бръкнал в гащите. Апък тва за държанието е относително

правил сам го това с гащите но несам много опитен с дествените и не знам по какво да разбера

Кфо се тормозиш щом ти е прайла свирки и до друго ще стигнете...а като стигнете ще разбереш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Бе по държанието не винаги може да се разбере.Може момичето да е няква такава по-тиха да не се държи свободно но това не значи че не може да е освободена когато е с любимия си човек =)
    Иначе ако тя не реши да ти каже не знам как може да разбереш.

Re: как да разбера дали дадено момиче е Девствена

Цитирай Първоначално написано от boboslavster
    kato stigne6 do sex s tva momi4e 6te razbere6

Не можеш да разбереш дали е девствена ако не я питаш.
    Всички които казват че момичетата които са правили секс гледат,миришат,държат се по "особен" начин..ами лъжат те.
    Дори да погледнеш там долу и да търсиш химен няма гаранция че не се е скъсал по време на аеробика или докато е бягала по физкултура.
    Ако смяташ да правиш секс с това определено момиче би трябвало да си имате достатъчно доверие и да споделяте достатъчно (ако не всичко).А това да ли е сексуално активна е едно от най-важните неща преди да започнете да се "консумирате".

Всъщност сега се сещам за 2 приятелки които не казаха на партньорите си,че ще им е за 1 път.До ден днешен момчетата така и не знаят,че са отворили момичетата.Направи си извод от къде може да разбереш най-сигурно дали е девствена....Иначе можеш само да предполагаш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Абсолютно невярно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Абсолютно невярно!
    Ако не се обезкосмява долу най-вероятно никога няа почне да прай секс... поне ако зависи от мен или някой кат мен
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Кфо се тормозиш щом ти е прайла свирки и до друго ще стигнете...а като стигнете ще разбереш...

+1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Пуснато на: Пет Май 23, 2008 1:29 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

....майка ми от 8ми клас почна да ме води на кола маска, а преди това играеше бръснача.. ДЕВСТВЕНИТЕ МОМИЧЕТА СЕ ОБЕЗКОСМЯВАТ СЪЩО!

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas

ами за овалната форма може да е вярно , но за ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО не си права ,девствена съм и се обезкосмявам.А ти човече не се тормози ,най-добре я питай
    Summer (h)

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Питай я бе, пич .. пууу толкова ли е трудно ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

по цвета на лака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си