- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гнусливи ли сте?
Zdraveite,iskam da pitam pove4e jenskata 4ast ot foruma,da li gi e gnus da kajem ako nqkoi priqtel ili su4enik pie ot 6i6e vie 6te piete li ot tova 6i6e????
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Offfff skuka..........
много си зависи от съученика, но попринцип въобще не съм гнуслива![]()
Не съм забелязал някой гнусливи, повечето са пили от шишето ми примерно.. имаше и една дето ми дъвка дъвката даже..![]()
emi razbira se 4e 6te se piq,6to ne?poprincip vuob6te ne sum gnysliva...e,ako si pyska ligite v 6i6eto,togava malko 6te se zamislq
![]()
+1!Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не съм гнуслива,дори често ми се случва да си пийна от чужди шишета![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
+1Първоначално написано от ANTIHUMAN
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Аз не бих. Не, че съм кой знае колко гнуслива, но не бих го направила.
уф имам един съученик, който еее... боже опази! Гнус ме е от него.. той сигурно се къпе веднъж на 2 седмици![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
По принцип не съм гнуслива,не ме е гнус от момичета,но имаме един много ужасен съученик,който като случайно ми пиине от колата и аз му я подарявам след това...уф че е противен,но пък ми е жал да не му давам да пие,така че му я подарявамПървоначално написано от RaZcAkVa6tIq
![]()
Първоначално написано от comics
А и ние имаме подобен,само дето нашия не се къпе с месеци,абе грозна гледкаПървоначално написано от mEChyY :)
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Според мен е малко противно и да, определено съм гнуслива.
Не съм чак толкова гнуслив, и от моито шише пият и от чуджи пия не ми е проблем тва![]()
Ами много си зависи от човека който ми иска шишето да пие.Ама.. май не бих дала почти на никой,защото някои хора изглеждат чисти,а всъщност са е*аси мърльовците гнусни.А да не говорим колко болести се пренасят.Да,гнуслива съм и супер много ме дразнят нечистоплътни хора гадни![]()
мен категори4но ме е гнус!!!!! има толкова микроби и бацили по ръба на бутилката!!!![]()
![]()
![]()
Зависи чие е шишето..
You are broken, I can fix you...
Един рибарин хванал златната рибка и рибата му вика:
- Рибарю казвай желанието бързо щото имам друга работа.
- Той - искам да пикая ракия.
- Рибаря се прибрал в къщи отишал до ВЦ-то и се испикал в една чаша да се увери и наистина хубава ракия, похвалил се той на жената:
- Жено пикая ракия много хубава.
- Жената носи чашите да я опитаме, а той...
- Ти си с предимство ще пиеш от бутилката.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На кратко го написах щото бързам
Зависи от човека, който е пил от нея, иначе не...
Ако е пила жена това е икуственна целувка![]()
BMW -> Beautiful car!!!
По принцип не съм много гнуслива и що се отнася до това да пия от едно шише с някой друг - няма проблеми x]
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Мраазя да пия от чуждо шише или да ми пият от шишето.Все едно пия лиги хаха.На едното ми село например това и е любимата работа на баба и дядо да пият от едно шише и посли може и трохи да има...уфф бляк.Понякога,дори съм ставала в 3-4 през ноща да ходя да си наливам вода,само и само да не пия от тяхното шише.Е бих пила от на някой приятел,но не ми е от любимите неща.По принцип-да,може да се каже,че съм гнуслива
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ми мн мой познати от класа ми са искали да ми пият от шишето..ама не ги огря щото наистина съм гнуслива пък и те са МИЗЕРНИЦИ!!!!![]()
Аз много обичам да съм център на внимание.Целото даскало ме знае.Така в голямото хода по стаите и сабирам кво ми се пие.Всеки ми дава и така направо обядвам с даскало.Не ме е гнус
Първоначално написано от Zodiac
![]()
![]()
![]()
По темата:ми не
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!