Време е и аз да напиша нещо в този форум . С приятелката ми сме заедно от 1 месец , но последната седмица нещата не вървяха добре , аз и се обаждах всеки ден , държах се по най добрия начин , а тя някак си се отдръпваше и ми се стори че нещо не е както трябва . Една вечер се скарахме или по скоро аз и се разсърдих и си тръгнах , а тя дори не ми се обади , нито ми писа по скайпа , с една дума НИЩО ! Така в продължение на 2 дни , а аз през тея 2 дни направо бях съсипан , не ми се ядеше не можех да се наспя , бях отпаднал, нямах желание за нищо , и така до вчера когато тя ми каза ела да си поговорим да се изясним и аз си помислих че ще се оправим пак ще се съберем и когато ми каза че иска да се разделим .Стана ми супер гадно никога не сам се чувствал така , нямам желание за каквото и да било ... знам че трябва да излизам но не искам , нямам сили .За пръв път се влюбвам и сега след раздялата се чувствам ужасно гадно .Понеже сам голям инат и не се давам лесно не я попитах за какво се разделяме , а и няма и да я попитам. Надявам се че не сам ви отчаял с мойте проблеми