- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ли Закасняx ?
Imashe edno momiche koeto haresvam i bqh spodelil za tova kak me gledashe i mi se usmihvashe obache az dori da q haresvah ne go pokazvah po nikakyv nachin.Po vreme na tezi Velikdenska vakanciq osuznah che ne biva da chakam tolkoz i reshih da pogovorq s neq za tova kakvo izpitvam az kym neq.Tykmo sybrah kuraj da se izpravq pred neq ( ne sym ot nay otvorenite )razbrah chee e trygnala s momche ot 12 klasove ( az i tova momiche sme 10 klas ).Tova naistina beshe kato grym ot qsno nebe , neznaeh kakvo da pravq cql den sedqh i si mislih kak tova moje da mi se sluchi.. I se chudq kakvo da pravq ? Da gi izchakam da vidq kak shte se razviqt neshata mejdu tqh ili da i go kaja sega makar i da hodi veche s tova momche ?
- otnosno tova ako izchakam da vidq kak shte se razviqt neshtata mejdu neq i nego mislq che ne moga da chakam mnogo zashtoto skoro svyrshva daskaloto i edva li shte q vidq skoro .
Chakam da chuq vashite komentari i bez tova se chustvam ujasno prosto neznam kakvo da pravq ..
Е то като свършиш даскало и няма да я виждаш скоро е много гадно![]()
baa choek znam kakvo ti eI iskrenno ti sachuvstvam. I az taka haresvam edno momiche adski mnogo vreme... no pone za razliak ot teb az sym i kazval pyk i pokazval
No bezrezoltatno estestveno
Cheta tuka temi za nespodelenata liubov i vsichki pitat kak da zabravqt tozi v koito sa se vliubili i zapochvam i az da se chuda kakvo da pravq. To che nqma dori na kafe da izleznem e qsno... no se chuda dali da prodylja da si q obicham ili da se opitam da si tura zapushalka na chuvstvata
I moeto ne e prosto nqkvo uvlechenie kym nqkoe momiche... ne prosto q haresvam ami... nz kak da go opisha... abe chuvstvoto e adski silno ne e prosto haresvane... Ama rabotata e tam che az ne sym po vliubvaniqta i tem podobni... I ako se opitam da zabrava za neq nadali skoro pak shte pochuvstvam syshtoto kakto sega... Se pak mislq da ne q zabravqm pak kvoto shte da stava... Az poprincip dyrja na bolka,taka che shte moga da istyrpa 'nespodelenata liubov'. Inache ne znam kakvo da te posyvetvam. Mai shte e po-dobre da i kajesh. I po-dobre lichno ne pravi greshkata kato men kato q preblijish da si kato pyn ot sram. Idi i q zagovori i i kaji kakvo chuvstvash. No moje i da te smetne za nahalen... tq da si ima priqtel, a ti da sa obqsnqvash v liubov. No pyk moje i da q trognesh i ako tq hodi s onq 12-to klasnik samo za da ne e samo, moje pyk da predpochete tebe
Symnqvam se da sym pomognal ama ne sym po liubovta
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
moje p1k da q drupna v strani i da i go kaja no se strahuvam ot posledicite![]()
Be tii da i da kaje6 tq ,ako si e vlubena v negonqma da ima koi znae kakuv rezultat .Za men tova e zagubena kauza sry
pi4 prosto davai napred
![]()
опитай се да станете приятели за да се подсигуриш и да имате контакти и след завършването.Можеш и по радикалния начин да постигнеш целта си като правиш курвенските номера и да се опиташ да ги разделиш и да правиш интриги и скандали...
Така се е получило - другия пър се поддай на моментното чувство. По-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си.
Сближи се повече с нея, станете приятели. Но моят съвет е да ни е казваш, че я харесваш. Когато има проблеми гледай ти да си опората й. Когато се раздели с дванадесетокласника изчакай малко време и й признай чувствата. Относно лятната ваканция - ами постарай се да й станеш близък приятел, защото така ще може да излизаш с нея и да не загубиш контакт.
виж са, като си мълчиш и таиш чувствата си, тя НИКОГА няма да разбере че я харесваш и съответно няма да се случи НИщО!!!
Затова отиди и и кажи квото ти е на сърце, пък квото ще да става.Поне ще си спокоен после, че си направил каквото можеш по въпроса.![]()
Успех!!!
казвай й, не го мисли повече....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
според мен си закъснял...от опит ти го казвам![]()
someone else...
Gadnoy no tfa e polujenieto.. Znam go ot lichen opit![]()
Po dobre ne i go kazvai shot shte zaboli poveche..
A o4i koit ne se vijdat se zabraat :{
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
You are an Idiot...те нямат бъдеще бе той е 12ти клас тя 10ти....той заминава на нейде т'ва лято мислиш ли че ще е дълга връзка? Пробвай се...
tolkoz mnogo razli4ni mneniq 4ovek prosto se oburkva i neznae kvo da pravi
pri slu4ay 4e i go kaja i mi otkaje 6te bude totalno s1sipan![]()
ако няма причина да ти откаже няма да го направи!! гледаи всичко да е от игла до конец идеално във всяко едно отношение.. а и още нещо .. на мен би ми било страно с 1 момче да си казваме просто здрасти чао (примерно..) и с нищо да не ми е показал че ме харесва.. и един ден просто да се изтупа пред мен с думите "харесвам те" .. хахах така де .. даи и някакъв знак че я харесваш виж дали и тя ти отговаря и чак тогава и кажи.. ддз звучи ми по приемливо а и нали знаеш че момичетата обичаме да сме ухажвани а не да идеш направо с думите "харесвам те искаш ли да ходим.."Първоначално написано от iskamdate123
![]()
Първо да отидеш и да и кажеш те така от нищото 'Обичам те миличко, милинко ,сладинко' е най - голямата тъпотия на света..същия ефект ще има и да го кажеш на магазинерката в кварталната будка..най - много да и дигнеш малко самочувствието и да има кво да разказва пред приятелки...
Второ ако въобще ще и казваш нещо не го прави с думи...това се показва с действия а не с фафли...пиши и в скайп ако те е срам на живо :>, викни я на кафе, натам си знаеш как е..
И тва с приятелите го отпиши като вариант..като си има гадже няма начин да погледне на тебе като нещо различно от приятел ако не действаш направо...а влезнеш ли веднъж в приятелския кръг много трудно се излиза..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
познатоеми според мен трябва да и разкриеш 4увствата си и тя ще реши какво да прави!
Любовта е най-гадното нещо на света !!!
Батко кажи си и всичко аз имах същия проблем само кадето аз съм на 16 а момичето е на 18 и тя си имаше приятел но аз си и казах всичко и се оказа че и тя ме харесва и се забихме и умрях от кеф.... такаче дейставай!
-1Първоначално написано от djeini
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Това вече е за +1Първоначално написано от nody_ledvc
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love