Здравейте , изпаднах в малко трудна ситуация с едно момиче , и ми трябва спешна помощ.Ситуацията е следната , На нова година тази която мина сега в един приятел , с една много готина мацка на име Катя , та значи след нова година не сме си говорили и писали по скайп , изобщо по простата причина че не знаех нито телефона й нито скайпа и и преди г/д месец решх да правя купон , и и взех скайпа от моят приятел който учи в мойто даскало , той ми го даде и зпочнахме да си пишем доста често , излезнахме веднъж на разходка в парка и после аз почнах да я викам , да идва да ме вижда в даскало и тя идваше 2-3 седмично да ме види , но и викаше приятелят ми от нова година. После и подарих на нея и на една нейна много близка приятелка билети за металика от 50 лева и сега в последните 2-3 пъти като се виждам и копувам цвете. Тя до преди 4-5 дена си имаше гадже но момчето я отряза нея и сега си няма никой.

Та мисълта ми е такава , аз понеже я харесвам мисля да и кажа , че я харесвам и дали е съгласна , да видим какво може да се , получи между нас. Но незнам как точно да и го кажа , или е по добре да не й го казвам още помогнете ми какво да правя , че да имам колкото се може по голям шанс с нея

Мерси предварително.