- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С нея или с нейната fr ?
zna4i imam problem.
haresvam edno momiche, ama se nalaga pove4eto vreme da prekarvam s neinanata nai-dobra fr
shibanite daskali ni karat de sedim po nomera i trebva da seda s nad dobrata fr na tova momi4e deto haresvam....
a nai dobrata i fr q svalq po4ti vseki ot klasa na koeto tq otkazva i imam realen shans da q spe4elq ama ne q haresvam...
Pls kajete kakvo da prava...
Като не я харесваш нищо не прави! Е**ти много се дразня на такива, само за идеята да си имаш гадже. Ти осъзнаваш ли, че ако тръгнете ше ти е супер спекло и няма да можеш даже да я хванеш за ръка, защото ще искаш да си втълпиш, че я харесваш, а няма да е така!!!![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Чакай малко...хм..коя от двете искаш?Това се запитай?Или май и двете хаха,базикам се.Ам как така нали харесваш въпросното момиче?И нейната френдка ли искаш?Първоначално написано от help__me
![]()
![]()
Помисли,коя всъшност искаш.
Neinata fr iskam....
Не,ти не знаеш какво искаш...Първоначално написано от help__me
![]()
Бил съм в подобна безизходица....много е гадно.Аз мисля,че той иска да каже че му е даден шанс да тръгне с некогото трябва...
Да....Първоначално написано от Sixxkiller
Това,че много момчета както той каза,я свалят..за това май...и той иска да си пробва късмета с мацката.
![]()
![]()
pak ste v greshka,
nemojaxme da se razberem....
az kazvam 4e imam shans da tragna s taq deto q svalqt....
problema e 4e ne me kefi tq, a priatelkata na taq deto q svalqt
i vi molq za savet kakvo da naprava....
pls pomagaite...![]()
![]()
![]()
Ок,грешката е моя...ами какъв е проблема тогава?Признай й чувствата си,не чакай.Успех.Първоначално написано от help__me
![]()
![]()
ми мн просто ти сам си си отговорил,би следвало да не си мъчиш мозъка повече,ама ми се струва,че не знаеш какво и от къде ти се иска..Първоначално написано от help__me
човек супер тъпа тема!и ти явно си ебати злето!осъзнаи се бро,и си ела на земята!с нея или с нейната фр...боже мой кога ще ви дойде акъла в главите ве![]()
какво да помагаме ти сам каза с коя искаш да си![]()
Каааааааааак какво бре? Ти си хлапе живота е пред теб, чукай най- добрата й приятелка после - ай сички по къщите и след няколко месеца зарибяваш тая...така ще е сиг, че ти е минал мерака по оная...
е нали харесваш другото момиче..за кво шш се занимаваш с най-дурата й фр...май и ти незнаеш кво искаш..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ДааамПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
The Spark
Кпл,мноу си зле,честно.Що тръгваш с тази,която не харесваш или вече реши,че и нея харесваш?!....лел как мразя такива като теб....Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Първоначално написано от GregoryHouse
лелеле Грегчо ли4и си 4е си яко загорял .. не е хуу тай .. ходи на**и нещо и да се знае![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз пък ще ти кажа - Хващай нея,а не нейната fr щом имаш шанс....или опитай и с двете - нищо не губиш...![]()
ТРОЙКА !!!!!!!
Първоначално написано от -4arovnata-
Това предложение ли е?
Моля,карайте по темата..![]()
Супер отговори даваш! +1Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Muahahhaamhaahahhahahahhahahhahahhahahhaha........ ...
Ta...na kolko vika6,4e si,a?![]()
Na 13 sym....
I mai chte hvana da tragna s priqtelkata na tova momi4e deto haresvam...
pak ponatam shte opitam i s momi4eto deto naistina haresvam..![]()
haresvam edno momicheti si nekyv neorientiran...Първоначално написано от help__me
![]()
mi trygni s k*rvata na klasa ni6to drugo ne moje da se o4akva ot takyv mal4o (vyyyyh ama i az bqh na tolkova min god)
Първоначално написано от Riot