.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: С нея или с нейната fr ?

Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от help__me
    zna4i imam problem.
    haresvam edno momiche, ama se nalaga pove4eto vreme da prekarvam s neinanata nai-dobra fr
    shibanite daskali ni karat de sedim po nomera i trebva da seda s nad dobrata fr na tova momi4e deto haresvam....
    a nai dobrata i fr q svalq po4ti vseki ot klasa na koeto tq otkazva i imam realen shans da q spe4elq ama ne q haresvam...

Pls kajete kakvo da prava...
    Чакай малко...хм..коя от двете искаш?Това се запитай?Или май и двете хаха,базикам се.Ам как така нали харесваш въпросното момиче?И нейната френдка ли искаш? Помисли,коя всъшност искаш.
    Супер отговори даваш! +1
    Мерси,старая се,да помагам с подходящи отговори..,не да се лигавя....

Мега фен
    Точно...и ти незнаеш какво искаш,ама опитай и с двете - ако ти излезе щкъсмета зарежи едната и...си готов !

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

zna4i imam problem.
    haresvam edno momiche, ama se nalaga pove4eto vreme da prekarvam s neinanata nai-dobra fr
    shibanite daskali ni karat de sedim po nomera i trebva da seda s nad dobrata fr na tova momi4e deto haresvam....
    a nai dobrata i fr q svalq po4ti vseki ot klasa na koeto tq otkazva i imam realen shans da q spe4elq ama ne q haresvam...

Хах... Еми естествено бъди с тая която си харесваш, близко до мозъка...
    The reasons of love... <3

Мега фен
    Напук на останалите,тръгни с тая дето казваш че я сваля целия клас...да ги е яд всички,а другата - щом не я искат,значи си има основателна причина и ти да не я обичаш повече...

Реши дали те интересува какво чувстваш самия ти или как да се изгъзариш пред останалите.

Баси малоумната тема,честно!Първо момичето харсваш,после обаче не харесваш приятелката и,но нееее,с нея ще тръгнеш,ей така,понеже всички я харесват и ти да е си по назад,да се направиш на виден гъзар...да им я измъкнеш под носа,нали ? И после обаче с цялото си нахалство може и да се пробваш с момичето,което харесваш.Извинявай,но първо ако мислиш,че тези момичета ще ти играят по свирката жестоко се лъжеш!И второ,това може и да го възприемаш като игра,но тези момичета имат чувства!
    Много си неориентиран,както каза един потребител преди мен.И още повече,че се гавриш...

хахаха на колко си?? 9-10????
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    и двете

rqdko popadam na tolkova bezmisleni temi.Nali haresva6 ednata,ot kakav zor 6te tragva6 s priqtelkata?6tom haresva6 ednata pove4e 6to za glupost e da bade6 s drugata??!! Qvno si tolkova kompleksiran,4e ne moje6 da ima6 gadje,4e gleda6 da tragne6 s priqtelkata,samo za6toto"ima realen shans" da si s neq.omg

занимавай се с това момиче което харесваш и има някакво причличане, а не с този човек с който си повече време и се налага да си с него по принуда, защото седите по номера.

Първо харесваш момичето,а не искаш приятелката й,а после харесваш приятелката и .. е кво става тука
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    rqdko popadam na tolkova bezmisleni temi.Nali haresva6 ednata,ot kakav zor 6te tragva6 s priqtelkata?6tom haresva6 ednata pove4e 6to za glupost e da bade6 s drugata??!! Qvno si tolkova kompleksiran,4e ne moje6 da ima6 gadje,4e gleda6 da tragne6 s priqtelkata,samo za6toto"ima realen shans" da si s neq.omg

rqdko popada6 na takiva temi???Az puk mnogo 4esto!

ами само по коментарът ти разбирам на колко си години.доколкото разбрах ти харесваш 1 момиче тогава за кво с другата ще се занимаваш ще направиш грешка и то голяма.щом искаш 1-та говори с нейната фр за нея разпитай как стоят нещата при нея възползвай се от ситуацията.... успех!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

a ti za kvo iskash da trugnesh s taq neinata priqtelka ?! ot gazariq li ili ot kvo ?!
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

И ти незнаеш кво искаш.Нея,приятелката и.Накрая нито едната

10x за отговорите на всички ви...
    Разбрах че нейната fr /която харесвам/си има гадже..
    Тогава ще взема да тръгна с тази дето не обичам,но ще заобичам..пък и за малко газария..

Абе ти тъп ли си или ужасно много? ебати въпроса.. харесваш 1 момиче...ама ще печелиш друго,което не харесваш! Я по-добре ги остави и двете!

estestveno 4e nqma da trugva6 s priqtelkata i
    priznai i 4e q haresva6 i moje da se polu4at ne6tata a ako te ti kaje 4e ne te haresva togava si potursi drugo momi4e NE PRIQTELKATA I
    1.dvete 6te se skarat
    2.fr i moje i da ne iska zaradi fr si
    3.dori i da e imalo nqkukaf 6ans mejdu vas da se polu4i ne6to ve4e vsi4ko e izgubeno
    LofF YoU

Мега фен

zna4i imam problem.

тоо пъ сиг живота ти е доста скучен, щом си задаваш такива ''философски'' въпроси

mislq 4e ako obi4a6 priqtelkata ti nqma da misli6 za drugi momi4eta (i to k1m koito nqma6 4ustva ) :)

nali xaresva6 onova momi4e .... za6to 6te tragva6 s neinata nai dobra fr nqma smisal .... ako ti iska6 zna4i ne xaresva6 dostata4no drygoto momi4e [/b]

Град
    In Devil's Castle
    айде още проблеми...въпреки че не съм особено умна и не схванах с кого искаш да се сваляш...
    someone else...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    айде още проблеми...въпреки че не съм особено умна и не схванах с кого искаш да се сваляш...
    ми не си разбрала щото той иска съвет от нас с кого да се сваля

Град
    In Devil's Castle
    ми не си разбрала щото той иска съвет от нас с кого да се сваля

а,това ли било...сега ми стана още по-странно...ти сам не можеш ли да си прецениш..свяляй момичето,което те харесва,за да постигнеш успех
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си