- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С нея или с нейната fr ?
Първоначално написано от BOOK_FAN
Мерси,старая се,да помагам с подходящи отговори..,не да се лигавя....
![]()
Точно...и ти незнаеш какво искаш,ама опитай и с двете - ако ти излезе щкъсмета зарежи едната и...си готов !![]()
Напук на останалите,тръгни с тая дето казваш че я сваля целия клас...да ги е яд всички,а другата - щом не я искат,значи си има основателна причина и ти да не я обичаш повече...![]()
![]()
![]()
Реши дали те интересува какво чувстваш самия ти или как да се изгъзариш пред останалите.
Баси малоумната тема,честно!Първо момичето харсваш,после обаче не харесваш приятелката и,но нееее,с нея ще тръгнеш,ей така,понеже всички я харесват и ти да е си по назад,да се направиш на виден гъзар...да им я измъкнеш под носа,нали ? И после обаче с цялото си нахалство може и да се пробваш с момичето,което харесваш.Извинявай,но първо ако мислиш,че тези момичета ще ти играят по свирката жестоко се лъжеш!И второ,това може и да го възприемаш като игра,но тези момичета имат чувства!
Много си неориентиран,както каза един потребител преди мен.И още повече,че се гавриш...
хахаха на колко си?? 9-10????![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
rqdko popadam na tolkova bezmisleni temi.Nali haresva6 ednata,ot kakav zor 6te tragva6 s priqtelkata?6tom haresva6 ednata pove4e 6to za glupost e da bade6 s drugata??!! Qvno si tolkova kompleksiran,4e ne moje6 da ima6 gadje,4e gleda6 da tragne6 s priqtelkata,samo za6toto"ima realen shans" da si s neq.omg
занимавай се с това момиче което харесваш и има някакво причличане, а не с този човек с който си повече време и се налага да си с него по принуда, защото седите по номера.
Първо харесваш момичето,а не искаш приятелката й,а после харесваш приятелката и .. е кво става тука![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Първоначално написано от Mademoiselle
rqdko popada6 na takiva temi???Az puk mnogo 4esto!![]()
ами само по коментарът ти разбирам на колко си години.доколкото разбрах ти харесваш 1 момиче тогава за кво с другата ще се занимаваш ще направиш грешка и то голяма.щом искаш 1-та говори с нейната фр за нея разпитай как стоят нещата при нея възползвай се от ситуацията.... успех!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
a ti za kvo iskash da trugnesh s taq neinata priqtelka ?! ot gazariq li ili ot kvo ?!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
10x за отговорите на всички ви...
Разбрах че нейната fr /която харесвам/си има гадже..![]()
Тогава ще взема да тръгна с тази дето не обичам,но ще заобичам..пък и за малко газария..![]()
Абе ти тъп ли си или ужасно много? ебати въпроса.. харесваш 1 момиче...ама ще печелиш друго,което не харесваш! Я по-добре ги остави и двете!
estestveno 4e nqma da trugva6 s priqtelkata i
priznai i 4e q haresva6 i moje da se polu4at ne6tata a ako te ti kaje 4e ne te haresva togava si potursi drugo momi4e NE PRIQTELKATA I
1.dvete 6te se skarat
2.fr i moje i da ne iska zaradi fr si
3.dori i da e imalo nqkukaf 6ans mejdu vas da se polu4i ne6to ve4e vsi4ko e izgubeno
LofF YoU
тоо пъПървоначално написано от help__me
сиг живота ти е доста скучен, щом си задаваш такива ''философски'' въпроси
![]()
mislq 4e ako obi4a6 priqtelkata ti nqma da misli6 za drugi momi4eta (i to k1m koito nqma6 4ustva ) :)
nali xaresva6 onova momi4e .... za6to 6te tragva6 s neinata nai dobra fr nqma smisal .... ako ti iska6 zna4i ne xaresva6 dostata4no drygoto momi4e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
айде още проблеми...въпреки че не съм особено умна и не схванах с кого искаш да се сваляш...![]()
![]()
someone else...
ми не си разбрала щото той иска съвет от нас с кого да се сваляПървоначално написано от Ивалинка
![]()
ми не си разбрала щото той иска съвет от нас с кого да се сваля
а,това ли било...сега ми стана още по-странно...ти сам не можеш ли да си прецениш..свяляй момичето,което те харесва,за да постигнеш успех
someone else...