Здр хора
Аз започвам направо. Значи с приятеля ми сме заедно от скоро. АЗ мн си го харесах още в началото,даже инициативата за запознанството ни беше моя.И така запознахме се,излязохоме няколко пъти,харесахме се и решихме да пробвае заедно. Обаче тук идва моят проблем. Винаги когато съм с него, даже и тогава, когато не съм, постоянно си мисля и се притеснявам дали ме харесва,какво мисли за мен,дали ме смята за забавна,дали му е приятно и т.н. Направо вече се побърквам. Той се държи супер мило с мен,постоянно ме държи за ръка,прегръща ме,целува ме и т.н., но просто аз не спирам да се тормозя. Супер се притеснявам да не изглеждам смешна в неговите очи и просто искам ДА МУ ВЛЯЗА В МОЗЪКА, за да разбера какво мисли за мен. Имам чувството, че тези притеснения ми поставят една спирачка и не мога да бъда спокойна и отпусната,когато сме заедно. А също се притеснявам какво ли казва на фр'с си за мен?? Нз какво да правя,просто съм много объркана. Вие чувствали ли сте се някога така? И как мога да разбера дали наистина ме харесва и т.н.? Ако ви се е случвало подобно нещо,моля ви споделете.