.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Направо откачам...

Здр хора
    Аз започвам направо. Значи с приятеля ми сме заедно от скоро. АЗ мн си го харесах още в началото,даже инициативата за запознанството ни беше моя.И така запознахме се,излязохоме няколко пъти,харесахме се и решихме да пробвае заедно. Обаче тук идва моят проблем. Винаги когато съм с него, даже и тогава, когато не съм, постоянно си мисля и се притеснявам дали ме харесва,какво мисли за мен,дали ме смята за забавна,дали му е приятно и т.н. Направо вече се побърквам. Той се държи супер мило с мен,постоянно ме държи за ръка,прегръща ме,целува ме и т.н., но просто аз не спирам да се тормозя. Супер се притеснявам да не изглеждам смешна в неговите очи и просто искам ДА МУ ВЛЯЗА В МОЗЪКА, за да разбера какво мисли за мен. Имам чувството, че тези притеснения ми поставят една спирачка и не мога да бъда спокойна и отпусната,когато сме заедно. А също се притеснявам какво ли казва на фр'с си за мен?? Нз какво да правя,просто съм много объркана. Вие чувствали ли сте се някога така? И как мога да разбера дали наистина ме харесва и т.н.? Ако ви се е случвало подобно нещо,моля ви споделете.

Мерси предварително

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Наслаждавайте се един на друг...,просто е.Не,се затормозявай с безмислени въпроси.Обичай те, се.

Голям фен Аватара на pathetic
    Всъщност проблемът ти е, че не си личност
    Не те знам на колко 12 годинки си, но ако беше достатъчно някой нямаше да имаш грижи.Щеше да знаеш какво как кога и защо правиш, без да се притесняваш от последствията.
    Или щеше да правиш грешки, от които да не се срамуваш.

..
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Град
    в лайната!
    Автор Съобщение
    pathetic Пуснато на: Пет Май 23, 2008 2:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Всъщност проблемът ти е, че не си личност
    Не те знам на колко 12 годинки си, но ако беше достатъчно някой нямаше да имаш грижи.Щеше да знаеш какво как кога и защо правиш, без да се притесняваш от последствията.
    Или щеше да правиш грешки, от които да не се срамуваш.

..

+1

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    За кви глупости се тревожиш не е истина...

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Щом те държи за ръка и те целува,няма за какво да се притесняваш.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Спокойно щом се държи мило с теб няма нещо което да не харесва в теб

Град
    somewhere over the rainbow
    Да то обикновено хората като не харесват някого и си го хващат за ръка,целуват го,прегръщат го...
    Какво ти пука дявол да го вземе?Май имаш някакви комплекси.

Хихи споко миличка.Нормално е в началото да се чувстваш така..С времето това чувство ще премине..Не се притеснявай толкова..Хихи айде успехи с момчетоо да се задържите дълго време заедно хихих

Град
    SomEwheRe...
    Не си струва да се тревожиш за такива неща радвайте се един на друг бъдете щастливи и много успехчета :P

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Girl With Broken Heart``
    Не си струва да се тревожиш за такива неща радвайте се един на друг бъдете щастливи и много успехчета :P
    Браво! +1
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Божеее , толквоа ли не можеш да спреш с тъпите въпроси към себе си ? Няма нужда да му влизаш в мозъка за да разбереш дали е искрен с теб ! Просто се опита да бъдеш себе си , да се отпуснеш и така .

Мила, недей да се затормозяваш с такива въпроси, защото ако не спреш да си ги задаваш, те ще породят всякакви съмнения. От личен опит ти го казвам. И аз бях така с бившия ми. И защо? Защото бях прекалено комплексирана, за да мисля, че някой може да ме харесва. И аз година след акто бяхме още заедно, аз все си задавах тези върпоси. Не, защото не знаех отговора, а зашщото просто беше навик. Така и никога не успях да му повярвам. Затова по-добре се наслаждавай на моментите с него и си помисли защо иначе щее с теб, ако не те харесва
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

И аз съм си мислела такива неща в началото,обаче просто му се доверих и той ми опказа колко знача за него.А за това как говори на приятелите си за теб...не трябва да те приеснява.Те все пак са му близки и както ти предполагам споделяш впечатленията си с приятелки,той също има нужда да изпусне.Просто се отпусни

Мерси мн на всички и аз мисля,че прекалено мн се впрягам,но с времето се надявам да отминат тези мои съмнения. Мн успехчета и на вас сладури и сладурани.

Град
    София
    Напълно права (до колкото разбрах си женско) за прекаляването с впрягането (ама как звучи само..). Най-добрия начин да разбереш какво мисли и какво казва на приятелите си е да го попиташ, ако разбира се той иска да ти каже. Аз лично имам приятелка (!), на която споделям много повече, с нея съм много повече време и й имам по-голямо доверие отколкото на гаджето ми. Така че да не те отчайвам, но може и да ти каже истината, ако просто попиташ.

em i na mene mi e taka ponqkoga i osobeno v na4aloto ama shtom ste zaedno zna4i vs e ok otpusni se..sega pri mene e po drugo ako ima neshty toi mi go kazva ve4e napravoo i po4vame da se narejdame
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си