.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: За Veet

За Veet

Така вчера реших да си купя тези виит да ги пробвам.Започнах с подмишниците беше ужасно изхабих 2 двоини ленти за да махна горе долу сичко и наи накрая пак остана да не говорим че болеше ама караи аз търпя на болка знам ли че е кратка та колкото и силна да е, но болката га има и днес целите са зачервени и наболяват вчера имаше и кървави петна ама това било нормално,не са ефективни изобщо и на 20 двоини ленти слагат само по 4 лепкомахащи кърпи това е безобразие те са толкова леко напоени че требва минимум 10 да са поне.Съвет за да махнете лепкавото неизползваите сапун или спирт непомага това се махка с олио.

Преди съм пробвал със епилатор ама тои (не боли колкото виит) ама не премакава и тои нищо само ги накъсва поне този специялния браун силк епил някакав.

Вече незнам какво да пробвам до гуша ми доиде дали при козметик кола маската ще боли както виит и дали ще е ефективно незнам ;(

hottie
    Guest
    тея веет колкото и да ги рекламират за нищо не стават ! Въобще не ги харесвам. Предпочитам българската класическа кола маска !
    Иначе не знам.. мажи се с крем за да хидратираш кожата пък то ще мине до ден-два.

Veet sa golemi izmamnicii.. lenti4kite samo nqkoi s1m polzvala .. to i to be6e predi vreme.. ne pomnq da me e bolqlo.. no pomna kak ostavaha kos1m4eta da ne govorim 4e probvah da si vzema ot tezi krem4eta za premahvaneto na kosmite.. krakata izglejdaha perfektni dokato sled okolo 20 min sled izmivaneto na krema.. se poqviha ogromni 4erveni petna... ujasno be6e.. be6e me sram .. lqtoto s takiva kraka da izlezna.. ujas ujas.. po hubavo epilator ili klasi4eskata kola maska i kozmetik...

Guest
    Хора,а някой да знае дали има нещо от сорта...например да си купиш кола маска и да си я приготвиш,както козметик,само че в домашни условия...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от kikenceto
    Хора,а някой да знае дали има нещо от сорта...например да си купиш кола маска и да си я приготвиш,както козметик,само че в домашни условия...
    Мн ясно, братовчедка ми си взема само такава ... Марка нз обаче...

Въобще не ги харесвам.

Guest
    Да,обаче топла ли е...и откаде се купува? и как се приготвя?

Аз знам как да си направиш с мед :P домашна

Град
    непостоянно
    Бях видяла едни такива машинки като при козметичката които затоплят колата-маска и се нанася с тях (на мен ми приличат малко на рол-он) на "Арена на красотата" в НДК преди 1 година, но не помня цената. Иначе с тях се продаваха и потрони (пълнители) с кола маска. Обаче не помня марката за съжаление
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa

Как

Град
    sofia ;]
    Чувала съм от френдки,че е мн ефикасно,а от други,че е мн гадно и неефикасно

Цитирай Първоначално написано от cherry*kiss

Как
    Мед,лимонче,захар,сол и малко вода.. тва го разбъркваш и така малко на котлона.. да се разтопи захарта.. после чакаш да изстине.. ии го ползваш.. солта и лимона са да не се инфектира..

Как
    Мед,лимонче,захар,сол и малко вода.. тва го разбъркваш и така малко на котлона.. да се разтопи захарта.. после чакаш да изстине.. ии го ползваш.. солта и лимона са да не се инфектира..

Kvo se lepka

Цитирай Първоначално написано от fuklu

Как

Kvo se lepka
    Ми аз например ползвах лентичките от кола маските...от обикновените.. или съм чувала че става с плат.. няква стара тениска правиш я на лентички.. пък може да си купиш и такива .. нз как се наричат.. които козметичките ползват

Аз не се оплаквам нито от епилатора ми нито от Вийт...и двете ползвам и съм си доволна. А иначе ти ако искаш ходи на козметик да ти махне космите

Предпочитам кола маска.
    Но когато нямам време да отида залагам на Veet, а ако съвсем нямам - на самобръсначка. Не махат всичко, останалото го махам или със бръснача или с пинсета, но са далеч по-добре от Strep, които пък нищо не ми махнаха.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аве вийт нищо не струва

Veet не съм ги пробвала и нз,но мога да ти препоръча на Taky,мн съм доволна от тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си