.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

кола маска

mi nachi fchera si kupih kola maska... techna i neska reshih da q izprobvam nali namazah se kakto pisheshe i slojh lentichkata i izdarpah rqzko po posoka obratna na rasteja na kosama... no nehsty ne se polu4i.. smisal izobshto ne se mahat kosmite.. za praf pat polzvam kola maska i sam malko indianec neshty li en sam napravila pravilno ? pomognete :S

Голям фен Аватара на o0ps

Re: кола маска

Цитирай Първоначално написано от xhuxhu
    mi nachi fchera si kupih kola maska... techna i neska reshih da q izprobvam nali namazah se kakto pisheshe i slojh lentichkata i izdarpah rqzko po posoka obratna na rasteja na kosama... no nehsty ne se polu4i.. smisal izobshto ne se mahat kosmite.. za praf pat polzvam kola maska i sam malko indianec neshty li en sam napravila pravilno ? pomognete :S
    Ами може да не си дръпнала достатъчно силно, може да не си я затоплила достатъчно, може и самата кола маска да не е хубава. Каква си взе?

ami techna... takava pishi na kutiikata techna kola maska i edni jenski krachka na neq

Ami, moge da e bila tvurde zatoplena ili ne dostatuchno topla.. I drugoto, koeto, moge da ne si pritisnala lentata dostatuchno silno kum kraka i zatova kola maskata da ne e prilepnala dobre kum kosumchetata.. Pravi, kakto pishe v uputvaneto, topli q 5 min.. (mai taka beshe) i posle magi , lepi lentata, pritiskai zdravo, ma mn zdravo , izchakai 2 sec da prilepne i posle, ama mn zdravo durpai nagore i rqzko Dano se poluchi, uspeh!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

eiiiii mersi mnoooooooogo :*:*:*:*:* dano stane a poprincip... moje li da mi prehvalite nqkoq kola maska.. koqto ste polzvali..... i e dobra..

Az bqh mnogo dovolna ot tezi na " Jankar " (kazvat se " Cara ") Vupreki, che sega sum s epilator, ot koito ne sum osobeno dovilna, no kakvo da se pravi.. Inache ima na Taky, Strep.. No samo ne se lugi da si vzimash na Veet, ugasni sa.. Pone spored men Uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

mi da i moita technata e na jankar li tam kak se vika... sq sh probvam :S

Град
    в лайната!
    виж ся...за да се махнат хубаво от корена косъмчетата трябва да са по дълги.ако да речем преди 1-2 седмици си ги махала с епилатор няма как да стане защото не са израстнали достатъчно

Аз ползвам същата кола маска като теб и съм много доволна,ефтинка е,а има горе-долу същия задоволяващ ефект и на другите кола маски.Според мен не си изчакала косъмчетата да пораснад достатъчно и за това не се е получило.Иначе за температурата на която я грееш,достатъчно е канче с вода слагаш на печката за 5 минути и след това тубичката вътре.Успех

Мега фен
    А тва става ли за подмишници?

Stava, stava Samo trqbva da vnimavash, che poslednia put, koito pomnq mn rqzko drupnah i mi se vuzpali kogata, ama kakto i da e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си