- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- фон дъо тен
знам 4е има много теми за фон дъо тен-а.Значи тряабва ми много хубаж фон дъо тен до 30 лв някаде мислех да си взема на L`oreal,но нз посъветвайте ме нещо.
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Impala
струва точно 4 лева![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
омг..на мене от тоя буклук ми излизат пъпки...Първоначално написано от Komshiikata
толкова е ...бляяяяя....![]()
жалко,че не можеш да разбереш хумора миПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Севънтийн
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На орифлейм има мус мн съум доволна от него ! струва около 15 лв
Манхатън антибактериалния - около 10 лева мисля че беше.![]()
mersi na vsi4ki no az ve4e si kupih![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
^ Какъв си купи?
Аз имам най-новия на Max Factor-Miracle Touch и съм супер доволна от него.
Дано и ти да си си взела такъв.
na loreal slojila sam i kartinka
24 lv
и ...доволна ли си от него???Първоначално написано от sweet_bubka
![]()
Аз съм доволна от антибактериалния фдт на Manhattan-към 11лв беше някъде
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Този на Л'ореал ми хареса,но мисля че седи като маска.![]()