- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- burza pomosht
zdraveite..imam problem s mesechniq cikal..nz dali e malyk ili dosta golqm !!cikala mi zakasnqva ve4e 3 meseca i adski mn se pritesnqvam ..poprincip rqdko mi zakasnqva !!nzz kakva moje da e pri4inata tai kato vse o6te ne sym pravila sex... mn sam stresirana i pretesnena imam mn problemi naposledyk ..molqvi pomognete mi ..nqkakvi hap4eta , ili ne6to takova .. mersi predvaritelno![]()
![]()
Много е възможно да е от стреса и преумората.Но също така може да имаш и хормонални проблеми.Хубаво е,даже наложително да поговориш с гинеколог.
А защо до сега не си отишла на гинеколог?На сестра ми преди няколко месеца и пропусна и като отиде на лекар се оказа че има киста.
+1Първоначално написано от the_hottie
Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
q[^_^]p ---> Listen House Music
a na kolko si?
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
nai hubavo idi na genekolog za6toto moje da e nqkaf seriozen problem edna moq sau4eni4ka be6e taka 2 meseca ne i doide i posle ima6e v 1 mesec 3 pati cikal i sq i e normalno ve4e![]()
7 точка от правилата
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html