.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: болка

болка

ole hora na 13 sam i predi dva dena mi doide za parvi pat!bolkata e neobqsnima!piq kakfo li ne i pak me boli do smart!neizdarjam ve4e v momenta se prasvam ot bolka!!!kajete mi kakfo da pravq-nikfi hap4eta ne mi pomagat???

Град
    Добрич :o)
    Еми остава да търпиш.. Няма да си първата нито последната

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Ако те боли наистина МНОГО,иди на лекар(гинеколог),той ще ти каже какво да пиеш.Не е нормално да те боли сякаш те колят..
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Ем на една приятелка винаги и е така,вече доста години.Знам,че когато много и дойде просто седи 2 дена в къщи,пие хапчета,грее се с грейка с топла вода..Някакви такива процедури.Най-добре не се натоварвай много докато не те поотпусне

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    и при мен понякога е нетърпимо, но при теб е по-разбираемо, изчакай цикъла що-годе дa се нормализира, ако не мине с времето, тогава отиди на лекар,за да ти изпише нещо. дототогава остава да търпиш.
    мен ме отпускат леки физически натоварвания, малко тичане, скачане, танцуване. а ако това не помогне -пия 1 спазмалгон и толкоз.
    алелуя.

Aulin, No SPA, Nurofen.. Poslednia mn pomaga.. I pri men e neturpimo, no nqma kak.. Elektricheska vuzglavnica Tq nai mi pomaga togava.. Tva e i da si legish, da se toplish s neq i da ne se murdash mn, che stava losho i da chakash da ti mine.. A i malko skachane nqma da ti navredi (az go pravq, kogato naistina e neponosimo) Uspeh i ne se strqskai tolkova, normalni sa bolkite, za sugalenie, no trqbva da se predpriemat merki.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

И да вземе да направи кръвоизлив.^
    Кафетин,Бусколизин,в краен случай по един Аулин на ден.И затопляне на долната част на корема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си