- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-смешната ситуация по време на секс
Кое е най-смешното нещо което, ви се е случвало по време на секс????
На мен лично, като го извадих от вагината и, и след няколко секудни почна да излиза въздуха който сам го набутал вътре , и звука е точно се едно някои пръцка.. Чесно ви казвам просто 2-та се скъсахме от смях![]()
![]()
![]()
т.7
krem4et0
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Ами попринцип съм доста непохватна и често се оказвам на земята,или пък се удрям няколко пъти подред в таблата на леглото Най-смещното ми беше когато се бях опряла на фотьойла,но от тласъците се пързулна много бързо напред и аз по лице право на земята![]()
![]()
Ами тамън ще вършим работа слагам аз презерватива и ...Уф пикае ми се...
СъщотоПървоначално написано от bazzil
![]()
Знание без размишление е безполезно, размишление без знание е опасно.
xaxa nz mojibi kogato mom4e me e lizkal i az da my kaja ,4e mi se pi6ka.Първоначално написано от bazzil
Ъм... само аз ли не виждам нищо смешно? Нормално е...Първоначално написано от bazzil
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Смешни неща . . . не се сещам.Аааа да :Д :Д :Д един път нещо как точно почнахме (анален обаче) и мен ме заболя и казах "а -о -у -ооо" хахаха обаче с глас все едно не бях аз))))))))))) и след тва оставихме за 5 мин. работата ,че се смяхме хахаха
![]()
![]()
![]()
Пача ако имаше такава тема нямаше да я пускам,ебахти заспалите хора бе еби му майката .... Не съм толкос прост като тебеПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Ехо, автора по-полека.
т.2 и т.9 krem4et0
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
zvukut ot dopirite na potnite tela![]()
няма любов
Без да искам разбих устата на бившия ми приятел. Бяхме се разгорещили и го фраснах с коляно..... после имаше псувни хилене, псувни хиленеПосле си продължихме и беше мн готин, защото ми течеше кръв от долната устна
Със сегашния.... нищо необичайно не се сещам.[/url]
Докато правихме секс в гората..или в парка(не помня вече)-ни изядоха комаритеот тогава само в нас!!!
П.С-тва със ''пръцкането'' и на мен ми е познато..даже стана малко кофти парвия път,но вече си знаем![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
qvno na nqkoi prosto ne im se e slu4valo 4esto zatvaПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
a na men ujasno mn me be6e gadel kato go pravihme s lubrikant i toi kato me pipna umrqh ot smqh!!!edvam po4nahme ama kato zapo4na sa6testvenata4ast i sprq da me e gadel
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от beb4eto0o
i na men mi se e slu4valo da pravq frenska lubov na edno momi4e i da mi kaje 4e i se pi6ka,az togava ne se smqh ama tq dokato otide da pi6ka se spukah ot smqh![]()
Оууу да - това като се появи в най-неочаквания момент направо се спукваме от смяхПървоначално написано от `sladko_kotence
Хем е банално и нормално хем ни е винаги смешно.
Ami pravexme sex s moqta prqtelka v neinata staq kogato sestra i se pribra (dobre 4e bqxme zaviti sestra i e na 11) Vleze v staqta i ni zavari na kalap oba4e ne se useti 4e dori sedna pri nas na legloto
sled 5 min uspqxme da se otarvem oba4e malkqt mi prqtel be6e zaspal
![]()
такам...значи когато бях с бившия ми приятел се случи тва и ние бяхме в хола и решихме да пробвам,е с лубрикант и тои оше не ме е докоснал и аз умирам от гъдел..след 1 час хилене най-накрая почнахме...изтурсихме с еот дивана,аз си ударих гавата в масата за кафе,тои си изкълчи ръката щото се опита да се задържи на дивана...отидохме в спалнята счупих си главата от блъскане в таблата
ии накарая той ме целуваше и точно докато езика му беше в устата ми аз свърших и му прехапах нечовешки езика...след тва спешни отделения,лекари...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Mishie_92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хм .. амииии .. беше ми за пръв пътт (хм.. преди няколко дни) .. всичко мина добре (последните 10 минути въобще не ме боля .. ) ииии тъкмо идва 'великия момент' и се чува моя телефон .. Lonelyyyy .. I'm Mr Lonelyyyyyyy .. I have nobodyyyy .. ииии хилежжжжжж ..
.. сега като го разказвам не звучи смешно, но тогава се спуках от смях ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
xaxa ami i na men mi se slu4i sa6toto samo deto ne se smqhme :Pama be6e zabavno...i ne se e slu4valo samo vednyjПървоначално написано от bazzil
A i e normalno ..
A.D.I.D.A.S.
RulirateПървоначално написано от Mishie_92
Pravehme sex s purvata mi na divana v tqh, trugnahme da padame ot divana i az za da ne padna v/u neq se izvurtqh i padnah po grub a tq v/u mene i az se potro6ih celiq, no puk ni be6e kef 6tot tq se naniza mn mo6no na mene i izvika, ot tam smqh s cqlo gurlo
i sme imali dosta situacii - zvuni telefona na nqkoi
-Alo, kvo prai6?
-Mi ni6to, ti?
tva si be6e redovno prosto
a i edno lqto ska4ah ot purviq etaj po bokserki i s ostanalite mi drehi v ruka za da ne ni hvanat
hah ne se smeite mn ama az vednaj tolkova se bqh napila ,4e zaspah po vreme na akta![]()
Гора. Парк. Пейка.
Секс.
Полицаи. Светлина. Фенерче.
- Какво правите бе?!
- Нищо.
- А, добре. Лека, младежи.
ХхаХАхаххах т'ва направо като виц!Първоначално написано от random_guy1
![]()
Аз пък имах една приятелка, на която веднъж й казах, че е най-бурното момиче с което съм бил. И... правим си к'вото си правим на леглото ми (една голяма спалня персон и половина) иии тъкмо й казвам "Хей... укроти се малко де! Ще строшим..." и леглото ми довърши изречението ми с "ТРяЯяЯяЯяяСс!!!" Точно 1-2 мин. смях иии както съм в полу-седнало положение (защото таблата като се счупи под мен и ме сгъна на 2 и изглеждах като седнал), тя ми вика "еееееееее вече няма к'во да счупим!" иии продължи да ми се мята отгоре и аз пак HAhahHAhAh и така... абе то т'ва трябва да се види
![]()
![]()
![]()
тежа ли ти? не,но ми ръбиш
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...