.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    Между краката на майка ти

Най-смешната ситуация по време на секс

Кое е най-смешното нещо което, ви се е случвало по време на секс????
    На мен лично, като го извадих от вагината и, и след няколко секудни почна да излиза въздуха който сам го набутал вътре , и звука е точно се едно някои пръцка.. Чесно ви казвам просто 2-та се скъсахме от смях

т.7
    krem4et0
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Има подобни теми

Ами попринцип съм доста непохватна и често се оказвам на земята,или пък се удрям няколко пъти подред в таблата на леглото Най-смещното ми беше когато се бях опряла на фотьойла,но от тласъците се пързулна много бързо напред и аз по лице право на земята

Ами тамън ще вършим работа слагам аз презерватива и ...Уф пикае ми се...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Re: Интересничко

Цитирай Първоначално написано от bazzil
    На мен лично, като го извадих от вагината и, и след няколко секудни почна да излиза въздуха който сам го набутал вътре , и звука е точно се едно някои пръцка.. Чесно ви казвам просто 2-та се скъсахме от смях
    Същото
    Знание без размишление е безполезно, размишление без знание е опасно.

xaxa nz mojibi kogato mom4e me e lizkal i az da my kaja ,4e mi se pi6ka.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Ъм... само аз ли не виждам нищо смешно? Нормално е...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Смешни неща . . . не се сещам.Аааа да :Д :Д :Д един път нещо как точно почнахме (анален обаче) и мен ме заболя и казах "а -о -у -ооо" хахаха обаче с глас все едно не бях аз ))))))))))) и след тва оставихме за 5 мин. работата ,че се смяхме хахаха

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    Цитирай Първоначално написано от crazy_didi
    Има подобни теми
    Покажи ми я бе моме ????
    izpolzvai tursa4kata prosto...
    Пача ако имаше такава тема нямаше да я пускам,ебахти заспалите хора бе еби му майката .... Не съм толкос прост като тебе

Ехо, автора по-полека.
    т.2 и т.9 krem4et0
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    zvukut ot dopirite na potnite tela
    няма любов

Без да искам разбих устата на бившия ми приятел. Бяхме се разгорещили и го фраснах с коляно..... после имаше псувни хилене, псувни хилене После си продължихме и беше мн готин, защото ми течеше кръв от долната устна Със сегашния.... нищо необичайно не се сещам.[/url]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Докато правихме секс в гората..или в парка(не помня вече)-ни изядоха комарите от тогава само в нас!!!
    П.С-тва със ''пръцкането'' и на мен ми е познато..даже стана малко кофти парвия път,но вече си знаем
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw

Ъм... само аз ли не виждам нищо смешно? Нормално е...
    qvno na nqkoi prosto ne im se e slu4valo 4esto zatva

a na men ujasno mn me be6e gadel kato go pravihme s lubrikant i toi kato me pipna umrqh ot smqh!!! edvam po4nahme ama kato zapo4na sa6testvenata4ast i sprq da me e gadel
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    xaxa nz mojibi kogato mom4e me e lizkal i az da my kaja ,4e mi se pi6ka.

i na men mi se e slu4valo da pravq frenska lubov na edno momi4e i da mi kaje 4e i se pi6ka,az togava ne se smqh ama tq dokato otide da pi6ka se spukah ot smqh

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    zvukut ot dopirite na potnite tela
    Оууу да - това като се появи в най-неочаквания момент направо се спукваме от смях Хем е банално и нормално хем ни е винаги смешно.

Ami pravexme sex s moqta prqtelka v neinata staq kogato sestra i se pribra (dobre 4e bqxme zaviti sestra i e na 11 ) Vleze v staqta i ni zavari na kalap oba4e ne se useti 4e dori sedna pri nas na legloto sled 5 min uspqxme da se otarvem oba4e malkqt mi prqtel be6e zaspal

Guest
    такам... значи когато бях с бившия ми приятел се случи тва и ние бяхме в хола и решихме да пробвам,е с лубрикант и тои оше не ме е докоснал и аз умирам от гъдел..след 1 час хилене най-накрая почнахме...изтурсихме с еот дивана,аз си ударих гавата в масата за кафе,тои си изкълчи ръката щото се опита да се задържи на дивана...отидохме в спалнята счупих си главата от блъскане в таблата ии накарая той ме целуваше и точно докато езика му беше в устата ми аз свърших и му прехапах нечовешки езика...след тва спешни отделения,лекари...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Mishie_92
    такам... значи когато бях с бившия ми приятел се случи тва и ние бяхме в хола и решихме да пробвам,е с лубрикант и тои оше не ме е докоснал и аз умирам от гъдел..след 1 час хилене най-накрая почнахме...изтурсихме с еот дивана,аз си ударих гавата в масата за кафе,тои си изкълчи ръката щото се опита да се задържи на дивана...отидохме в спалнята счупих си главата от блъскане в таблата ии накарая той ме целуваше и точно докато езика му беше в устата ми аз свърших и му прехапах нечовешки езика...след тва спешни отделения,лекари...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хм .. амииии .. беше ми за пръв пътт (хм.. преди няколко дни ) .. всичко мина добре (последните 10 минути въобще не ме боля .. ) ииии тъкмо идва 'великия момент' и се чува моя телефон .. Lonelyyyy .. I'm Mr Lonelyyyyyyy .. I have nobodyyyy .. ииии хилежжжжжж .. .. сега като го разказвам не звучи смешно, но тогава се спуках от смях ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Re: Най-смешната ситуация по време на секс

т.7
    krem4et0
    xaxa ami i na men mi se slu4i sa6toto samo deto ne se smqhme :Pama be6e zabavno...i ne se e slu4valo samo vednyj A i e normalno ..
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от Mishie_92
    Rulirate

Pravehme sex s purvata mi na divana v tqh, trugnahme da padame ot divana i az za da ne padna v/u neq se izvurtqh i padnah po grub a tq v/u mene i az se potro6ih celiq, no puk ni be6e kef 6tot tq se naniza mn mo6no na mene i izvika, ot tam smqh s cqlo gurlo

i sme imali dosta situacii - zvuni telefona na nqkoi
    -Alo, kvo prai6?
    -Mi ni6to, ti?
    tva si be6e redovno prosto

a i edno lqto ska4ah ot purviq etaj po bokserki i s ostanalite mi drehi v ruka za da ne ni hvanat

Град
    secret :D
    hah ne se smeite mn ama az vednaj tolkova se bqh napila ,4e zaspah po vreme na akta

Гора. Парк. Пейка.
    Секс.
    Полицаи. Светлина. Фенерче.

- Какво правите бе?!
    - Нищо.
    - А, добре. Лека, младежи.

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Гора. Парк. Пейка.
    Секс.
    Полицаи. Светлина. Фенерче.

- Какво правите бе?!
    - Нищо.
    - А, добре. Лека, младежи.
    ХхаХАхаххах т'ва направо като виц!

Аз пък имах една приятелка, на която веднъж й казах, че е най-бурното момиче с което съм бил. И... правим си к'вото си правим на леглото ми (една голяма спалня персон и половина) иии тъкмо й казвам "Хей... укроти се малко де! Ще строшим..." и леглото ми довърши изречението ми с "ТРяЯяЯяЯяяСс!!!" Точно 1-2 мин. смях иии както съм в полу-седнало положение (защото таблата като се счупи под мен и ме сгъна на 2 и изглеждах като седнал), тя ми вика "еееееееее вече няма к'во да счупим!" иии продължи да ми се мята отгоре и аз пак HAhahHAhAh и така... абе то т'ва трябва да се види

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    тежа ли ти? не,но ми ръбиш
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си