- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви очи имате и какви предпочитате?
Моите са кафяви,но искам тюркоазено сини.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
имам сини очи и мн си ги харесвам :P
Моите очи са много красиви ! Кафяви ... Абе много си се харесвам !Не ,че хваля или се правя на интересна , просто като стана дума за харесване ...
Принципно нямам претенции за цвета на очите ! Важното е в тези очи да се чете уважение и искреност , на където и да погледнат !
![]()
И аз съм така,но бих желала да имам сиви очи.Първоначално написано от lonely in my live
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Моите са черно- кафяви само чеПървоначално написано от extreme_
![]()
Моите са си просто кафяви.Харесвам си очите,но бих предпочела зелени![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Az sum s1s mnogo svetlo sini o4i po4ti sivi i mnogo gi haresvam no opredeleno zelenite o4i sa mi lubimi![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Моите очички са ми зелени и аз си ги харесвам много.А и другите същоНо имам някаква склонност да си харесвам предимно светлооки хора-със сини,пъстри или зелени
![]()
Кафяви са... и формата не ми харесва много![]()
тъмно кафеви са и много си ги харесвам
Мойте са много яки мн тъмни почти черни...Естествени са!![]()
Моите са кафеви и не си ги харесвам. В смисъл, обикновени са и в тях няма нищо особено хубаво.
Харесвам хора с пъстри очи.
А за себе си бих искала да имам две различни очи. Кафяво и зелено е просто перфектната комбинация...
мойте са синьо-сивии си ги харесвам въпреки че са прекалено големи. Иначе обожавам тъмно кафяви очи, като шоколад, а и на приятеля ми много ми харесват- светло кафявички, много яки![]()
Моите са светло кафеви със зелено.Приятелят ми е зеленоок.Иначе познавам момче с 1 синьо и 1 зелено око-доста хубави.
![]()
Моите са зелени, но искам черни![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Хах...а моите са черни а как искааааааааам зелениииииПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
Моите са кафяви,обаче аз искам едното ми око да е зелено,другото синьо,че много ги обичам тея цветовеДостатъчно изчерпателно ли беше или да кажа и къф искам да е цвета на третото ми око ?!
![]()
Същото.Първоначално написано от Elisa`Day
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Очите ми са мн тъмно кафяви.Даже ако не се взираш супер яко в продължение на 30 секунди ше каеш, че са ми черни.Зеницата изобщо не си личи и като сложа черен молив мн ми отива, щото и формата ми е хубава и мн яко се подчертават.И по хубави могат да бъдат ама аз и такива си ги харесвам.Иначе харесвам тъмно сините и сивите очи
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Грешка ! Черно,че като видях една приятелка и се запалих многоПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
kafevi sa,ina4e haresvam vsqkakvi o4i i sini,i zeleni,vsqkakvi,vsi4ki si imat 4ar!
синии красиви :P
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?