- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красиво ли е това момче ?
Не е мой тип,но не е грозен .Пък и какво те интересува дали ние ще го харесваме? Има милион хора с различни вкусове ... много ясно,че поне половината ще кажем,че не ни допада ..![]()
Ъ ... не ме кефи![]()
на мен ми хареса колата
Красив означава с перфектна хармония в съчетаването на всеки детаил от външния вид! Т.е. - идеален, е сори, този е далеч от моя идеал![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
На мен не ми харесва
Не
xaxaxiaxkaxkaxkkaxkaxaxkaxkaxsaadsdab![]()
![]()
задръстен изглежда
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
хах,алекчо...защо имам чувството,че си си направил 2ри рег във форума и събираш материял за някоя свободна мацкаайде,успех все пак с мадамите
![]()
Аз мисля, че тоя на моя аватар ( НИКОГА НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ ПРЕДИ ) рулира.![]()
![]()
пс.(не че се вижда добре на тая снимка де)
The Spark
Лично на мен не ми харесва, обаче какво значение има?! Важното е теб да си те кефи![]()
На мен лично н е ми харесва но всеки си има собствено мнение и вкус!
opredeleno ne mi haresva
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
ЕВАЛА мноО добре и го казаПървоначално написано от neshtastno^vliubena
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ами всеки си има мнение но не е мой тип, аз с падам по момчета с по светли коси
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
еми щом те кефи..
иначе мъжко съм (имам уй)...и не мога да кажа за визията му, ама все пак не е грозен, но пак казвам важното е теб да те кефи,...
пс-99% колата не е негова![]()
на мен не ми харесва , но не визията е най-важната , характера оказва много по-голямо значение
всеки си има свой тип ето например момчето с което ходя приятелките ми не ги кефи ако на теп ти каресва няма нищо лошо всеки си има разли4но менение
Модератори имали в този сайт...?Заключете тази тема....