Цитирай Първоначално написано от Crafter
Не е до различните градове или поне не чак толкова. Просто си преиграл, като си я питал дали те харесва. И не си мисли, че си го направил по толкова заобиколен начин, че даже и тя да не е разбрала какво я питаш. Разбрала е, жените винаги разбират. Щом отбягва въпроса значи не споделя симпатиите ти.
Един съвет: не признавай на жена, че я харесваш. На тях не им харесва да го чуват. При тях някъде между мозъка и ушите "харесвам те" се преобразува в "отчаян съм, спаси ме".
Не съм съгласна! Мен някой, ако ме пита дали го харесвам никога не бих си признала, дори да съм лудо влюбена особено като знам, че няма да стане нищо между нас. Ако бях в подобна ситуация и аз бих избегнала въпроса просто, защото няма смисъл да давам надежди на момчето, след като не искам връзка от разтояние.
Колкото до съвета... Мисля, че няма момиче което не обича да чува, че е харесвано въпроса е момчето да го каже в правилния момент по точния начин. Примерно ако на мен някой ми казва всеки ден, че съм най-красивото момиче което е виждал и как се е влюбил от пръв поглед и други такива претруфени,заучени фразички със сигурност ще си помисля, че е някой отчаян лузър, но иначе нямам против да чувам, че съм харесвана..