.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Не знаех, че щом не троша кокалите на дадено момиче, съм путкопоклонник... но щом казваш

ВСЕКИ ИСТИНСКИ МЪЖ ДА ЧУЕ ТОВА
    [youtube]http://youtube.com/watch?v=0BaJY9uszXM[/youtube]

Аз себе си взимам насериозно, но теб - не

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Добре бе, моми4е... (това за Let Me Break The Ice)
    Кажи тогава за теб какво представляват един истински мъж и една истинска жена. През цялото време само пишеш и се заяждаш, иронизираш и се правиш на интересна.. и в крайна сметка не казваш нищо съществено.
    Ти можеш ли да четеш момиче?
    Колко пъти да повторя, потретя и т.н., че за мен истинския мъж е пълна противоположност на описаното в първия пост. Щом смяташ, че трябва да ти разбиват устата всеки ден, да ти чупят вещите и да ти хвърлят "накитите" през прозореца, да ти повтарят, че си виновна за всичко, да ти ритат домашния любимец, да ти се усмихнат и след малко да те удрят в лицето- ок. Успех. Хубав живот ще водиш. Що пък да те взимат насериозно, все пак си жена, кво общо имаш с хората ;]

bboy_bunker, съгласна съм с теб Определено имат проблеми с жените.
    celuvkata, има и такива български мъже, но са малко май

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от LeT`Me`Break`The`Ice
    Добре бе, моми4е... (това за Let Me Break The Ice)
    Кажи тогава за теб какво представляват един истински мъж и една истинска жена. През цялото време само пишеш и се заяждаш, иронизираш и се правиш на интересна.. и в крайна сметка не казваш нищо съществено.
    Ти можеш ли да четеш момиче?
    Колко пъти да повторя, потретя и т.н., че за мен истинския мъж е пълна противоположност на описаното в първия пост. Щом смяташ, че трябва да ти разбиват устата всеки ден, да ти чупят вещите и да ти хвърлят "накитите" през прозореца, да ти повтарят, че си виновна за всичко, да ти ритат домашния любимец, да ти се усмихнат и след малко да те удрят в лицето- ок. Успех. Хубав живот ще водиш. Що пък да те взимат насериозно, все пак си жена, кво общо имаш с хората ;]

bboy_bunker, съгласна съм с теб Определено имат проблеми с жените.
    celuvkata, има и такива български мъже, но са малко май
    *диша дълбоко и брои до 10*
    Добрее...
    Да, виждам много добре, 4е няколко пъти си повторила как мъжът трябва да е противоположното на изброените по-горе неща. Окей, разбрах, 4е с тях не си съгласна.
    И все пак те питах съвсем конкретно да ми изброиш ка4ествата, които истинския мъж би трябвало да притежава, защото, представи си, на мен не ми е много ясно какво според теб би трябвало да бъде противоположното на 'да те удря всеки ден в лицето' и 'да убие домашния ти любимец'.
    Приеми, 4е аз съм безкрайно тъпа, ако ще ти е по-лесно, и попиши малко по въпроса.

Робинята на Quench

Не си заслужава да се пише повече в тая тема.. "старците" си нямат работа и пускат "забавни" теми, мислейки се за готини и интересни...

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Не си заслужава да се пише повече в тая тема.. "старците" си нямат работа и пускат "забавни" теми, мислейки се за готини и интересни...
    Нали ;]
    SINDEL, трябва да ставам, защото съм на бал и закъснявам, но веднага щом се върна ще си едитна поста и ще ти кажа какви качества трябва да притежава за мен идеалния мъж. И един въпрос от мен- наистина ли би изтърпяла подобно отношение като написаното в първия пост? Да те унижават и пребиват всеки ден... поне по един път?

Да уточним... на моя Мистър Пърфект... вашия ни стана ясен от първия пост

Мега фен
    Град
    SF
    Хммм.. предполагам сме достатъ4но големи, 4е да се усетим как темата е крайно преувели4ена с цел да се забавляват 4етящите, но както и да е.
    И все пак, за да отговоря на въпроса:

Мъжът трябва да е мъж на място. Той, а не жената, трябва да е господарят в семейството. Той определя кое, как и защо се прави (като под това не разбирайте, 4е ви описвам някакъв зъл тиранин. Просто мъжете мислят логи4но и имат много по-то4на и ясна преценка, когато става въпрос за важни и сериозни решения. Жените сме емоционални и това пре4и).
    Аз съм на мнението, 4е мъжът има и правото да посяга на жена си, особено ако има защо. Има правото и да изисква.. хмм.. как да кажа... под4инение и послушание от нея в замяна на закрилата, която тя полу4ава от него. Той е този, който осигурява семейството, грижи се за него и го пази. Жената е тази, която пък се грижи на мъжа да му е добре, когато се прибере вкъщи.
    Мъжът не трябва да е путьо под 4ехъл, който живее само и единствено, за да угажда на жената, понеже жените били нежни и крехки и трябвало да се издигат на пиедестал. Не може един истински мъж да се допитва за всяко нещо до мнението на жена си, да не смее да направи нищо без нейно одобрение, да прекарва цялото си време с нея, постоянно да й повтаря колко е прекрасна и съвършена, за да се 4увства тя добре. Перфектни кавалери и джентълмени няма.И ако някоя мацка това са й критериите, зна4и е прекалила със сапунките и любовните роман4ета. А за външния вид да не говорим - това един мъж да е по-поддържан от жена.. нямам думи просто.

Не знам дали директно отговарям на въпроса на Let Me Break The Ice, но определено заставам зад двете теми - тази и предишната (за жените). Отново повтарям, 4е може детайлите да са силно преувели4ени на моменти, но основната идея е адски то4на.

Робинята на Quench

Град
    unknown
    Хммм.. предполагам сме достатъ4но големи, 4е да се усетим как темата е крайно преувели4ена с цел да се забавляват 4етящите, но както и да е.

Мъжът трябва да НЕ е мъж на място(студен, хладен,развратник,комарджи я). Той, а не жената, трябва да е господарят в семейството. Той определя кое, как и защо се прави (като под това разбирайте, 4е ви описвам някакъв зъл тиранин. Просто мъжете мислят логи4но и имат много по-то4на и ясна преценка, когато става въпрос за важни и сериозни решения. Жените са емоционални и това пре4и).
    Аз съм на мнението, 4е мъжът има и правото да посяга на жена си, системно без причина. Има правото и да изисква.. хмм.. как да кажа... под4инение и послушание от нея в замяна на закрилата, която тя полу4ава от него. Той е този, който осигурява семейството, грижи се за него и го пази(без деца). Жената е тази, която пък се грижи на мъжа да му е добре, когато се прибере вкъщи(под добре разбираме всички сексуални желания).
    +1

Мега фен
    Град
    SF
    ^

Ха ха

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на b0Nb0n

Мъжът трябва да е мъж на място. Той, а не жената, трябва да е господарят в семейството. Той определя кое, как и защо се прави (като под това не разбирайте, 4е ви описвам някакъв зъл тиранин. Просто мъжете мислят логи4но и имат много по-то4на и ясна преценка, когато става въпрос за важни и сериозни решения. Жените сме емоционални и това пре4и).
    Аз съм на мнението, 4е мъжът има и правото да посяга на жена си, особено ако има защо. Има правото и да изисква.. хмм.. как да кажа... под4инение и послушание от нея в замяна на закрилата, която тя полу4ава от него. Той е този, който осигурява семейството, грижи се за него и го пази. Жената е тази, която пък се грижи на мъжа да му е добре, когато се прибере вкъщи.
    Мъжът не трябва да е путьо под 4ехъл, който живее само и единствено, за да угажда на жената, понеже жените били нежни и крехки и трябвало да се издигат на пиедестал. Не може един истински мъж да се допитва за всяко нещо до мнението на жена си, да не смее да направи нищо без нейно одобрение, да прекарва цялото си време с нея, постоянно да й повтаря колко е прекрасна и съвършена, за да се 4увства тя добре. Перфектни кавалери и джентълмени няма.И ако някоя мацка това са й критериите, зна4и е прекалила със сапунките и любовните роман4ета. А за външния вид да не говорим - това един мъж да е по-поддържан от жена.. нямам думи просто.

Не знам дали директно отговарям на въпроса на Let Me Break The Ice, но определено заставам зад двете теми - тази и предишната (за жените). Отново повтарям, 4е може детайлите да са силно преувели4ени на моменти, но основната идея е адски то4на.
    bravo
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Хм, не ми се чете всичко, изписано вече, тъй като сте твърде многословни, та ще ме извините, ако повторя някого. Та според мен всяка жена има своя собствена представа за Мъжът - Той, Истинският, Различният. За една девойка той е мил и нежен, за друга - груб и властен. Всяка си има някакъв идеал и е тъпо да спорите и да давате различни дефиниции на понятието "истински мъж", тъй като това по мое мнение си е строго индивидуално.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Иевала, иевала
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Domobran
    ^

Ха ха
    че ми станеш ли дама на балО и животО
    е недей така де....

Робинята на Quench

SINDEL, не мисля, че начинът по който трява да се решават проблемите в семейството (без значение от какъв сорт са) е чрез бой и тормоз. Достатъчно е мъжът и жената да седнат спокойно на масата и да обсъдят случващото се, да проведат съвсем нормална дискусия (за жалост някои мъже от форума не са способни на това) и да решат начините за изход от кризата. Не мисля, че ритниците, захплахите и малтретирането биха успокоили ситуацията. Трябва да се разговаря, да се потърси общата закономерност и вината в двамата. Има и 2-ра алтернатива- като не могат да се търпят- документите, подписите и развод. В едно наистина демократично общество мъжете не биха размахвали ножове пред съпругите си. Системното мачкане и унижаване на жените не е отговор на въпросите "Защо" и "Как". Пещерняци винаги ще се разхождат по улиците, но и правата на жените винаги ще се защитават от законите за защита срещу домашното насилие и неправителствените организации, занимаващи се с такива дейности. Дом, семейство и насилие са три взаимно изключващи се понятия. Домът защитава, приютява, домът е твоята крепост. Ако е дом, не може да съществува насилие. Ако има насилие, не може да има и дом. Ама дай да плеснем един юмрум на жената... белким се осъзнае и че тая вечер беше длъжна да направи мусака... дай след тва да идем да помогнем на татанцето да даде един урок на майка затва че е забравила да му зашие съдраните слипове... истинския мъж ще пребие първо жената, после и майка си и айде...
    Та, SINDEL, искрено ти пожелавам щастлив живот с такъв мъж, който да те закриля с побоите си всеки ден, който те унижава до степента на безгръбначно, да не поддържа никаква лична хигиена и да чака да му вържеш лигавничето на шията...

Та... истинския мъж за мен... предпочитам да опиша някой френски педераст пред някой български самодоволен глупак, който освен че надценява възможностите и качествата си, няма друг смисъл в живота от този да унищожава интрегритета и достойнставата на заобикалящите го жени (без значение сестра, майка, гадже, приятелка и т.н.), да се инати безпределно и да показва отвратителното си и брутално отношение към представителките на нежния пол. Демек предпочитам да опиша някой рус, зализан гей пред някоя балканска утрепка.

Та за мен истинския мъж... трябва да бъде модел на подражание. Да уважава жените и изобщо хората около себе си, да се е научил да губи и да знае как да печели. Щом възникнат разногласия в семейството да изслушва и жена си, и децата си, и накрая заедно да стигнат до консенсус. Трябва да знае как да си завърже вратовръзката, да знае за какво служи пасаторът в кухнята и поне веднъж да е влизал там не само, за да отмъкне клюпачка. Инстинският мъж не трябва да реве, да циври и да хленчи за най-малкото и не трябва да хуква при лекаря още при едното подсмърчане и кихане. Не трябва да чака жена му да му избърше задника и да пусне водата в тоалетната чиния и не трябва да виси в банята по 6 часа, чудейки се каква нова балада да сътвори с задните си прелести. Трябва да има равни задължения с тези на жена си, да умее да я изслушва и съветва, когато има нужда, а не да и повтаря "Ти си си виновна ма пача". Да уважава родителите си и родителите на жена си и да се допитва до тяхното мнение. Изобщо да се държи човечно, а не да се прави на господар, не да виси по кръчмите, прегърнал Бърбън и не да пръска парите за играчки на децата си по стриптийз клубове. Всичко си има мащаби и прекрачиш ли линията на приличието, почнеш ли да трепеш близките и унижаваш близките си, по-добре ходи се скрий в гората, където е мястото на животните ;]

Всъщност и двете осъзнавате, че само ще спорите и никоя няма да убеди дори на 0.5 % другата в своето твърдение, нали
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Ти- идеалния мъж? Кекекеке Шегаджия Умря циганката дето те хвалеше и започна сам...

Истинския мъж не си противоречи, бих допуснала да кажа, че се заблуждава понякога, но не и съчетанието на противоположни мнения.
    И на каква жена очакваш да посегнеш след като никоя не би те доближила? Не се и съмнявам, че би поставил някоя на мястото й с няколко приказки- с реплика от сорта на "Кур за жените" деликатно и тактично всяка би те оставила на мира и не би се занимавала с недорасло детенце, преминаващо през пубертета отново. Едно съм забелязала- деградиралото общество не може да се излекува. Винаги ще има мъже, които си мислят, че хвърлянето на бутилка Пепси в кошчето и смяната на електрическа крушка са геройство- колко очарователно. Жалко е, обаче, че подобни "истински" мъже са погълнати от скуката и се забавляват единсвено от иронични постове по форумите, унизяващи жените. След това тръгват да разправят колко интелигентно се държат и как никога не биха посегнали на приятелката си, докато с удоволсвие биха гледали как някой изрод пребива гаджето си по телевизита и биха се смяли от сърце. Защо да не им мине през ума и те да пробват същото? Но не... тя имат достатъчно акъл и чувство за хумор, за да не приемат такива ситуации насериозно. Изобщо защо да приемат жените и техните нужди насериозно? Елементарното уважение към нежните създания не би допуснало потъпкването на гордостта им, но мъжете продължават да си мислят, че всичко им е позволено заради самата им природа. Натискат копчета на пералнята, оправят климатика… и айде какво геройство. С това се изчерпват ежедневните им задължения… това ги прави истински. Между другото истинския мъж най-малко би тръгнат да разправя, да се самоизтъква и да се хвали, че е такъв. Заобиколена съм от “истински” в буквален смисъл мъже, които, когато жените им правят комплименти за това колко съвършени са, продължават да повтарят, че са далеч от перфектното и имат още много да се усъвършенстват. Впрочем един истински мъж никога не би подценил до такава степен жената, че да каже, че е прекалено некадърна и неопитна, за да гради кариера и едновременно с това да сменя пелени, да ходи на лекции, да готви, чисти и да си гледа детето без бавачки и странични помощници.

Относно насилието в семейството- изказах се пределно ясно. Който иска нека пребива жената си, майка си, сестра си, дъщеря си до смърт- няма да е единствената утрепка в обществото. Една силна жена никога не би посегнала на мъж и обратното.

Жалко че на мен “лицемерната”(по принцип подобни хора са двуличници, лъжци, неискрени, но да речем, че под нея ти разбираш човек, защитаващ елементарните си права да бъде уважаван и изслушван) ми се е паднал съвсем друг тип мъж. Жалко наистина, че има мъже, които надничайки през тъмнината на собствената си слепота се въртят объркано на едно място и продължават да налагат лишеното си от смисъл мнение. Жестоката истина човърка непрестанно психиката му и явно го подтиква да унижава жените с постове от вида на първия, за да се успокояват тайно, че е повече от тях, въпреки че знае дълбоко в себе си колко различна е реалността. Така е жени, заслужаваме да бъдем тормозени и трепани, заслужаваме определения от сорта на “кранта”, “крава”, “офцоооо”, а мъжете заслужават да висят по баровете, да се хвалят колко добри любовници са и колко истински мъже са…само задето са избърсали с парцал прахта от шкафа. Хелоу Средновековие Идете да изгорите майка си на клада задето забрави да избърше сопола на баща ви и следвайте инстиктите си... продължавайте да бъдете смешни

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    celuvkata е загорЕла!

а сега ще дочета темата...

едит: и let me break the ice също...

няма нищо по-жалко от недоебаните феминистки, чакащи принца на белия кон и в последствие стават стари моми или минават по лЕвото крило...
    за тях "истинския мъж" е някъв путьо, без собствено мнение и по-женствен от самите тях...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    LeT`Me`Break`The`Ice, Отрепка се пише!
    И стига вече си плюла отрова като някоя пепелянка, че ставаш все по-смешна. На едно място предпочиташ френски педал, на друго говориш, че мъжа не трябва да виси 6 часа в банята.
    Grumpy old madman

Виждате ли момичета колко прости мъже има... ебават се "тънко" с глупости в нета и се забавляват четейки подобни низки простотии, твърдейки "Кур за жените" и след това представяйки себе си като идеални В същoтото време спорят с мен, защо се надигам да защитавам правата на жените, които усмиват и потъпкват... трогателно Да, аз съм лицемерна, защото се боря за справедливост, а те смутено се чудят каква нова тема да измислят, за да се гаврят с жените и да изпъкнат своето Величие

Да оценен си, exploitedteen, от останалите целофизиси в този форум, които бързат да мърморят защо ние предпочитаме да сме независи и които мислят, че може да контролират невъзможното.

Но защо пък ние жените трява да ревем и вряскаме, когато всеки ден вършим едно и също- салатата нарязана, ризите простряни, прозорците излъскани, стаите почистени и когато след това "истинския" се върне, замери ни с тежното си куфарче, ядосан, че секретарката не е обърнала внимание на намеците му, и започне да ни чете конско защо сме пуснала на HBO вместо на BTV??? И как няма да ни хваща яд, когато той- "истинския" веднъж на месец си направи труда да измие чиниите (изобщо съдовете- вилици, лъжици, чаши) и след това 12 седмици ни натяква какво геройство е извършил. Защо трябва да ревем, когато цял ден сме приготвяли вечерята и десерта и "истинския" дойде, изморен от въртенето на стола в офиса, и започне да крещи как ще ни извие врата и ще ни счупи гръкляна, ако повторно забравим да включим бойлера. Да, такива сте "истинските"- груби, вулгарни и елементарни

И не представете си, мъжете смилащи от бой жените си и заливащи бебетата си с бензим и нафта (тук ще включим и 'изоставащи децата си') не са изроди... те са "истински" Те не мислят, че всекидневното пране на кирливи чорапи и зацапани дрехи е експоатация, но ако веднъж им се наложи да се надвисят над легена ще започнат да се оплакват и 10 години ще се хвалят със станалото Интересно как жените, изпълняващи задълженията си, нямат право на грешки и как трябва да бъдат налагани заради най-мизерния пропуск Забавна гледка точка.

Като типичен женомразец продължаваш да твърдиш колко некадърни сме, за да градим кариера и да отглеждаме децата си. Даваш пример с твоите колежки, неуспяли да завършат висшето си образование и все с тaкова темпо семпло и безвкусно твърдиш, че всички са такива. Чудно как леля Жана успя да тича до аптеката за памперси, да кърми Даниел и в същото време да създаде успешен частен бизнес. Чудно как моята майка успя да ходи на курсове, взе си всичките изпити, изгради кариера и ме отгледа, осигури ми възможност да пътувам из Европа и да уча в престижна гимназия. Но за "истинските" мъже подобно нещо е абсурдно Ние винаги се опитваме да вършим няколко работи наведнъж и не успяваме... все пак сме жени. Докато вие можете едновременно да псувате жените си в кръчмата на ъгъла, да се смеете на подобни статии от вида на първия пост и да не знаете какъв цвят е косата ви. Да, вие сте "истински" мъже.

Момичета, аплодисменти за мъжа, който уважава и почита майка си и в същото време иронично се забавлява, четейки автралийския наръчник, унизяващ нея и останалите представителни на нежния пол. Вероятно адски приятно ще се почувства виждайки сина й да твърди "Кур за жените". Горката.
    Да, не обичам баща си Самия ти го нарече задник. Такъв е. Ако ти би изпитвал любов към човека, казал ти, че си грешка в живота му и нарекъл те "бедствие, породено от скъсан презерватив"- ОК. Само не се замозалъгвай, че мразя мъжете и изобщо не държа да контактувам с тях. Има 4 момчета, на които имам пълно доверие, имам дузина други приятели и нямам проблем при общуването с тях. Обожавам компанията им и съм им благодарна, че не повтарят през 5 минути как биха ми размазали главата на асфалта, ако не им завържа маратонките.

Сега не пак, не отново, а за пореден път продължавай да повтаряш колко съм пълна с омраза и ненавист ( ) и как виждам действителността в черно и бяло. Продължавай да се опитваш да ме убедиш, че мъжете трябва да унизяват приятелките си и да ги наричат дрисли (при положение, че те не излиzат с часове от банята, опитвaйки се да усъвършенстват мелодиите на песните на Aerosmith). Както казва народът- де го чукаш, де се пука. Пази Боже от такива мъже и Амин!

Canis_Dirus, мерси за урока по правопис и между другото- да, предпочитам френски педал през такъв като теб, смятащ, че трябва да седи по цял ден на дивана, да си чопли ноктите и да си чеше тестисите, докато жената ходи на работа, печели пари и гледа деца. Алелуя!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    =D> =D> =D>
    \/

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    След като не искате - никакъв кур за вас! Лезбииствайте си на воля. или с дилдо. Дилдо за вас

и стига си казвала едно и също по 100 начина. Продължаваш да се оплиташ в лабиринта на собствената си мисъл, или липсата на такава. На едно място казваш, че мъжа като се върнел късно от работа така и така.

По-долу
    трябва да седи по цял ден на дивана, да си чопли ноктите и да си чеше тестисите, докато жената ходи на работа, печели пари и гледа деца.
    Това мъже не го правят. Но е задължението на така наречените мутреси. Те си джиткат цял ден по бюти-"ангажиментите" и не си мръдват пръста за нищо.

Естествено, ако вместо "Истински мъж" на Шлосера бях пуснал кратко описание на мутреса и срещу нея щяхте да ревнете. Нямате угодия и това е!

Никакъв кур за вас.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    След като не искате - никакъв кур за вас! Лезбииствайте си на воля. или с дилдо. Дилдо за вас

и стига си казвала едно и също по 100 начина. Продължаваш да се оплиташ в лабиринта на собствената си мисъл, или липсата на такава. На едно място казваш, че мъжа като се върнел късно от работа така и така.

По-долу
    трябва да седи по цял ден на дивана, да си чопли ноктите и да си чеше тестисите, докато жената ходи на работа, печели пари и гледа деца.
    Това мъже не го правят. Но е задължението на така наречените мутреси. Те си джиткат цял ден по бюти-"ангажиментите" и не си мръдват пръста за нищо.

Естествено, ако вместо "Истински мъж" на Шлосера бях пуснал кратко описание на мутреса и срещу нея щяхте да ревнете. Нямате угодия и това е!

Никакъв кур за вас.
    Абе струва ми се , че не можеш да отвърнеш на аргументите и с аргументи , ами се чудиш вече какво да кажеш , че хващаш една нейна думичка , за "кура" например ,(или някоя дребна правописна грешка), и почваш да чоплиш и да се заяждаш и въртиш и сучеш , колкото да не излезе,че ти е запушила устата и че е по - права от теб Жалки сте вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си