.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    канис просто иронизира простотиите,които тя говори...

лет ми брейк дъ айс не отбира,затова няма смисъл да й изтъкваме нашите доводи

...

тя сама се излага и се оплита в думите си.
    ти също

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Абе струва ми се , че не можеш да отвърнеш на аргументите и с аргументи , ами се чудиш вече какво да кажеш , че хващаш една нейна думичка , за "кура" например ,(или някоя дребна правописна грешка), и почваш да чоплиш и да се заяждаш и въртиш и сучеш , колкото да не излезе,че ти е запушила устата и че е по - права от теб Жалки сте вече
    Да има аргумент, да съм се хванал за него. Тя просто си разказва едни приказки, как жените са добр, мили, работливи, гледат деца, семейство, домакинска работа, кариера, интелект и тн,, а мъжете само седят, пърдят, оригат, псуват и бият жените.

Е за какво да се хвана? Ако това са аргументи, то и приказките за пиратски съкровища можем да ги приемем за чиста монета и да хукнем да ги търсим из Карибите.

Изобщо, вие какво четете? Аз чета - мъжа цял ден е работил и се връща в къщи уморен и иска да яде. А жената цял ден е готвила вечерята. Ми една вечеря се готви за 1 час. Аз си готвя по няколко пъти на ден, че си чистя, пера и гладя и не смятам тези неща за времеемки и трудни. Нито една жена не ми е предложила
    "Ангеле, да дойда да ти изчистя у вас?". Ама на много жени съм им боядисал жилищата и съм им пренесъл мебелите.
    и да ти кажа - да сготвиш една мусака и едно мляко с ориз за вечеря е по-лесно и става по-бързо, отколкото да качваш дивани и перални на 5-я етаж по тесни стълби.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    канис просто иронизира простотиите,които тя говори...

лет ми брейк дъ айс не отбира,затова няма смисъл да й изтъкваме нашите доводи

...

тя сама се излага и се оплита в думите си.
    ти също
    Дали ние се оплитаме в думите си , или просто за теб и още някои хора мисълта и е твърде сложна за да бъде проследена и разбрана е спорен въпрос Ако не разбра , кажи да го повторя с по прости изречения

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Вече имаме обяснение за феминизма на let me break the ice...

Това, че баща ти е такъв означава ли, че всички сме такива бе?!
    Ебати тъпото същество.

Понеже имам някакво чувство за хумор ще го приема като шега !

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Представете си, че сте едни силни жени, които работите яко и по цял ден, изкарвате много кинти и мъжа ви иска да се занимава с децата и домакинската работа, а да не ходи на работа. Ще се занимава с пране, готвене, чистене, гладене и прочие. Ще приемете ли?
    Как ще възприемете този мъж?
    Как ще се държите с него?
    Това не е мъж бе..
    Не, не знам. Хора сякакви, идеали сякакви. Отдавна се отказах да споря по темата, понеже с лет ми брейк дъ айс не се спори. Тя върти едно и също и го су4е от вси4ки възможни страни, а когато й зададеш конкретен въпрос или й поискаш конкретно мнение, напада. Това не е спор, това е от4аян опит да ти се наложи и да те затапи. Благодаря!

Робинята на Quench

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
    1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
    2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
    3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
    4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
    Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
    - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
    Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
    На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
    „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
    А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - красиви жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ!!!
    Grumpy old madman

Представете си, че сте едни силни жени, които работите яко и по цял ден, изкарвате много кинти и мъжа ви иска да се занимава с децата и домакинската работа, а да не ходи на работа. Ще се занимава с пране, готвене, чистене, гладене и прочие. Ще приемете ли?
    ...пък ако си и роди сам децата - евалА! ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

^ доказателство, че жените и една проста работа като миенето на нож не могат да свършат. Така както е прегънала гъбата срещу острието ще я нареже и може да се пореже.
    Но е възможно да е самотна феминистка и да няма кой да й наточи ножовете!
    Grumpy old madman

Canis_Dirus, ще предпочета да стана лесбийка, отколкото да ходя с "истински" мъж като теб, разказващ един приказки... как жените трябва да ви стържем кирта по тялото, да ви дундуркаме на ръце, да ви обсиваме с милости и комплименти, докато вие ни повтаряте колко сме грозни и некадърни...
    Сега ще продължа да ви "затапвам" и да ще ви върна жеста... да тъпи същества сте (по идея на extreme_ ). Или яхнията в главата ви е нацяло разкашкана, или празното пространство си казва думата... гравитацията и атмосферата, отвели ви на Карибите, където разни "амазонки" ви пъхат гроздови зърна в устичките и ви правят вятър с палмови листа, няма да ги обвиняваме...
    Ще се радвам да ми просветлите къде твърдя, че всички мъже сте като сладкия ми "татко". А? Да, тези като вас, които твърдят, че трябва да ни унизяват, са такива. Загегнахте се явно.
    Иначе и мен най ме забавлява домакинската работа честно. Щом една закуска, обяд и вечеря стават за 1 час, щом прането, простирането, чистенето и подреждането се вършат за половин, хващайте метлата и лопатата и не се надявайте, че някоя ще го върши вместо вас, докато вие й повтаряте колко тона тежи, как са й увисанали циците и как ако разтресе още малко целулитния си задник би предизвикала земетресение...
    Black`Wings, докато няма възпитание, ще има и такива мъже, твърдящи, че ние нямаме права Не се отчайвай, десетки са другите невлизащи в категорията "женомразки", крещящи "Кур за жените" и в същото време уважаващи майка си Краят на първите ще е трагичен. Дори да не свършат над някоя бомба в Чечения, ще си умрат без да видят вагина и ще съжаляват защо не са изнасилели проститука от магистралата... както каза celuvkata това ли са истинските мъже? Неспособни да ни намерят клитора, но способни да се позовават на австралийския наръчник и да газят достойството ни? Според драгите ни съфорумци да
    Сега очаквам поредната порция свински изказвания с лъжичка наглост, шепа изгубен авторитет и чаша доказани аргументи. Пожелайте ми Бон Апети. И пак ще е весело, защото 6 страници "истинските" ще се опитват да ме убедят, че жените за боклуци, правилно използвани от мъжете

сега се замислих как мия съдове и никога през живота си не съм минавал откъм острието...
    То е повече от логично да не минаваш откъм острието. В къщи гъбата никога не е нарязана, но я иди в женска къща...

То затова мъжа е измислил миалната машина. Фурната, която се включва само със завъртането на едно копче, прахосмукачката и микрофазера. Ти има даваш лесни задачи, те едно, че не могат да се справят с тях, че и по-сложни искат.
    Жени!

LeT`Me`Break`The`Ice, както казва народа "Едно си баба знае, едно си баба бае."
    Готвя, чистя, пера, простирам и гладя. Последните се вършат един-два пъти в седмицата.
    Grumpy old madman

LeT`Me`Break`The`Ice. извинявай мила, ама ти си много просто парче. Темата на разговор отдавна се смени и мъжлетата казаха какво имат предвид и съм съгласна вече с тях.
    Как може да си толкова зле и не се усещаш, че темата наистина е пусната, за да провокира такива като теб да пишат и да излагат нас жените.
    Изобщо даваш адски крайни примери и си достойна за определението "промит мозък", даже този който е писал тези неща от първите постове, го е правил с хумористична цел и колкото и да са ужасни писанията му, си личи, че човека просто се шегува със изградените стереотипи за "балканския мачо". А ти се палиш все едно е истина.

Няма да го възприема. Това наистина няма да е мъж, а и не искам аз да издържам цяло семейство, а той само да върши домакинските задължения.

Град
    In Devil's Castle
    олее... ще се скрия в миша дупка...мисля,че така ще е най-добре...
    someone else...

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Единственият КУР e за справадливостта.
    Да, чест деа, достойнство деа, доблест деа, феминизъм деа, перфекционизъм деа. Ама на теория. Практиката друго показва. Или сме твърде прости да взимаме впредвид горните, или сме твърде умни, за да ги зачитаме.

Затова човешките взаимоотношения са сведени до простия принцип на ползата и удоволствието. Сещам се, че съм жена само когато стане дума за секс и дрехи. Предполагам, че ако беше по-често, щях да защитавам пламенно жените, защото са МОЯ пол.

Ето на, признавам си го без демонстрираното дотук лицемерие. По-добре ще е жените да са облагодетелствани, защото аз съм жена. Ще се кефя на тоя дом, в който получавам най-много. А перфектният мъж ли? Това е този, който удовлетворява нуждите ми най-добре.

А така или иначе несъществуващото право да си извади несъществуващия хуй и да ходи да ебе обаче съществуващата си майка, тя, претенциозните промити човешки мозъци.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    ^ доказателство, че жените и една проста работа като миенето на нож не могат да свършат. Така както е прегънала гъбата срещу острието ще я нареже и може да се пореже.
    Но е възможно да е самотна феминистка и да няма кой да й наточи ножовете!
    абе не ми прилича на много самотна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си