Хах, не си преписвай заслугите на другите само... за комплексите ти разбрахме (не ги изтъквай постоянно)
По принцип съм оптимистка, но и реално гледам на нещата... докато ти продължаваш да наблюдаваш света през криви огледала и призми, виждайки собсвеното си отражение неясно и размазано... камо ли образите на останалите хора, потънали в сянката на твоето Величие... явно като малък доста да се тормозили, за да не успееш да преценяваш хода на нещата и да се опитваш така неуспешно да наложеш собственото си мнение
Предния ми пост беше пълен с ирония и сарказъм, отпечатващи какво всъщност НЕ е истинския мъж. Не съм казала, че истинския мъж трябва да търпи сложни козметични процедури или да е лигав, да се конти повече от мен или тайно да пробва как му седят розовите ми прашки... за травестите не говоря. Ама хайде да не се къпем, да не се бръснем и да нямаме никаква хигиена. Хайде, когато ни е скучно да трепем жените си и да ги ползваме за боксова круша. В това ли се опитваш да ме убедиш? Че когато идем на ресторант, ще си поръчаш огромна порция спагети, ще отпратиш келнера с нехайство и думите "За нея чаша вода, на диета е", после ще ровиш с ръце из чинията докато не остане и капчица сос... и ще се провъзгласиш на истински мъж. Ха Ха Ха
А ако тръгнем да говорим за истинските жени... най-вече отстояват мнението си и защитават правото си да бъдат уважавани, а не третирани като боклуци. Дрехи не носят само жените, така че няма коментирам. Хайде да тръгнем голи... Иначе и отивай и ти да се правиш на истински, след като нямаш мъничка капчица уважение към представителите на женския пол, в това число и майка си и след като смяташ, че е задължително да ни блъскате и трепете ПОНЕ един път на ден. Егоизъм.