- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За мъжката половина от форума
Да има аргумент, да съм се хванал за него. Тя просто си разказва едни приказки, как жените са добр, мили, работливи, гледат деца, семейство, домакинска работа, кариера, интелект и тн,, а мъжете само седят, пърдят, оригат, псуват и бият жените.Първоначално написано от Black`Wings
Е за какво да се хвана? Ако това са аргументи, то и приказките за пиратски съкровища можем да ги приемем за чиста монета и да хукнем да ги търсим из Карибите.
Изобщо, вие какво четете? Аз чета - мъжа цял ден е работил и се връща в къщи уморен и иска да яде. А жената цял ден е готвила вечерята. Ми една вечеря се готви за 1 час. Аз си готвя по няколко пъти на ден, че си чистя, пера и гладя и не смятам тези неща за времеемки и трудни. Нито една жена не ми е предложила
"Ангеле, да дойда да ти изчистя у вас?". Ама на много жени съм им боядисал жилищата и съм им пренесъл мебелите.
и да ти кажа - да сготвиш една мусака и едно мляко с ориз за вечеря е по-лесно и става по-бързо, отколкото да качваш дивани и перални на 5-я етаж по тесни стълби.
Grumpy old madman