Canis_Dirus, ще предпочета да стана лесбийка, отколкото да ходя с "истински" мъж като теб, разказващ един приказки... как жените трябва да ви стържем кирта по тялото, да ви дундуркаме на ръце, да ви обсиваме с милости и комплименти, докато вие ни повтаряте колко сме грозни и некадърни...
Сега ще продължа да ви "затапвам" и да ще ви върна жеста... да тъпи същества сте (по идея на extreme_ ). Или яхнията в главата ви е нацяло разкашкана, или празното пространство си казва думата... гравитацията и атмосферата, отвели ви на Карибите, където разни "амазонки" ви пъхат гроздови зърна в устичките и ви правят вятър с палмови листа, няма да ги обвиняваме...
Ще се радвам да ми просветлите къде твърдя, че всички мъже сте като сладкия ми "татко". А? Да, тези като вас, които твърдят, че трябва да ни унизяват, са такива. Загегнахте се явно.
Иначе и мен най ме забавлява домакинската работа честно. Щом една закуска, обяд и вечеря стават за 1 час, щом прането, простирането, чистенето и подреждането се вършат за половин, хващайте метлата и лопатата и не се надявайте, че някоя ще го върши вместо вас, докато вие й повтаряте колко тона тежи, как са й увисанали циците и как ако разтресе още малко целулитния си задник би предизвикала земетресение...
Black`Wings, докато няма възпитание, ще има и такива мъже, твърдящи, че ние нямаме права Не се отчайвай, десетки са другите невлизащи в категорията "женомразки", крещящи "Кур за жените" и в същото време уважаващи майка си Краят на първите ще е трагичен. Дори да не свършат над някоя бомба в Чечения, ще си умрат без да видят вагина и ще съжаляват защо не са изнасилели проститука от магистралата... както каза celuvkata това ли са истинските мъже? Неспособни да ни намерят клитора, но способни да се позовават на австралийския наръчник и да газят достойството ни? Според драгите ни съфорумци да
Сега очаквам поредната порция свински изказвания с лъжичка наглост, шепа изгубен авторитет и чаша доказани аргументи. Пожелайте ми Бон Апети. И пак ще е весело, защото 6 страници "истинските" ще се опитват да ме убедят, че жените за боклуци, правилно използвани от мъжете