Да,но е глупаво да виждам как когато си говоря с приятелки те просто премълчават,дори и да ги питам,те отново нищо не били помислили.ПОне да лъжат като хората.Супер дразнещо е.Първоначално написано от [b
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Хубава тема!Лицемери има навсякъде,аз също не го одобрявам.Нещата,които имам да казавам против някого ги казвам само на майка ми!От това трудно можеш да се предпазиш,просо са много малко хората,които са искрени.А до приятелките ти:Аз също съм в подобна ситуация и те лъжат,защото искат да са по-добри от теб,например.Мериш някаква блуза и ги питаш как ти стои и те казват :"Мнооого добре" А всъщност не ти стои хубаво и те го знаят....Първоначално написано от magi_megi
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Лицемерието днес е на по-предна позиция от истината... няма как.. много малко останаха искрените хора...![]()
понякога е хубаво да си тактичен...но понякога и това е дразнещо![]()
Не може винаги да казваш това което мислиш за даден човек..понякога се налага да премълчаваме истината за да не нараним другите.Прекаленото откровение не е чак на толкова хубаво...
ами така е лицемери сме
щом премълчават и не казват истината не са истински приятели .... хората които ти я казват са много малко![]()
п.п. според мен трябва да се казва всичко, дори и да е гадно ...