.

Виж резултатите на анкетата: Често ли плачете?

Гласували
192. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Често

100 52,08%
  • Рядко

92 47,92%
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 140

Често ли плачете?

Интересно ми е, дали плачете често. Аз лично не съм плакал от доста години, според мен знам от какво е това но няма нужда да разказвам но дори когато е трябвало да съм тъжен и да плача просто съм се замислял, това сигурно е лошо

Та разкажете, плачете ли много и ако да/не, защо?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Напълно човешко и нормално е. Плача, да. Плача когато съм тъжна, плача и от щастие. Явно съм такъв човек - по-емоционален, което всъщност не е много хубаво, понякога ми вреди...

да плача и мисля че е съвсем нормално понякога от яд понякога съм много тъжна но винаги преодолявам всичко

Голям фен
    През час.. Всеки плаче няма такъв човек , който да не плаче.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами не е много 4есто,но когато пла4а се старая никой да не ме види

не мн маика ми ми е казвала че никога не плача а когато плача е от инат което не било рев та не съм плакала вече месец... и то последното нещо за което ревах беше че даваха нещо по новините и ми стана кофти от това

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не съм ревал откакто бях малък. Сега не знам какво трябва да стане за да ревна. И дали съществува такова нещо.

На мен често ми казват, че съм с каменно сърце Просто не съм такъв човек, не показвам емоцийте си .Случвало е много хора около мен да плачат, но аз просто не се разчувствам и плача изключително рядко

Град
    София
    Плача и то много често.Защо?Защото ми се обърна живота наопаки и сега се чувствам сама,а преди не беше така......скапано даскало,скапан 7ми клас.Аз също гледам никой да не ме види,но си рева и в даскало често

Не плача много често,само когато съм наистина тъжна,или страшно сърдита.Случвало ми се е да плача от яд... Наскоро се разплаках на един филм,беше ужасно,а си казах че няма да го гледам(много съм твърдоглава,даже себе си не слушам)
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Град
    Bulgaria
    От години не съм плакал...
    Out of control

Град
    Ямайка:)
    Плача, когато има причина.. в повечето случеи плача, когато ми е наистина тъжно.. Хмм от щастие не съм плакала до сега май.
    Иначе мисля, че няма нищо лошо в това да се плаче, когато има защо. Даже четох, че е мн вредно за мъжете, защото те винаги подтискат чувствата си и не плачат..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Аз като се ядосам много и после ми се плаче ,но доста отдавна не съм плакала...

Град
    Изгубено
    rqdko
    no posledniq put be6e kato zatvoriha arenata ama vsi4ko svur6i dobre

Плача, но не много често. В повечето случаи има основателна причина, а в другите е като се сетя за нещо тъжно.
    Е, разбира се плача и от щастие, но се случва рядко. Не съм от най-ревливите. Всъщност за последно плаках преди 3-4 месеца някъде.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

За последно ревах на 25 май 2005, но беше от радост и еуфория. Като изключим тази велика нощ от малък не съм ревал.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Рядко..и предпочитам да е от щастие...Ама напоследък се случва само заради животинки...тука за няколко месеца мн скъпи пухчовци си отидоха

аз плача често и от радост и от тъга случва ми се и от яд после поне ми олеква
    Some girls are just born winners !

Da.pla4a dori 4esto za6toto ne me e sram da pokazvam 4ustvata si
    РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа

;(

Ami az 4esto si poplakvam...
    Kato gledam nqkoi film,koito ne e tujen,ami primerno leko dramati4en moment v komediqta se razplakvam...
    Kogato gledam snimki na priqtelite mi ot biv6iq mi klas...se6tam se za biv6oto si daskalo i mi stava mnogo mu4no
    Kogato nqkoi me obidi primerno,mnogo gadno...kogato se pribera tihi4ko si poplakvam...
    Kogato si spomnq za jivotnite koito sum imala i koito sa umreli ili sme podarili mi stava mnogo mu4no...
    Kogato imam OGROMEN i EDINSTVEN 6ans za ne6to i az go propusna nesuznatelno-vinagi pla4a!
    Kogato nqkoi ili ne6to narani kotkitte mi-pla4a...
    Kogato me boli ne6to pla4a...

49% ot celiq mi jivot sum go prekarala v sulzi...zaradi "prekrasnoto" semeistvo koeto imam
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Плача доста често
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Плача от яд
    Иначе за щяло и не щяло не го правя. Последно плаках онзи ден, когато почина дядо ми.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми...последният 1 месец почти всеки ден... Имам много лични проблеми и чество казано съм се отчаяла нещо от живота хах..
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

аз плача мн често секи ден/тоест сяка вечер/а понякога по няколко пъти на ден...главно зарди тва че живота ми е объркам и няма кой да ме убича...нямам си приятел..а тфа е гадно и зарди тва мн се депресирам
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    мнооого и то от нерви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си