Цитирай Първоначално написано от magi_megi
Цитирай Първоначално написано от Bubbly
Естествено, че не е необходимо да бъдем лицемерни, за да се харесаме на някого, но пък определено е полезно понякога да премълчаваме някои неща. Не разбирам какво лошо има в това понякога да запазим мнението си само за себе си. Все пак, ако всеки казваше всичките глупости, които му хрумват в моменти на ярост, не мисля, че щяхме да спечелим много.
За това може да се поспори....
Айде, де. Аз мисля, че е правилно. Защо точно аз пък да трябва да застана и да нараня най-добия си приятел заради някоя негова греша. Примерно една фр тръгна с едно момче, което ги земаше само за бройки, нали. Аз отначало и бях казала. "Не се занимавай, той е бройкаджия." Тя не ме послуша и започна да се жалва след време. И аз какво да й кажа? Ти си супер тъпа ма, погледни се, мързи те да мислиш, а си тръгнала с момчета да се занимаваш. На нищо не ми приличаш напоследък. Не върви, нали? Въпреки, че така си мислех тогава Особено за моментите на ярост, защо трябва да нагрубя някого, да започна да говоря генерално ( простотии от рода на "ти винаги" и "ти никога"), които определено са неверни, само за да си го изкарам. И после к'во? Ташак. Да отиваш да се извиняваш на някого. Лично аз пък съм супер чувствителна и ако някой ми избухгне оптереде и почне да ми говори такива неща, много се разстройвам и определено не ми е приятно и бих предпочела да си го бяха спестили ...