Айде, де. Аз мисля, че е правилно. Защо точно аз пък да трябва да застана и да нараня най-добия си приятел заради някоя негова греша. Примерно една фр тръгна с едно момче, което ги земаше само за бройки, нали. Аз отначало и бях казала. "Не се занимавай, той е бройкаджия." Тя не ме послуша и започна да се жалва след време. И аз какво да й кажа? Ти си супер тъпа ма, погледни се, мързи те да мислиш, а си тръгнала с момчета да се занимаваш. На нищо не ми приличаш напоследък. Не върви, нали? Въпреки, че така си мислех тогаваПървоначално написано от magi_megi
Особено за моментите на ярост, защо трябва да нагрубя някого, да започна да говоря генерално ( простотии от рода на "ти винаги" и "ти никога"), които определено са неверни, само за да си го изкарам. И после к'во? Ташак. Да отиваш да се извиняваш на някого. Лично аз пък съм супер чувствителна и ако някой ми избухгне оптереде и почне да ми говори такива неща, много се разстройвам и определено не ми е приятно и бих предпочела да си го бяха спестили ...
Memento moriendum esse!