.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Защо?!

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]да .... хубаво е да казваш истината но наистина понякоа трябва да я премълчиш.. не казвам да лъжеш ... а просто да не казваш нищо все пак .. различно е с приятелите ако ти бяха приятели щяха да знаят че ти предпочиташ да знаеш истината и да ти я казват.. нз така ги виждам нещата ако наистина искаш да чуеш истината защо не да ти я кажат.. .... аз за щастие последните 2 години съм нямала такъв проблем
    Да,но е глупаво да виждам как когато си говоря с приятелки те просто премълчават,дори и да ги питам,те отново нищо не били помислили.ПОне да лъжат като хората.Супер дразнещо е.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]да .... хубаво е да казваш истината но наистина понякоа трябва да я премълчиш.. не казвам да лъжеш ... а просто да не казваш нищо все пак .. различно е с приятелите ако ти бяха приятели щяха да знаят че ти предпочиташ да знаеш истината и да ти я казват.. нз така ги виждам нещата ако наистина искаш да чуеш истината защо не да ти я кажат.. .... аз за щастие последните 2 години съм нямала такъв проблем
    Да,но е глупаво да виждам как когато си говоря с приятелки те просто премълчават,дори и да ги питам,те отново нищо не били помислили.ПОне да лъжат като хората.Супер дразнещо е.
    Хубава тема!Лицемери има навсякъде,аз също не го одобрявам.Нещата,които имам да казавам против някого ги казвам само на майка ми!От това трудно можеш да се предпазиш,просо са много малко хората,които са искрени.А до приятелките ти:Аз също съм в подобна ситуация и те лъжат,защото искат да са по-добри от теб,например.Мериш някаква блуза и ги питаш как ти стои и те казват :"Мнооого добре" А всъщност не ти стои хубаво и те го знаят....
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Лицемерието днес е на по-предна позиция от истината... няма как.. много малко останаха искрените хора...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    понякога е хубаво да си тактичен...но понякога и това е дразнещо

Не може винаги да казваш това което мислиш за даден човек..понякога се налага да премълчаваме истината за да не нараним другите.Прекаленото откровение не е чак на толкова хубаво...

Голям фен
    ами така е лицемери сме

Град
    Изгубено
    щом премълчават и не казват истината не са истински приятели .... хората които ти я казват са много малко

п.п. според мен трябва да се казва всичко, дори и да е гадно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си