- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов към учител?
кажи на приятелката си да внимава защото връзка с по възрастен човек още повече неин учител е много рискована.скоро ще и мине това е просто един кратък и незначителен период от любовния и живот![]()
Малееееее на 16 години и мсили акто...Първоначално написано от AlIzeA
Ами то и аз харесвам госпожата си по история,ама само като знам че имаме около 10 години разлика и.....
оо аз съм имала такива случаи.. в смисъл не с мен а с една моя приятелка.. но разликата беше нищожна- учителя беше на 19, а приятелката ми на 14. иначе имахме един мноо пич учител по рисуване в даскалоамаа вече не уча там
ay caramba
OMG
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
ami az znam slu4ei v koito edno momi4e hodi s muj koito e $0 god po golqm ot neq za da i kupuva razni ne6ta v zamqna na ne6to est
ОМG ли? Oh my god значи.Първоначално написано от AlIzeA
Една приятелка харесва господина по музика... Аз съм на мнението, че между ученичка и учител е невъзможно да се получи нещо .... нека тя да го приеме и да си намери нещо младо, с което ще щастилива![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
оф нз бе хора,нз но май и с мен се получава,така както с моята приятелка, вече знам какво изпитва и тя и нз, не е правибно но какво да правя, тя харесва 1 учител а аз друг пак почти с ткава разлика,трябва да се гръмна
Айдее и ти ли тръгна учителите да залюбваш,моме?![]()
Хванете си някой готин пич на вашите години,тия глупости с даскалите ги забравете.
веднъж един мой приятел беше забил една учителка математичкаама тя беше мн яка госпожица ,бивша волейболистка със супер изваяно тяло ,обличаше се в спортни дрехи абе като момиче бих казала че е супер парче :Д обаче тяхнта връзка не беше мнохго успешна понеже ,тоя моя приятел(беше брейкър) и за тренировките трябавше да я пренебрегне малко ,тогава тя се озлоби до такава степен че го остави на изпит по математика, и за малко тоя горкия да не си го вземе
както и да е,нали казвам само че си е гледка от страни,нищо няма да стане
Просто моментно увлечение. Нека не показва по никакъв начин, че го харесва. Скоро ще мине.
posavetvai q da spre da zaglejda u4itelq si,za6toto toi moje da i bade ba6ta.na neinite godini e palno s mladi mom4eta,a tq e tragnala da gleda 30-godi6en 4i4ko.neka da si hvane gadje ili da si gubi vremeto s ne6to,za da ne misli za tozi u4iel,za6toto u4eni4ka da se vlubi v u4itelq si e dosta izvrateno,moje pak i da nee to4no vlubvane,a prosto simpatii i da e ot uvajenie kam nego![]()
Руса кукличка
Кажи и да иде да потърси помощ.
ne znam kfo e ..ama taq ima seriozna nujda ot psixiat1r![]()
![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
е,голяма работа...да си го харесва тайничко.какво й пречи
someone else...