.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    кажи на приятелката си да внимава защото връзка с по възрастен човек още повече неин учител е много рискована.скоро ще и мине това е просто един кратък и незначителен период от любовния и живот

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Олеле... Еми щом е решила да става секси лолитка, не можеш да я спреш... Хахах...
    The reasons of love... <3

Re: Любов към учител?

Цитирай Първоначално написано от AlIzeA
    Искам да споделя нещо с вас относно една от моите най-добпи приателки.Харесва един учителите ни(мъж )няма да казвам по какво преподава.Та тя ми сподели че го харесва,а той е доста по-голям от нас, поне с окло 30 години. Виждам я как го гледа в час.Но той и не е тъкъв човек,просто си личи че няма да направи нищо нередно,а какво да я посъветвам,та тя напрво го обожава? Тя ена 16 ,напво нз,
    Малееееее на 16 години и мсили акто...
    Ами то и аз харесвам госпожата си по история,ама само като знам че имаме около 10 години разлика и.....

оо аз съм имала такива случаи.. в смисъл не с мен а с една моя приятелка.. но разликата беше нищожна- учителя беше на 19, а приятелката ми на 14. иначе имахме един мноо пич учител по рисуване в даскало амаа вече не уча там
    ay caramba

OMG
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

какво означава това

ami az znam slu4ei v koito edno momi4e hodi s muj koito e $0 god po golqm ot neq za da i kupuva razni ne6ta v zamqna na ne6to est

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от AlIzeA
    какво означава това
    ОМG ли? Oh my god значи.

Град
    В далечината... еййй там ;]

Тя една...

Една приятелка харесва господина по музика... Аз съм на мнението, че между ученичка и учител е невъзможно да се получи нещо .... нека тя да го приеме и да си намери нещо младо, с което ще щастилива
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Супер фен
    Хаха една от моя клас е същата ... влюбена милата в класния ... и един друг сега си харесала ... ама к'во да им се говори.ЩЕ се откажат сами ...
    Обичам те <3 !!!

оф нз бе хора,нз но май и с мен се получава,така както с моята приятелка, вече знам какво изпитва и тя и нз, не е правибно но какво да правя, тя харесва 1 учител а аз друг пак почти с ткава разлика,трябва да се гръмна

Айдее и ти ли тръгна учителите да залюбваш,моме?
    Хванете си някой готин пич на вашите години,тия глупости с даскалите ги забравете.

веднъж един мой приятел беше забил една учителка математичка ама тя беше мн яка госпожица ,бивша волейболистка със супер изваяно тяло ,обличаше се в спортни дрехи абе като момиче бих казала че е супер парче :Д обаче тяхнта връзка не беше мнохго успешна понеже ,тоя моя приятел(беше брейкър) и за тренировките трябавше да я пренебрегне малко ,тогава тя се озлоби до такава степен че го остави на изпит по математика, и за малко тоя горкия да не си го вземе

както и да е,нали казвам само че си е гледка от страни,нищо няма да стане

Град
    Варна
    OMG

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Просто моментно увлечение. Нека не показва по никакъв начин, че го харесва. Скоро ще мине.

Да си стои на д-то и това е!

Град
    Велико Търново
    posavetvai q da spre da zaglejda u4itelq si,za6toto toi moje da i bade ba6ta.na neinite godini e palno s mladi mom4eta,a tq e tragnala da gleda 30-godi6en 4i4ko.neka da si hvane gadje ili da si gubi vremeto s ne6to,za da ne misli za tozi u4iel,za6toto u4eni4ka da se vlubi v u4itelq si e dosta izvrateno,moje pak i da nee to4no vlubvane,a prosto simpatii i da e ot uvajenie kam nego
    Руса кукличка

Кажи и да иде да потърси помощ.

ne znam kfo e ..ama taq ima seriozna nujda ot psixiat1r
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

може би има,а може би не, или просто наистина го харесва

Град
    In Devil's Castle
    е,голяма работа...да си го харесва тайничко.какво й пречи
    someone else...

и аз това казвам

Ти НЕ си добре..

зощо да не съм добре,нали е тайно,никой няма да узнае

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове