.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Супер фен
    Миналата година половината училище беше 'влюбено' в даскала по ФВС, ама им мина след като той напусна. И на твойта приятелка ще й мине, спокойно.
    nicolepcd

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Любов към учител?

Цитирай Първоначално написано от AlIzeA
    Искам да споделя нещо с вас относно една от моите най-добпи приателки.Харесва един учителите ни(мъж )няма да казвам по какво преподава.Та тя ми сподели че го харесва,а той е доста по-голям от нас, поне с окло 30 години. Виждам я как го гледа в час.Но той и не е тъкъв човек,просто си личи че няма да направи нищо нередно,а какво да я посъветвам,та тя напрво го обожава? Тя ена 16 ,напво нз,
    В бившото даскало всички момчета имаха 'мокри сънища' с даскалката по Информатика. Аз също

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    А бе тая тема не е ли малко стара бе

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Любов към учител?

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Искам да споделя нещо с вас относно една от моите най-добпи приателки.Харесва един учителите ни(мъж )няма да казвам по какво преподава.Та тя ми сподели че го харесва,а той е доста по-голям от нас, поне с окло 30 години. Виждам я как го гледа в час.Но той и не е тъкъв човек,просто си личи че няма да направи нищо нередно,а какво да я посъветвам,та тя напрво го обожава? Тя ена 16 ,напво нз,
    В бившото даскало всички момчета имаха 'мокри сънища' с даскалката по Информатика. Аз също
    Да не си от Пловдив, че се сещам за една страхотна учителка по Информатика?

Сигурно сте в седми или осми клас,нали?Това колко пъти съм го чувала..на много момичета им се случва да харесват някой учител.След време ще и уври главата и ще се усети,че мисли глупости.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Сигурно сте в седми или осми клас,нали?Това колко пъти съм го чувала..на много момичета им се случва да харесват някой учител.След време ще и уври главата и ще се усети,че мисли глупости.
    не в 10 сме

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    не в 10 сме
    Още по-зле тогава

е какво де случва се,малка е харесва го ще и мине,всеки може би някога е харесвал певец,актор в нейния случай учител, да си хване приятел и ще го зарави,моментно хлътване според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си