- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сатенен панталон!
Здравейте!Имам ужасен проблемзимата си купих сатенен панталон най-малкия номер е.. сега обаче се е разширил много , а след 2 седмици съм на бал и искам да съм с него, пък ми е ужасно неудобен
Та има ли някак си да го накарам да се свие
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
едва ли има начин да се свие по-добре си купи същия![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
не може и да не си купуваш същия,обаче можеш да го дадеш да ти го преправят на шивач и хем ще ти го направят както ти искаш,хем ще ти е по изгодно![]()
Сатенът винаги се разтяга и при мен стана същото![]()
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
много кофти...
еми има 2 варианта : или шивач, или да си облечеш друго...
Благодаря ви за бързите отговори!
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Pri satena ne znam kak e, no dunkite se svivat pri prane.. Dosega ne sum imala takuv pantalon i nqmam predstava. Ako i toi e kato dunkite, dobre, no ako ne e.. drugite suveti sa nai - dobre.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)