- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли такива обици
Sorry ako temata e tupo no trqbva da pitam nqkoi.Ta vi pitam prodavat li nqkakvi obici (za pupa) takiva fulshivi .. (prozvucha tupo) da moje da si q sloja bez da si probivam pupa 10x predvaritelno i ako da kolko struva
Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
Лелееее дзверя му се вече 2ра минута и най-накрая го разбрах ... Абе стига с тея фалшиви обеци ... земи се пробий ...
еми немога наще не давати за тва питам аз ако ми даваха нямаше да питам а направо щях да се пробия
![]()
vijdala s1m lepenki si slagat edni malki l1skavi otdale4e samo l1ska ama otblizo se vijda 4e e lepka
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
predi imah edna s magnit... ama mn otdavna daje ne si spomnqm ot kade mi be6e i kakva be6e... ve4e mai nqma takiva rabuti.. pone az ne sam vijdala skoro
Със магнит все още продават !!! При нас има :]] амааа не стой толкова добре на пъп ... ://
Mi az znam za obici na ezika "fal6ivi" , a zaa pupa ne sum 4uvalaa...
Da be moje da ima nz az ne gi gledam mn mn te ne6ta...ama ako go sloji6 na papa to magnit...malko gadno .. de da znai6 kade moje da se bytne...na mene papa mi e mn 4yvstvitelno mqsto.. m nz ;]
Ми аз съм виждала такива дето се лепят(те са в формата на камъчета) ,ама да знаеш ,че са мн тъпи...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Първоначално написано от extreme_
ot pleven
ami az znam che ima s magniti ama te stavat za uho ili za nos ama za pupa nz dali ima i poneje v dneshno vreme kvi li neshta ne se proizvejdat i reshih da vi pitam ms che nqmashe glupavi otgovori ot truda na nqkvi filosofii
Дам.. и за да ти стои трябва да глътнеш магнитаПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
(това в кръга на майтапа разбира се..)абе като имаш такова желание вземи и навий вашите и накрая всички да са доволни :P
Love Ickooo
Баси тъпото..
ако ще се дупчиш,дупчи се,недей само да се излагаш![]()
На мене ми е много интересно като сложиш обицата и след 5 минути я махнеш и дори няма следа от дупка какво ще обясняваш...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен това е много тъпо да си слагаш фалшиви обеци, не че истинските много го удобрявам, де ... Попитай в магазините от рода на всичко по левче, там трябва да има.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да де, ама след няколко часа вече няма да има обеца на пъпа, ам на гъзъ. Не ставаПървоначално написано от bebitooo___
![]()
![]()
Иначе такива неща не съм виждала никъде.
Memento moriendum esse!
Днес с фотошопа си направих пиърсинг на устната и много ми хареса как седи, но нямам възможност да си направя, защото тук няма студио и наще ще се окажат пречка. Наистина има ли фалшиви обеци за устните, които не изискват дупка? Първо с такава, а после и истинска, като събера смелост.Пък и може и да я понося и да ми омръзне. Аз по принцип съм детска радост, чик-чирик и после го захвърлям.
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Да има ! Но са от типа на халките.. И не са с пробиване..Първоначално написано от Rebellion_Angel
Love Ickooo
Първоначално написано от bebitooo___
axaima ama nz ot kude si i nemoga da ti kaja ot kude si? e kak taka si si napravila i posle vikash che nqmash vuzmojnost zashtoto va6ite shte se okajat prechka ???
Дам.. и за да ти стои трябва да глътнеш магнита(това в кръга на майтапа разбира се..)абе като имаш такова желание вземи и навий вашите и накрая всички да са доволни :P[/quote]
ne nqma vsichki da sa dovolni abe nqma zn az ako znaeh che shte reagirat povecheto taka nqmashe da puskam temata10x na vsichki veche ako iskat moderatorite da q zatvarqt
![]()
Знаеш ли какво е фотошоп?Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
ami predpolagam 4e si oti6la da se snimash i sa ti slojili obica t.e v fototo kato aksesoar samo za snimkata tova e samo moe predpolojenie izglejda 4e az sam se sburkala sorry prosto ne4eta kato horata
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
iaz taka kupih si purwo kama4e ot moreto takowa koeto se lepi.Sled mesec otidoh i se probih....ne mi dawaha ama mu swiknaha. to se po4wa samo s kama4eto da znae6 :P
RWH
Това е глупаво, дай да си сложа, па да си кажат другите "епа виж я, тя има пиърс на пъпа".
Както и да е, има.