- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- princesa_viki помогнете и...
Та въпроса ми е следния...
Тя иска да ви пита че я е срам и ме помоли да питам аз така. Пита дали е девствена след като си вкарала котрето във вагината.
След две седмици и потикло кръв от там.
Та молбата и е ако може да си кажете компетентното мнение дали е девствена или не... Също се притеснява много да не е бременна защото е правила полу секс не ми стана ясно какво е това подобие на секс. Тя не можа да ми каже какво е по точно неискаше та моля пак вас скъпи съфорумници какво е това полу секс и дали е бременна...
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
"полу секс" X.x
И как така я е страх да не е бременна?
Ако от пръста и излиза сперма и е в овулация да възможно е.
А полов акт се осъществява когато има проникване от пенис във вагината.Вероятно само е скъсала химена, което не е болка за умиране.
Няма страшно девствена е.
След дълги мои размишления останових че тя е "ПОЛУДЕВСТВЕНА"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и вероятно получава "ПОЛУОРГАЗЪМ"
![]()
![]()
![]()
Полу възможноПървоначално написано от Princeska
![]()
![]()
pfffff po tapa tema nqma da imaПървоначално написано от poltergais
Ако пуснеш и ти една тема миличка ще има... и ако мислиш че е глупава темата просто не пиши и е решен проблема![]()
![]()
това не е ли е ебавка съмнявам се да кара някой друг да пита![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
такива теми се дължат на запростяващото население .....и спокойно все ще се намери някой дет да пита дали ако е гледал поpно ще забременееПървоначално написано от beb4eto0o
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ti pa piklo begi li legi i ne se mu4i da pi6e6 tuk ne e za decaПървоначално написано от Princeska
oo ne maina![]()
![]()
![]()
![]()
i nai-prostiq znae 4e ne moe se otfori s kotre maina..
ee ne ..bahti..rofl.... tfa kotre da ne e po-golqmo ot tampon za defstfenici we..
xax...tctctc...ne ne...awe hora..zemete malko se poobrazovaite..
ne 4e az sym adski obrazovana i znam vs..ama se pak..
![]()
![]()
![]()
![]()
tctct....Qkoo
kefi te me maina
..XA a za zabremenqvaneto....
da znae6 4e si 100% bremenna..ii ti si nqkfo momi4e,koety nqma cikyll...
![]()
![]()
za tezi koito ne znaqt mom4e sum![]()
Съгласна съмПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
И явно мн държи на тоз Полтъргаис щом не спира да потвърждава всяка негова глупост
![]()
![]()
Аве "майна" с тампон пак може да се отФори ве МайнаПървоначално написано от bebka1936
![]()
Какво я убиждаш ? Пикло ще й вика .Ти да не викаш на някоя уличница ? Я имай малко уважение към другите юзъри ,защото може и да не влезеш повече тука!Първоначално написано от x3eme
П.П. Това не е заплаха ,а съвет да бъдеш ,малко по-мил!
Приятна вечер!
Първоначално написано от ScionOfStorm
абе пич мн се впрягаш ..... rElAx TakE It EaSYYyyyYПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
e kak da ne se nervq govori za men vse pak....Първоначално написано от -4arovnata-