- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete na poltergais
ta tva mom4e e izkliu4itelno verniv i to bez pri4ina 6ot momi4eto koeto obi4a gram ne go interesuva oba4e toi ne q ostavq na miratolkova e tup 4e otri4a 4e q obi4a i pravi vsi4ko vuzmojno da q nervira samo deto ne uspqva.na 20 godni e tva mom4e a e kato piklio... ne znae na koi hora e izbiva kompleksi s drugi..moje vi pomogneto mu
Kak moje da se pomogne na takiva hora ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
mi ne moje 4ovek toi sam ne znae kvo iska i kvo prai6...idiot ot kade i da go pogldne6Първоначално написано от amatorium
Опа станах известен бахти кефа ма темата не е за тукта незнам кви комплекси избивам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от poltergais
a ne znae6 limi dostatu4no si tup 4e da znae6
![]()
е разясни ми де аз за тва питам
PS: тая на аватарати много интересни неща прави докато си в испания ти си я обичай ама тя по странен начин го показва на други![]()
![]()
ubii glupaka s mul4anie... i kvi be bate kvi ne6ta pravi q mi kaji kvo izmisli tupata ti glavicakvo 6se opita6 da izmisli6 sme6niko kvo
![]()
a q si pomisli ti kato be6e a angliq tq kvo prave6e zad gurba ti s men pustinqko..2 meseca te budalka6e a ti idita se vruzva6e...pomnq vednuj pita6 6to e tolko tiho pokrai nas...em v krevata 6umno li da e be 6u6i
Хмм ми x3eme оставам с грешно впечатление за теб АДСКИ НЕГРАМОТЕН СИ!![]()
незнам дали знаеш какво значи думата СЕКС и да пускаш теми в тоя раздел,но определено темата не е за тук!Жалко че си се потрудил да я измисляш тая тема с мъничкия ти мозък който притежаваш защото скоро ще я махнат от тоя раздел!Ако искаш помощ винаги сме отсреща :P мога ти намера и учител по български,мога също са ти обясня какво значи думата СЕКС,и щях да забравя земи научи повече лафове щот с тея вече ни доскуча пхахаххахаххахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
накаде варви светът
![]()
Кво да го мисля тя ще ти каже просто има хора които ми казват интересни работи но нека тя ти каже все пак аз ако го кажа ще е като лъжа...
Нали те "ОБИЧА"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto o6te edna pikla koqto kato ide v toalentata ne znae pi6ka li i se ebe li i se zaedno s onq drugiq malumnk poltegrais abe hora idete na lekar idete nai dobre se grumnete na men 6e mi obqsnqva kvo e sex..piklooo az kogasum pravil sex ti ne si znaqla za kvo e tva mejdu krakata tiПървоначално написано от Princeska
ми като си бъркате тук там с пръст да тихо е![]()
![]()
![]()
kak y4akva6 da pomognem tapa temaПървоначално написано от x3eme
+1Първоначално написано от beb4eto0o
q mu svik na toq malumniq polstegrais temata pa togava govori za moqtaПървоначално написано от beb4eto0o
![]()
хахаха не ме пращай мене на лекар а си води гаджето на гинеколог да виим дали НАЙ НАКРАЯ си успял да я отвориш...тай че не ми праи мн рекламацииПървоначално написано от x3eme
![]()
:P
Обичам го да!И що не вземеш да НИ оставиш намира,защото почва да ми писва.Пиши квото искаш,квито теми и да пуснеш ми е през центъра..И ако искаш да знаеш за другата тема не е полу-оргазъм-бъдете сигурни ,за разлика от много други той знае кво харесвам.Може и да не е секс,ама е много повече от това да се ебете всяка вечер без да има нищо нали?и знаеш ли кво като си толко навитак да си уведомен за това секс ли правя или полусекс,като го направим(което ще е много скоро)ще ти разкажа с най-малките подробности.
Ще ти разкажа да...мога да ти разкажа и защо беше толкова тихо когато ми звънеше(както пилето ти каза)
Остай ни.Живей си живота![]()
offline forever!
Първоначално написано от Princeska
6to ma kurvo ti koq be6e![]()
taq tema e nqkfa mini-voina mejdy x3eme i poltergais...az sam za poltergais![]()
oooo май вече почнах да лазя по нервите на некъф си селянин пхаххахха йееееееееееПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой нищо не ви казва живейте си и продължаваъте с полусекс-а Don't worry be happy
![]()
![]()
phahhaha пълно с малуумници тоя свят
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Princeska
mm da suglasen sum i nai golemite ste ti i poltergais....kele6i prosti
ave hora vie tva go ob1rnahte na ring za street fighti vse pak az s1m za POLTERGAIST!!br bro
![]()
Първоначално написано от haterkata
ee ti hubavo za za poltegrais ama 6e zagubi6![]()
Първоначално написано от haterkata
ee ti hubavo za za poltegrais ama 6e zagubi6![]()
Яд те е на нас нали?Яд те е ,че докато ти звънеше той беше между краката ми и си питах п*т*а*а.Дамм...няма за кво да се лъжем.
Може и да е без обеца на езика,ама знае как да го използва![]()
offline forever!