- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат момчетата?
milo gotino momi4e ,mojibi da e zabavna, momi4e ,koeto neizneverqva i nenalita na vseki sre6nat da imat o6ti interesni tva e v sly4ai na seriozna vraska.Първоначално написано от FuckWithTheNight
еми аз наи вече харесвам момичета които умеят да се забавляват и са сладки и умни тва е чао!
zna4i ne e tolkova vajno kak izglejda mom4eto,ne e pokazatel kakuv e 4oveka sre6tu teb.ne kazvam 4e vun6niq vid ne igrae rolq ama trqbva predi vsi4ko da e vnimatelen,da se suobrazqva s drugite i da ne se pravi na koi sum az a su6nost da e nqkuv sduhlio..6ot tva e super tupo ne6to![]()
ок,така да бъде
а какъв е външния вид, искате ли момичето да има определен стил на обличане (пола,токчета) или нещо по-спортно (кецки,суичъри и тнт) да видим към кое клони везната
![]()
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...;[
mnogo otnositelen vuprosПървоначално написано от FuckWithTheNight
![]()
"яките момчета се надуват и си мислят ,че ше им тичаме по гъзъ, ми не ,грешите не сме толкова глупави. И така как трябва да изглежда едно момиче, физически и не само ,за да ви хареса драги?????? "Първоначално написано от FuckWithTheNight
еми като не си толкова глупава защо се чудиш как да им спечелиш вниманието???
хахахах знаех си ,че някоя каато теб ще попита нещо подобно.Абсолютно не се чудя как да спечеля вниманието на момчетата, имам си приятели имам си приятел ,обичам го и се чувствам добре с него,знам как да печеля вниманието на момчетата до известна степен , но просто ми беше интересно какво мислят момчетата по въпроса и какво е за тях идеалното момиче . Силно се надявам да не е като теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+11111111111111111111111Първоначално написано от bishop
![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
На първо място ше е красотата (просто не мога да си харесам момиче с гнойници големи колкото половината и нос)
Следва характера трябва да е весела и умна (да изкарва добри оценки няа да е лошо стига да учи а не да зубри)
Стил музика- да слуша квото си иска при условие че е достатъчно умна да спре досадната за мен музика когато я помоля (шот и аз ше спра досадната за нея...)
Алкохол - да пие по купончета и т.н. ама не след даскало като се видиме да ми вони на ракия
Цигари - не пречи да пуши
Трева - по купончета и т.н. (и ми се иска като ше кози да го праиме заедно сми дори и аз да не фана чадела да съм там шот не се знае ква глупост може да направи като се напуши)
az mislq 4e prosto da si estestvena e napalno dostata4no!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
FuckWithTheNight не ме интересува дори столицата на България да не знае коя е стига да си отваря краката когато й кажа.
И да знаеш столицата на Нова Зенландия не те прави интелигентен,прави те човек,написал в Уикипедия "New Zealand".
Я пусни един пик да те видим,па да решим какво трябва да направиш за едно момче.Щото ако няква дойде до мен и веднага ми се нагъзи да й го вкарам ако е грозна веднага ще откажа.
хаххахахахахаха е не сички са като тебе да ползват google за да научават информация ,която принципно всеки човек знае от обща култура.Ии не смятам ,че точно на теб дължа снимка така като чета кво пишеш ,ясен си ми
И какво като едно момиче слуша чалга не мога да разбера? ако отговаря на всичките ти други 8 изисквания къв е проблема?Пффффф
е па такива повърхностни кретени не мога да понасям! какв означава 'да си отваря краката когато и кажа'??? мн ми е любопитно колко време ще изкарате ако нямате за какво да си говорите. освен ако не ти е интересно да обсъждаш гримчета, парцалки и най новият пич който и е писал във флиртчето с гаджето си... И ако прочетеш поста на момичето ще отчетеш любопитния факт, че тя никъде не е попитала дали 'би и го вкарал'... пфу аман от простаци.Първоначално написано от Wizard__
а бтв, това което казах е да знае колко може да изпие без да се напие, смис да не прекалява, не да е няква въздържателка.![]()
Welcome to the end of the thought process.
и казах че нито 1 не е абсолютно задължително и не избирам момичетата по каталог според изискванията, това са по-скоро неща които са ми приятни/неприятниПървоначално написано от mystery`girl
Welcome to the end of the thought process.
Ами аз искам:
- Да е синпатична.
- По-висока от 160 см! (тъй като аз съм над 185см)
- Да е над 45кг! (тъй като аз съм над 80) Много се дразня от кльощави хилки...По-добре да има лек бут, ама да е стегнат!!!
- Да има чуство за хумор, добър характер!
- Да не пуши!
- Да пие, така че да е весело! Пяна жена е мега грозна гледка!
- А относно секса, ако покривате горните "изисквания" - поне през 2 дни и няма изневери -> 97%
А дано съм бил полезен!
Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!
+1111111111111Първоначално написано от bishop
ми на първо виждане винаги е външността...после вече идва сичко с характера...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вси4ки маже искат само едно:СЕКС!!!!!!!!За мене те са пълни боклуци(НЕ СЪМ МЪЖЕМРАЗКА,напротив много ОБИ4АМ МЪЖЕТЕ)Хи4 не ми пука дали някой ще ме хареса или неЗа всеки влак си има пътници !!!
[quote="besnicataa"]Вси4ки маже искат само едно:СЕКС!!!!!!!!За мене те са пълни боклуци(НЕ СЪМ МЪЖЕМРАЗКА,напротив много ОБИ4АМ МЪЖЕТЕ)Хи4 не ми пука дали някой ще ме хареса или неЗа всеки влак си има пътници !!![/quo
vika vsi4ki muje sa bokluci ama ina4e ne bila mujemrazkakva si togava s moralni otkloneniq li
Първоначално написано от KillSwitchEngage
ne be 4ovek tq iska da kaje 4e obi4a bokluci![]()
Проблем е, вярвай ми. "Чалгарка" значи много повече от "просто харесвам стил музика, точка."Първоначално написано от mystery`girl
Иначе bishop написа май най-точното мнение в темата. Бих добавил само, че за мен е важно момичето да е комуникативно, т.е. да не стои затворено в себе си, ами да обсъжда открито проблемите и притесненията си.
А и още нещо - ДА ИМА ДОБРА ТЪЩА
А до авторката на темата, ще добавя, че интелектът въобще не се изчерпва с наличието на обща култура. Познавам много добре хора, които на Traveler IQ challenge минават 13то ниво и на практика знаят всички градове в целия свят (не само столиците... примерно му дадеш 30000-ен град в Азия и той ти каже, че е в Бутан примерно)... и същите тези хора не ги бива в елементарна логика.
желая 1 такава тъпа,хубава,руса,с не мн малки цици(нито пък много големи,или пък защо не)абе ако ми се преиска нещо да пристигне веднага,тфа е любовницата мечта.
а за по-сериозни неща желая Катя
Брато, ние тука да не сме на по 10 години... къде забрави изискването да е хубава/чаровна/красива?1)забавна
2)умна
3)мила
4)добра лична хигиена
5)сходни с моите музикални вкусове(демек чалгарките отпадат тук)
6)мразя курвички които се лЕпят на всеки срещнат, тия тряа да бъдат бити по 3 пъти на ден докато им дойде акъла в главите.
7)нормално е момичето да пие но в никакъв случай не бива да се напива. всеки трябва да си знае мярката.
8 )не ми се ще момичето да вони на кумин. то е може би по противно от това да мирише на бъчва... (макар че в момента и двете са модерни - и тютюна и напиването до забрава)
9)приличен външен вид (ТОВА НЕ Е ОТ ПОЧТИ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ТО Е ПО СКОРО БОНУС)
Тия неща, които изброи съм ги виждал в мнооооого момичета, но с огромно съжаление ще кажа, че тези момичета по никакъв начин не могат да ме привлекат сексуално! Или случайно пропускаш нещо много важно или го пропускаш умишлено с цел да изглеждаш, като такъв, какъвто никой не е!
Аха... добре! Като ти се качи някой пътник на влака го посрещни с благите думи "Ти си боклук!"Първоначално написано от besnicataa
Айде, няма да съм чак толкова обиден и зъл, за да ти пожелая някой ден да имаш син и да се окаже, че си родила един боклук!
a mislite li 4e az sam pone donqkade takava smisal ne sam kurve ne
macam mn grim samo glanc i opredeleno ne zubrq i zn kfo e kupon 6tot
smata az gi pravq ot vreme na vreme i ne samo na vas vi e trudno i az
tarsq nqkfo podobie na svqstno mom4e a ne da barza da sa natiska s tebe
i da sa 4udi6 kak da mu razkara6 racete ot zadnika si tai 4e ne deite da
se zorite vie tarsite nas a nie vas i edin den v nqkoi dr jivot 6e se
namerim![]()