- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат момчетата?
Така ,нз дали има такава тема или не,предполагам има , но все пак да си попитам.
Тааа какво всъщност искат момчетата, какво трябва да направи едно момиче за да спечели едно момче, защо когато изглеждаш адски добре, интелигентна си и умееш да се държиш повечето се правят на интересни и се обръщат към някви курвенца ,които даже не знаят коя е столицата на Нова Зеландияяките момчета се надуват и си мислят ,че ше им тичаме по гъзъ, ми не ,грешите не сме толкова глупави. И така как трябва да изглежда едно момиче, физически и не само ,за да ви хареса драги??????
![]()
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...;[
Защото "узряват" по-бавно от момичетата, а малките "курвенца" търсят "батковци" (Но! това е моето мнение а аз съм момиче....=> все едно нищо не съм каазла)
Току-що установих, че съм тъпа...Първоначално написано от FuckWithTheNight
![]()
![]()
![]()
Уелингтън![]()
така значи мила ко да ти кажа просто моми4ето трябва да е ама мн адски секси и да е мн голяма мръсница в леглото. абе с две думи моми4етатА трябва да са сп разгонени те не 4е не са, ама не го показват.:Д :Д :Д ВСИЧКИ МОМИ4ЕТА СА ТЪПИ ПУТКИ И ЗА КУРВИ НЕ СТАВАТ![]()
![]()
![]()
![]()
ЦЕЛУВКИ НА ВС
![]()
![]()
![]()
За мен едно момиче трябва да има добър характер.Да има чувство за хумор и да не е голяма комплексарка.Да е мила и да е сладка..Това са нещата които аз търся в едно момиче.
да търсиш е хубаво но ... какво се оказва ...Първоначално написано от bokoboko
- 70 % са пълните курвенца ...
- 20 % зубърки
- ииииии скромните 10 % са ... тези които терсиш![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
От тях 9,99% не пускат![]()
НО за тъй пък курвите с кеф го правятПървоначално написано от bokoboko
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
най голямата трагедия на съвременното общество е че тези които описваш са около 7-8% от вс. да не говорим че шафрантиите процъфтяват, докато свестните момичета нямат с кого да излязат на разходка в парка...
мн тъжно е наистина. и това е до голяма степен защото както казаха преди мен момчетата порастваме по-бавно. и което е още по-тъжното основната цел в живота на 95% от момчетата в българия се върти около фундаменталния въпрос "На коя да го сложа"... *Едноминутно мълчание*
но пък кажи ми как да е иначе? в българия повечето момчета търсят курви, а е логично да даваш каквото другите са навити да вземат нали. и обратното. момичетата гледат първо марковите дрешки, после бицепсите като свински бутове, после дали момчето е футболист и чак накрая характера. и се затваряме в порочен кръг...
и аз си търся свястно момиче което да не си подрежда приоритетите така, и на мен ми е писнало приятелите ми да ми обясняват как момичетата не струват - едните защото са тъпи кифли другите защото 'никога няма да им пуснат...'(както се изрази 1 господин по нагоре...), ама ядец. няма др.
май почнах да пиша глупости... все 1. пиша от позицията на 16-годишно момче.
бтв отклоних се от въпроса. значи не си избирам момичето което харесвам по каталог с изброени характеристики но ето в най общи линии какво търся(по важност от най важното - 1 до най маловажното - 9):
1)забавна
2)умна
3)мила
4)добра лична хигиена
5)сходни с моите музикални вкусове(демек чалгарките отпадат тук)
6)мразя курвички които се лЕпят на всеки срещнат, тия тряа да бъдат бити по 3 пъти на ден докато им дойде акъла в главите.
7)нормално е момичето да пие но в никакъв случай не бива да се напива. всеки трябва да си знае мярката.
8 )не ми се ще момичето да вони на кумин. то е може би по противно от това да мирише на бъчва... (макар че в момента и двете са модерни - и тютюна и напиването до забрава)
9)приличен външен вид (ТОВА НЕ Е ОТ ПОЧТИ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ТО Е ПО СКОРО БОНУС)
Welcome to the end of the thought process.
Да, но пък намериш ли момиче каквото търсиш е страхотно!!!Първоначално написано от -4arovnata-
И не е невъзможна задачка да намериш момиче, което не е курва и същевременно не е някаква тъпа зубърка, която не знае какво е купон!!!
![]()
Az bih kazal, che na purvo mqsto e vunshnostta i zadno s neq i priqtniqt i vesel (balansiran) harakter. Tova e dostatuchno.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Както за курварите си има курви, така и за свестните-свестни момичета. Само че обикновенно, когато не става въпрос за сериозна връзка и на него, и на нея им е все едно с какъв човек са. Затова никой не трябва да бърза с изводите и да се отчайва, че "няма да намери човека за себе си"(както казах, повечето дори не го търсят). Той си е там някъде, стига да го искате и да го допуснете до себе си.
А по темата-Момиче съм и от тази гледна точка мога да кажа, че освен по момичета, които "пускат", момчетата си падат по мацки тип детски учителки. С две думи, ако искате да сте харесвани, бъдете милички, сладички и захаросани...
Ба.. и аз ли съм тъпа... Не знам коя е столицата на Нова зеландия ( ся ще каже някой компетентен че не знам и български правопис ..бахтиии
)
Първоначално написано от bishop
Де да мислеха повечето момчета така.
Искам момиче... което е с не толкова големи гърди... хубава... не чак толкос умна... ама сяка сутрин да се събужда преди мен... след дълга вечер в леглото ест... и да ми носи една бира и след събуждане със свирка да ми я даде![]()
![]()
Скромни мечти...![]()
![]()
![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Иначе сериозно... и аз подкрепям горния колега... иам подобни... предпочитания...Първоначално написано от the fairy of the evil
Без частта с музиката... ^^ и се пак без чалга де![]()
А за пиенето... веднъж месечно колкот да разпусне хубу... ае... ама не повече...![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Хайде така или иначе започнахте да говорите в проценти. Нека да приемем, че в България отношението мъже жени е 50-50 (въпреки, че жените вземат превес). Това означава, че горе долу на всеки мъж се пада по една жена. Ако приемем твърдението, че 70% от женското население са курви, то това би значело, че 70% от мъжете харесват курви, защото за да станат курви тези момичета се стремят да се впишат в общохаресвания стереотип или по-точно помагат на момчетата да си отговорят на фундаменталния въпрос "На коя да го сложа". Та за какво пиша тия глупости. За да осъзнаете, че и вие ги пишете. Курви има, защото тяхното поведение се толерира. А все пак някой замислял ли се е какво им е на курвите да ги взимат за курви? А и едно въпросче към момчетата който обясняват, че характера е бил по-важен - по какви момичета се заглеждате по улиците? По тези с "хубавия характер" ли?
П.П. Към авторката - и ти нямаше да знаеш коя е столицата на Нова Зеландия, ако не беше гледала Мюзик Айдъл и да подражаваш от там.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
еее...и аз не знам коя е столицата на Нова Зеландия,ама не страдам от това...и за другото,всякакви хора,всякакви вкусове...ей това е !
someone else...
1. krasiva sus stegnato tqlo i pro4ie (za gurdite nqmam pretencii)
2. gotina po harakter, da ne mi lazi mn po nervite i da ne mi kru6ka, ako me i obi4a 6e e extra
3. sex
4. hubavo e da imame i shodni interesi i muzikalni predpo4itaniq i pro4ie
5. da pu6i i da pie ama i 2te s mqrka, ili ako ne pu6i i ne pie da ne mi pravi zabelejki za teq 2 ne6ta na mene
no osnovno 1,2 i 3 iskam, 4 i 5 sa bonusi
Хахахахаха сериозно почвам да се отчайвам от мъжкия пол. По вашите критерии всяка една може да бъде дамата на сърцето ви. Нямате кой знае какви предпочитания явно,но въпреки всичко обръщам внимание на това ,че скромните ми наблюдения са следните:
(външен вид)
- Не особено висока (160 мах)
- Няма значение пълна или не
- интелект (пак няма значение)
- по възможност да се облича като фешънка или в краен случай като чалгарка
ииии май до тук се изчерпва фантазията вина по-обикновенните които не са толкова отлетели и надути, за другите не смея да говоря , те харесват богоизбрани момичета (също от по-горното описание)
))
И така ,а ии Apпlаusе за всички които си падат по яките напомпани футболисти с мн маркови дрешки и тениски с надпис "De puta madre"![]()
Ти по твоите скромни наблюдения, ако момичето е високо 165+, с що годе хубаво тяло, има нещо в главата си и не се облича като фешънка или чалгарка, никой няма да я забележи ли?Първоначално написано от FuckWithTheNight
Доста добре казано.Първоначално написано от BabyishKisses
По темата: Момчетата като цяло бая искат да топнат чушката.
Дойдох, Видях, Направих простотия.
емИи.. за мен момичето което търся мисля че съм го намерил но всичко с времето си.. Таа.. по темата..явно несъм като повечето в този сайт .. които ги влече само е**не и тем подобни.. предпочитам.. не зубарки.. просто умни с които можеш да проведеш един свестен разговор.. и физиката е от значение,ноо несъм много притенциозен
![]()
иИи едно от най-важните неща .. - чувство за хумор
![]()
аа относно за секса .. според мен той нее на първо място
![]()
![]()
![]()
![]()
[!]Преоспял мъж е този,който печели повече пари от колкото жена му може да изхарчи[!]
[~] Всеки може да напикае пода.. Бъди пич - насери тавана [~]![]()
[ .... К'во като е куха.. Нали ти духа... ]