.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: koe e po-dobro....

koe e po-dobro....

aide kajete si mnenieto koe e po dobro za triygylnika....epilator ili kola maska

Az ot epilatori ne sum dovolna.. Kola maski - dobre, no specialno za tam, ne moga da izdurgam na bolka i polzvam pinseta. Vseki sam si reshava koe mu e po - dobre, no mai kola - maskata shte e po - dobre, znam li.. I drugite shte se izkagat.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    в лайната!
    Kola maska!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    такива теми бол ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен Аватара на o0ps
    Маааайко как боли с тая кола маска...няма да повторя...лошо ми стана...и аз съм за пинсетата

i as mnogo se 4ydih... ama mislq 4e epilatora shte e po dobre de... inache az sam s brasna4a a da popitam ss epilatora gore dolo kolko se zapazva rezoltata... ili pak byrzo iznikfat...

По-добре с кола маска, ще ти махне косъмчетата за нула време, а с епилатоеа едно по едно ще умреш от болка

Град
    Okinawa
    Епилатор?!
    Аз на краката умирам от болка и повече от 10 см не мога да махна представям ти там..отдолу

Кола маска,една-две дръпки и двайсетина дни няма косъмчета изобщо.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep
    Кола маска,една-две дръпки и двайсетина дни няма косъмчета изобщо.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си