.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нещо ми става

правил съм няколко пъти секс, последните два пъти като го правихме, бях много възбуден, прави ми френска любов момичето, но ми става донякаде не како трябва да е, и като ми идва да свърша тогава се надървя докрай, и тоест, малко преди да свърша тогава трябва да го вкарам, а и бързо се празня? Нещо да кажете тия с по големия опит. На 19 съм

дайте мнение?

Град
    Слънчевата система

Re: Нещо ми става

Цитирай Първоначално написано от genchev88
    правил съм няколко пъти секс, последните два пъти като го правихме, бях много възбуден, прави ми френска любов момичето, но ми става донякаде не како трябва да е, и като ми идва да свърша тогава се надървя докрай, и тоест, малко преди да свърша тогава трябва да го вкарам, а и бързо се празня? Нещо да кажете тия с по големия опит. На 19 съм

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Някъв проблем имаш, това не е нормално младо момче да не може да го дърви правилно. Консултирай се с някой лекар(еййй и аз да прата за сефте някой при лекар..).

Консултирай се с някой лекар

Супер фен
    s opita vs 6te si doide na mqstoto nqma stra6no
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Смени момичето

Изглежда още не се отпускам както трябва, иначе много се възбуждам

v1rvi na lekar
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Смени момичето
    zamislql li si se nad tova moje bi pri4inata e v neq (v koeto da ti kaja pravo se sumnqvam )

hottie
    Guest
    Ами ако водиш от скоро полов живот може би е нормално.Трябва ти време да се научиш да се контролираш. Когато мастурбираш имаш ли проблеми от този род? Според мен с времето ще се научиш да се контролираш.

Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Смени момичето
    Mom4eto kaza 4e mn se vazbujda taka 4e....ne mislq 4e problema e v momi4eto....a ne mislq 4e e ot tova za opita...kato se samozadovolqvash pak li e taka ?
    A.D.I.D.A.S.

Ми като се самозадоволявам и като гледам секс ми става както трябва, но аз съм правил секс 3 пати и като съм с момиче и като започни да ми прави свирки за 15 секунди е надървен и след 2 мин свършвам. А като ми го надърви с уста аз вече направо ще се изпразня, най много да го вкарам 5-6 пати и съм се изпразнил..

Ami togava....ako ima6 priqtelka i vodite polov jivot...pravete go po-4esto i taka mislq 4e 6te stane....moje da e ot pritisnenie...ako problema e za byrzoto svyr6vane predi da go praite....se uspokoi sam s ra4i4ka 1-2 4asa predi akta..nakarai q tq da ti slaga prezervativa...nz ako ne idi na lekar...
    A.D.I.D.A.S.

нямам приятелка, 3 пъти секс през 3 месеца

nz idi na lekar...no predpolagam 4e ne e seriozno 6tom pri mastruburane vsi4ko e nared.
    A.D.I.D.A.S.

zvy4i mi kato pritesnenie prosto spri da si misli6 ami akooooooo ..... ako ne se spravq tqkakvo 6te si pomisli ako napravq tova ili onova kak 6te reagira.. 6te i haresali akooooo ....... vse taq pi4 ospokoi se deistvai po instinkt i vs 6te e ok

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си