Здравейте на 21 съм , нужна ми е вашата помощ...
Порблема е там че имам съмнения за гъбички и срамни въшки ...но се надявам вие да ми помогнете в откриването на отговорите...
За Гъбичките - На ръбът на главичката имам едни белички петънца ... стоят като брадавички или по точно като мн мн малки пъпчици ... имам ги някаде от 6 месеца и ме е страх да отида на доктор за това ще се радвам да разбера нещо повече тука ... не са се махали стоят си там ... а поддържам всекиднева хигиена (странното е че не ме сърби там кадето са те)... също така се интересувам ако са гъбички какво лекарста има ... и как се казват... има ли хапчета против гъбички ?
За Срамните въшки- На места от тялото ми забелязах наскоро някакви черни точици , тези черни точици се намират точно вув корена на косамът...стоят малко като трунчета ... но не са !!! имам ги на места тялото като... бедрата , колената , предмишниците ...бицепсите и от коляното надолу ... по принцим не се намират във всички корени на космите но тук таме се забелязват на места повечко ... и ако реша да го истискам като трун излиза тожа черничкото ...но не мога да го определя като въшка(повтарям това определено не са трунчета , мога да направя разлика). Както споменах , къпя се всеки ден и не се махат. Интересува ме също това как се се лекува и с какво и има ли хапчета против Срамни Въшки?
Благодаря предварително!
П.П - И момчета подбирайте си внимателно партнйорките, защото ако попаднете на някоя си , нечистоплътна или такава която не спазва добра хигиена ... може да се окажете един ден като мен !
И за момичета- които не се къпят всеки ден ... моля ви ... среснете се малко това не е шега работа !
Поне сега ще си подбирам внимателно партйорката!