- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Яяя ето една тъпа темичка за распускане :)
На кой мобилен оператор сте ? Харесва ли ви ? Искате ли да го сменяте ? На ваучер ли сте (съответно на сметка ли сте) ? Какъв Ви е тарифния план ? Телефонът Ви каква марка е ? На колко години сте ?
Е реших да пусна една малко по-различна темаМоля, на който не му харесва няка не пише мнения
Модерирано от Бандитка по т.1 от правилата!
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Еее ЕГН-то ми не щеш ли ?![]()
Мтел от както се помня. Имам прима карта, но в момента съм с луупска карта, плей лууп, и съм адски доволен. 1 стотинка на минута към лууп, а повечето ми приятели са таман на лууп. Сони Ериксон няма да казвам какъв :P 15
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Темата не е за тука, а можеше и без нея![]()
ми всички оператори ги изредих вече...ся съм на глобул/ваучер/ и мтел/сметка/ама честно казано oт глобул съм по-доволна.gsm-ите ми са Sony Ericsson и пак Sony Ericsson![]()
оле как искам да съм на български оператортук съм уж на един от наи добрите оператори .. а то кфо .. трябва да плащам дори че набирам ми взима пари.. и то не говорим за някфи центове.. а когато изляза от града нямам обхват.. и то туи с обхвата е със сички телефони тука независимо на кои оператор си .. пфф искам БГ ОПЕРАТОР! ! !
![]()
Имам няколко Прима карти на Мтел,които не използвам.
Ползвам си 2 на Глобул-Б конект и другата е на сметка.
Единия телефон е Самсунг,а другия Нокиа.
имам 2 карти на глобул 1 на м-тел ама ползвам само 1-та на глобул тел ми е Samsung U 600 хора пълен боклук е 5 месеца издържа и вече почна да се разваля скоро трябва да го занеса на ремонт
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
С Panasonic A100 съм. Имам го от четири години и точно веднъж ми е правил проблем, привсе, че е падал в локви, хръвчал е от единия до другия край на стаята и други подобни приключения. Нямам намерения да го сменям. На м-тел съм и определено не ми харесва, добре че съм на прима, а не на някакъв договор, щото майка ми е на договор и много я кастрят и много лъжат. Бих си сменила оператора, ако поне няколко от близките и родинините ми бяха на друг, ама всички са на м-тел и ще се набутам. На 17 съм.
Memento moriendum esse!
Аз пък съм от година и нещо на Лууп- голяма оферта е, спуквам се да говоря и не плащам много. Сега преподписах и имам по 100безплатни смса и 100безплатни ммса на месец. Телефона ми е Нокиа 7500 Призма.
М-тел Релакс1000
Модел и марка на мобилен апарат-Самсунг Ю600
На 16 години съм.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мтел и Глобул
Мтел:Бизнес карта на сметка
Глобул:Не се сещам за името-100 безплатни кuм 3 номера
Телефони:Nokia 6230i,Sharp GX10i
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
и аз съм на Loop следователно съм на сметкаиначе съм на 15
samsung zv10
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
С вивателска карта съм, но поради проблем в нея за няколко дена съм с глобул. Няма втори идиоти като глобул, нямам търпение да си взема виватела. Телефон в момента някакъв сименс, бъдещ SE K810i.