- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля, заключете темата
..........
Теста отчита евентуална бременност след като ти закъснее.Ходи на лекар.И като правиш секс мисли за последствията![]()
е ок де тогава трябва да чакам цял месец да ми доиде (ако ми доиде) и тогава да го правя? чела съм че се отчита още след седмица![]()
Отчита се още на първия ден след закъснението е гарантираността на резултата е 99% .Отиди на гинеколог и му кажи какво се е случилоПървоначално написано от maci
а аз забравих да кажа че преди малко имах розово течение...има ли общо ?
Една приятелка си направи тест -> Шуър чек още на следващия ден...
За тази марка съм 70% сигурна че ще покаже резултат без да чакаш до следващия цикъл...
ясно ...ами ще изчакам да стане една седмица и схте се посъветжам и с фармацефтката дали е вярно че може до седмица да отчете![]()
http://surecheck.info/vaprosi.php прочети първия коментарТеста отчита след като ти закъснее,ако го направиш преди това показва,че не си бременна,което
е те успокои разбира се,но не отчита с точност
е не е същото...нали казват че след цикъл вероятността е за забрееняван е малка? пък и не е свършил ж мен ...в смисал..:инйекцията "не е била пълна...опитвам се да се утешаПървоначално написано от BabyishKisses
![]()
![]()
След полов акт момчето трябва да измива половия си орган ти също след което можете пак да правите секс.След като е свършил,но не в теб и по пенисът му е имало "размазани' сперматозоиди ,които във обикновенна среда също продължават да живеят след като пак ти го е вкарал,той е вкарал и тях.Трябвало е да се измие,но явно не е имал времеИскаш да се успокоиш,но гледай реално на нещата.Ако искаш само успокоение ще ти кажа "НЕ СИ БРЕМЕННА" ,но ако искаш съвети ще ти кажа "ОТИДИ НА ЛЕКАР" .Тест за бременност на този етап не ти върши работа
oki, mnogo ti blagodarq macka. po ironiq na sadbata, utre mi e bala i v drugi den se zahvashtam. blagodarq oshte vednyj![]()
Много глупаво и безотговорно от негова страна.Внимавай повече с партньорът,явно не е уведомен за последиците от безумното вкарване![]()
Напротив! Прави се 2 седмици след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението. Така че вероятността тестът да е верен на следващия ден е...нищожна.Първоначално написано от BabyishKisses
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами....явно просто е била късметлийка :\Първоначално написано от kalpazanka
На следващия ден дори не са се срещнали яйцеклетката със сперматозоида, че и да стане оплождане, вгнездяване в матката, отделяне на хормон....Първоначално написано от BabyishKisses
Тест отчита на 1-вия ден от закъснението или 14 дни след рисковия акт!
parvo se nay4ete koga stava bremennost i posle pravete sexПървоначално написано от maci
Първоначално написано от maci
хахаха розово течение...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
веднъж стана нещо такова с една мацка и теста се праи след 3 дни мисля че
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
spermatozoidite nali umiraha vav vazdu6na sreda za 2-3 secundi???!!!Първоначално написано от samonervi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Отговора ми е в подписа с големи червени букви![]()
![]()
mi veroqtnosta e 40% no ve4e polzvaite prervativ![]()
![]()
![]()
![]()
Еххх ето до къде води глупоста и невежеството относно секса....![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...