.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

моля, заключете темата

..........

Теста отчита евентуална бременност след като ти закъснее.Ходи на лекар.И като правиш секс мисли за последствията

Шансът е толкова голям колкото ако е свършил в теб.....

е ок де тогава трябва да чакам цял месец да ми доиде (ако ми доиде) и тогава да го правя? чела съм че се отчита още след седмица

Цитирай Първоначално написано от maci
    е ок де тогава трябва да чакам цял месец да ми доиде (ако ми доиде) и тогава да го правя? чела съм че се отчита още след седмица
    Отчита се още на първия ден след закъснението е гарантираността на резултата е 99% .Отиди на гинеколог и му кажи какво се е случило

а аз забравих да кажа че преди малко имах розово течение...има ли общо ?

Една приятелка си направи тест -> Шуър чек още на следващия ден...
    За тази марка съм 70% сигурна че ще покаже резултат без да чакаш до следващия цикъл...

ясно ...ами ще изчакам да стане една седмица и схте се посъветжам и с фармацефтката дали е вярно че може до седмица да отчете

http://surecheck.info/vaprosi.php прочети първия коментар Теста отчита след като ти закъснее,ако го направиш преди това показва,че не си бременна,което
    е те успокои разбира се,но не отчита с точност

Цитирай Първоначално написано от BabyishKisses
    Шансът е толкова голям колкото ако е свършил в теб.....
    е не е същото...нали казват че след цикъл вероятността е за забрееняван е малка? пък и не е свършил ж мен ...в смисал..:инйекцията "не е била пълна...опитвам се да се утеша

След полов акт момчето трябва да измива половия си орган ти също след което можете пак да правите секс.След като е свършил,но не в теб и по пенисът му е имало "размазани' сперматозоиди ,които във обикновенна среда също продължават да живеят след като пак ти го е вкарал,той е вкарал и тях.Трябвало е да се измие,но явно не е имал време Искаш да се успокоиш,но гледай реално на нещата.Ако искаш само успокоение ще ти кажа "НЕ СИ БРЕМЕННА" ,но ако искаш съвети ще ти кажа "ОТИДИ НА ЛЕКАР" .Тест за бременност на този етап не ти върши работа

oki, mnogo ti blagodarq macka. po ironiq na sadbata, utre mi e bala i v drugi den se zahvashtam. blagodarq oshte vednyj

Много глупаво и безотговорно от негова страна.Внимавай повече с партньорът,явно не е уведомен за последиците от безумното вкарване

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За тази марка съм 70% сигурна че ще покаже резултат без да чакаш до следващия цикъл...
    Напротив! Прави се 2 седмици след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението. Така че вероятността тестът да е верен на следващия ден е...нищожна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Напротив! Прави се 2 седмици след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението. Така че вероятността тестът да е верен на следващия ден е...нищожна.
    Ами....явно просто е била късметлийка :\

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На следващия ден дори не са се срещнали яйцеклетката със сперматозоида, че и да стане оплождане, вгнездяване в матката, отделяне на хормон....
    Тест отчита на 1-вия ден от закъснението или 14 дни след рисковия акт!

Re: една банална, но тревожна за мен тема

преди около седмица ми свърши цикъла.преди 3 дена с приятеля ми правихме секс без презерватаив. когато тои свърши(не в мен) си размаза семенната течност по него и ми го вкара.според вас какъв е шансът за бременност и кога най-рано отчита теста за бременност?
    parvo se nay4ete koga stava bremennost i posle pravete sex

Град
    Испания
    а аз забравих да кажа че преди малко имах розово течение...има ли общо ?

хахаха розово течение...

веднъж стана нещо такова с една мацка и теста се праи след 3 дни мисля че
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    След полов акт момчето трябва да измива половия си орган ти също след което можете пак да правите секс.След като е свършил,но не в теб и по пенисът му е имало "размазани' сперматозоиди ,които във обикновенна среда също продължават да живеят след като пак ти го е вкарал,той е вкарал и тях.Трябвало е да се измие,но явно не е имал време Искаш да се успокоиш,но гледай реално на нещата.Ако искаш само успокоение ще ти кажа "НЕ СИ БРЕМЕННА" ,но ако искаш съвети ще ти кажа "ОТИДИ НА ЛЕКАР" .Тест за бременност на този етап не ти върши работа
    spermatozoidite nali umiraha vav vazdu6na sreda za 2-3 secundi???!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Отговора ми е в подписа с големи червени букви
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

mi veroqtnosta e 40% no ve4e polzvaite prervativ

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Еххх ето до къде води глупоста и невежеството относно секса....
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си