- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- skusan prezarvativ (sorry za ezika)
predi 15 min pravih sex s gadjeto za 1-vi put go pravq s neq... i svurshih v neq smisal v prezarvativa... otidoh do toaletnata da se izmiq i v prezarvativa nqmashe po4ti ni6to i imashe dupkakoqto beshe na gore.. no e fakt kakvo da pravim? neiskam upreci i t.n pritesneno mi e molq vi saveti ? da otide li na lekar (ne iska 6toto lekara 6te kaje na tehnite) dobre li 6te e da po4ene ot utre ili drugi den nai kusno eskapel? kakva cena e i po kolko se vzima ?
P.C i dvata sme na 17
За начало се успокойте за да може да вземете правилно решение.Първоначално написано от waterboy
Препоръчително е да отиде на гинеколог и, не лекаря НЯМА право да каже на родителите за какво е била там.
До 72 часа след половия акт може да се приеме Ескапел, препоръчително е първите 12 часа.За покупката му не е необходима рецепта.
Цената му варира от 25 до 32 лева.
ne vidqh da pi6e cena i po kolko se zimat po 1 taka li ? moje li malko info 6toto do sega ne mi se e slu4valo i kolkto i da sam 4el iz foruma mi e pritesneno i sam oburkan tq e mnogo spokoino 4udq i se.. no az sam pritesnen utre da pie li eskapel ili .... ?
struva 30 lv i e 1 hapche
Може да го пие,но Ескапел са страшно опасни хапчета за момиче на нейната възраст.Нека да отиде на лекар той ще й каже какво точно да прави.Ако не си прочел информацията от втория линк ще ти кажа ,че на 1 000 000 жени една умира след употреба на Ескапел
mersi utre 6te otidem na ginekolog a moje li da otidem pri nego bez da sme otishli do li4nata lekarka ili da otidem v drugo lechebno zavedenie?
Ами може и без да ходите за направление при личния лекар ,но се плаща такса за преглед,която обикновено е към 15 лв
da razbrah ! utre 6te otidem na ginekolog no nerazbrah moje li da otideme bez da sme minali pres li4nia lekar ili da otidem v drugo zavedenie primernp v druga poliklinia li bolnica tam kvoto e ?! ne v tazi koqto e lekarkata i
Няма нужда да се ходи до личен лекар.Има Здравни центрове “Семейно планиране” където също могат да бъдат полезни. Но първата работа е момичето да отиде на гинеколог.Първоначално написано от waterboy
Може,няма значение къде ще отидете.Но се плаща за прегледа около 15 лв, ако има направление за гинеколог от личния си лекар се плаща само такса,но тя няма 18 и ще й бъде безплатно ако е с направление
mersi mnogo ! utre nqma neiska nqma miska otivame do li4nata lekarka i ot tam na ginekolog, i posleden vapros kakvo da kajem na li4nata lekarka smisal " skusa ni se prezarvativa i mislime da napravim test da sme sigorno da ne stane belq moje li da dadesh napravlenie za ginekolog" ?! ne6to takova li ?
На личната лекарка трябва само да каже "Имам нужда от направление за гинеколог" Ако я пита за какво й е да каже,че нещо с цикъла не и наред,че не и спира или че й закъснява много.Гинеколога няма да каже нито на личната й лекарка какво точно й е било нито на родителите й
da qsno za ginekologa no lekarkat i e mn takava.. i ako po4ne da q raspitva ?! 6te kaje ne se boi 6te se opraish ala bala nz si kvo da i kaje li po dobre kakvo e stanalo 4e se e skusal prezarvativa i 4e iska napravlenie za ginekolog bez pova4e podrobnosti
Ако тя се чувства добре с това да сподели няма проблем.Но не е нужно да обяснява подробно, особено че личната лекарка не е квалифициран гинеколог.Първоначално написано от waterboy
Абе ти слушаш ли ме????? Влиза тя в кабинета и казва "Добър ден(или Добро Утро) Трябва ми направление за гинеколог,имам проблем с менструалното течение" И ако случайно е нахална тая лекарка и я пита "Какъв точно е проблема?" Твойто момиче да каже "Емиииии от десет дни не ми е спирало" и готово.Няма да тръгне да я пита повече.Не е нужно нито да казва,че се скъсал презерватив нито нищо.На гинеколога трябва да каже цялата история не на личния си лекар,който е общопрактикуващ и не се занимава с гинекологични проблеми
ok mersi si4ko 6te napravim po posta tiblagodarq mnogo za savetite dano si4ko mine dobre dano i da ne e stanala belqta 4e... izlishni nervi leka ...
![]()