.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    sofia

защо вси4ко се проваля бавно но сигурно?

еми вси4ко запо4на отпреди една седмица.Първо той не бил на кеф и се държа отвратително с мен.Извини ми се.После запо4на да излиза само с приятелите си и ваобще забрави за мен, разбирам 4е техните приятелки са ги зарязали(по-то4но 3-ма от тях.), но това не зна4и 4е и с нас трябва да последва същото.Най-кошмарно беше снощи, бях му казала 4е искам да излезем из квартала, но една приятелка предлойи по-рани4ко да излезем на центъра и понеже него го нямаше в скайп аз казах на един от неговата компания като отиде до у тях да му предаде "като дойдете на центъра звъннете".И както ве4е е 8 4аса ги вижам как влизат с един негов др. фр. в едно кафене и отна4ало се напрайх на ударена оба4е мойта фр вика ся не се лигави ам разбери какво става оба4е когато отидох и му казах като толкова не ти се излиза с мен просто не се уговаряй.И той вика ам ти си говорила с ицата що не се обади на мен на мобилния ми.При положение 4е ицата ще слиза и аз сам пред скайп и не вижам какъв е проблема просто си търси извинение пред мен.Питах го какво толкова се е слу4ило и ако иска нещо просто да ми го каже, но нищо.Помогнете щото аз ве4е нямам нерви.Ако нещо от цялата ситуация не ви е станало ясно питайте на ЛС.Мерси много за съветите, който ще дадете :)
    RWH

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    оффф....могла си просто да му се обадиш вместо да разигравате тия драми ......................
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

ем по мое мнение или той не изпитва нищо към теб,или има някакъв друг проблем в себе си,който го кара да те пренебрегва.Съдя за това по себе си,защото винаги когато гаджето ми се държи странно към мен,после ми изяснява,че е имал др проблем и за това така се е държал

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Eто такива момчета много мразя..винаги правят от мухата слон
    Какъв му е проблема на тоя, че вместо да се набутваш(а дори и да имаш безплатни минути) си казала на негов приятел да му предаде да ти звънне? Само се прави тук на важен и едва ли не на света вода

ненапита...
    Абе простотия до шия..
    Просто не се занимавай повече с него, смисъл не късайте, но не му давай да се държи така тъпо, а ако го прави му тегли една майна...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Нещо много мило му говориш и му се е дигнала шапката много мразя такива момчета нищо че и аз съм момче като му кажеш обичам те и почва да си мисли вече че ти е господар и тряя да му тичаш по гайдата пффф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си