- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мистерия
Здравеите на 17 съм и съм девствен все още както и пове4ето мом4ета(приятели),които познавам.Та винаги съм се 4удил как се добива опит в секса при нас мом4етата.Въпроса е там,4е няма моми4е на моята възраст,което да е девственно и се полу4ава следната история:Моми4етата спят с доста по-големи от тях,защото са по-опитни,а нас не ни поглеждат,а и никое моми4е (дори и девствено) неще девствено мом4е.ТА въпросът е как подяволите батковците са запо4нали при полежение,4е и те са били на нащо дередже?Как са успели да се отърват от девственноста си?Вси4ки ли са по4нали на 15 или какво?
Не е мистерия батковците, когато не са били още батковци, са си придобивали опита с какички![]()
П.П. Не се притеснявай няма да останеш девствен завинаги.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
ами или си намери някоя по-малка или някое момиче,което ще те приеме такъв,какъвто си![]()
someone else...
Така е живота преебава всички,никой не умира девственПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
От кога е на мода да не спиш с девствени момчета ?
Аз си направих сефтето с девственик..еми не съм умряла още...![]()
Такаче не мисля, че има някакъв сериозен проблем..
Или си намери свясно момиче, или някой малка заблудена мацка..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да да... знаеш ли как ми се ще приятелят ми да не беше правил секс? Макар да е било само 1 път, да е било кофти за него и дори да не е свършил?Първоначално написано от Bang bang
Ако харесваш някой не ти пука дали е девствен. Все пак никой не се е родил опитен секс бог, нали?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз искам девствени момчета. Всъщност, не искам вече никой, но аз правих секс с 21 годишен девственик и не сме умрели и двамата. За всеки влак си има пътници все пак!
досега съм била с 3 момчета..и на трите аз съм им била първото момиче..е и?? с първия и двамата бяхме девствени...да ти кажа беше си хубаво..както и с останалите...а и нали знаеш че има една приказка, че момчето никога не забравя първото си момичепоне знам че ще ме помнят цял живот
![]()
+1Първоначално написано от Lqqchinko
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
taka eПървоначално написано от Lqqchinko
![]()
ne e vqrno tova 4e momi4etata ne iskat sex s destvenici a s batkovci,prosto v dne6no vreme ima mnogo malki bude6ti kurvi4ki koito si mislqt 4e kato se naebat s pogolemi stavat golemite pi4ki a sledovatelno stavat kurvi....![]()
kakvo ne bih dala biv6iqt mi (ve4e) da be6e devstven..........
zashto li 'batkovcite' hodqt s 13 godishni..te i zatva sa batkovci haxhaxhx razebavat po malkite..hvashtai si nqkva 13 - 14 godishna det ne go e praila i tolkoz she i pokajish ednookiq zmei v deistvie xhahaxhxah ;] ko se filmirash ..pak i 17 godishno mom4e s 17 godishno momi4e?! kav e toq paradoks hxahaxhaxh nqq takova nehsty i da iskash ... 17 godishnite sa s 20 i nagore 14 s 17 godishnite i taka..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Дааа бе никой не искал девствени момчета![]()
![]()
Ти пък как реши че няма девствени момичета на 17. Е, разбира се, ако говориш за онези с очилцата и еднаквите прически тъп Фиешън доста си закъснял, но не губи самообладание в момента най-важното нещо е да се отървеш от девствеността сиПървоначално написано от Bang bang
![]()
![]()
. Например аз като се запознавам с някой първият ми въпрос е дали човекът е девствен, ако е, преставам да контактувам с него. Обаче кукличките и тигриците вече са заети. Май нямаш шанс за пълноценен живот......
![]()
ППКакво те кара да мислиш че девствените са по-малко хора?
Don't worry, be happy!
ами тези "батковци" наистина са се про*бали на 14-15 и на 17 вече имат дълъг списък.Но както видя има мн момичета,който искат точно девствени момчета просто за да е по -незабравимо и истинскоПък и е мн индивидуално-моя сегашен фр има доста опит,но не беше намерил момичето,което не му доставя просто някакво удоволствие за вечерта,а всеки път го дарява със цялата си любов и нежност :P (малко реклама има ама карай :P )
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Първоначално написано от krem4et0
![]()
opravdanieto.."malak sam a tezi kolkoto men spqt s po-golemi",e za tezi koito nqmat dostata4no samouverenost i samo4uvastvie za da badat s momi4e!!!!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Ruskia1936
kvo tolko se 4udi6 4e e destven na 21 li...i kvo ot tova
Ili s kakichki ili s po-malki. V povecheto sluchai makar, che tuk revnostno zashtitavat tezata, che vsichki hodqt s vrusnici istinata e, che povecheto svetnati momicheta predpochitat po-golemite momcheta. Vinagi e bilo taka i taka shte bude.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Ch0c0la73
hei az sum na 16 i hodeh s 15 godi6en e i ....
Първоначално написано от amatorium
suglasen sum s teb,samo det tiq malki kurvi4ki kato idat v toaletnata ne znaqt dali im se pi6ka ili im se pravi sex![]()
+1Първоначално написано от Ивалинка
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
То и аз бях на близо 21 девствена....така че сме се намерили и взели. А и сега след повече от 2 години сексът е страхотен, а страстта между нас е в пъти по-силна от тогава.Първоначално написано от x3eme
amatorium,имам се за много свястно момиче поне в това отношение, ама ходя с връсник.
Abe az si mislq slednoto..dobre be kato kazvate che batkovcite hodeli po 13-14 godishni..ta vie ot kade ste trugnali..nali ne iskam da obijdam nikoi..no vs sa trugnali po toq put..daje i 16 godishnite (povecheto de) go pravqt s 20-22 godishni..tui che ne vs 13 godishni stavat kurvi i kuchki..ako im stiga akula v glavata de..ama vse nqkoga trqbva nqkoi da im pokaje kak stava...tui che mita za 13 godishnite kurvi e veren no ne napulno..poznavam momicheta koito sa go pravili na po 13 -14..e ne mislq che sa kurventii..
Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!