- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- песни...:)
трябват ми няколко яки песнички (няма значение какъв стил са.) Нещо на което всички да се кефят..![]()
Няма нещо на което сички се кефят..иначее яка песничка 'Blind Melon - No rain' playing...
Обикновено 90% слушат и се кефят на най-новите комерс парчета. Избери нещо свежо и скоро излязло, но и нещо по-отдавна, което е било голям хит и е позабравено. И все пак няма да намериш песен, която да хареса на всички. Но пък аз не познавам човек, на когото не му харесва Blero- Sexy Moves или Nelly Furtado - Say It Right или по-старите La Bouche - Be My Lover и 2-4 Family - Stay. Можеш да опиташ с тях.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Daler Mehdi - Tunak Tunak Tan
Един човек не знам дет не и се кора.
...
Знам, че не заслужавате но: http://www.data.bg/f.php?fid=27710093
Първоначално написано от Thoughtless
Ето пример за различен вкус
Сега се сетих си за Modjo - Chillin' И все пак ще се намери някой да не му хареса, don't forget (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Gala - Freed form desire
Leftfield - Afroleft
Funkerman - Speed Up
Jamelia - Beware of the dog
Basshunter-Now You're Gone
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Az mrazq Nelly Furtado-Say It Right !!!
ina4e po temata:
1.Ingrid Cup - i will not die
2.K-maro-Femme like you
3.Pachanga Feat.Rng-Baby believe me pone az mnogo im se kefa
![]()
Ще ти дам няколко неизвестни,но много яки песни!
Ladytrom-Seventeen
Metric-The List
Deep Puppets-Backwater
Metric-IOU
Metric-Poster of a girl
Keba-Kukavica
Dragana Mirkovic-Sama
послепис:Kris_kiss ако това на снимките си ти значи те обичам![]()
![]()
![]()
![]()
Аз слушам Gavin DeGraw.Който и да питам не го е чувал![]()
![]()
или само го сързват със soundtracka na One tree hill.Чуй I'm in love whit a girl яка е поне мен ме кефи де
AC/DC-Thunderstuck
Exploziq-ZIG ZAG
Hipodil-Nova gradska pesen
Exploziq-Sreden Prast
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Аз съм го чувалаПървоначално написано от mucka7a
We belong together е страхотна песничка.
![]()
По темата - досега не съм попадала на мнение,в което да оплюват песните Numb и What I`ve done на Linkin Park. Чуй ги.Освен това ужасно много харесвам и Faint и From the inside и т.н.,но не мисля,че търсиш точно това и все пак няма лошо,ако ги преслушаш. Може да ти харесат.
![]()
На Rob Thomas - Ever the same е хубава, Sum 41 - Motivation и айде още една (балада обаче) Green Day - Wake me up when September ends. Дано ти допаднат. Лично на мен ми е чудно как на някой такива песни не му харесват,но пък не може всички да сме еднакви..![]()