- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- кръв от носа
hora nz kade trqbva6e da q sloja taq tema i za tfa tuka re6ih
eto i problema to4no predi 10 min mi te4e kr1f ot nosa sutrinta 2 p1ti i sega pak 2 p1ti ve4e mn 4estopo4na da mi se slu4va super gadno e posle me boli glavata nz kvo da praapritesnqvam se ve4e
![]()
spored vas opasno li e ne6to nz
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Споко!!! и на мен често ми тече кръв от носа.
Просто имаш слаби капиляри - това е!![]()
Нема се плашиш![]()
Ами като бях малка доста често ми течеше кръв, от слаби капиляри е по принцип, но щом и главата те боли няма да е лошо да идеш на лекар. Може нищо да ти няма, но за най-сигурно ...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
znam i az misleh da hoda za6toto sutrinta kato tr1gvah za daskalo me iznenada v reisabe6e super ujasno i tova po4ti seki den
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Доста е неприятно, да не би да си се ударил нещо за да ти теква така тая кръв... ?! Ноо иди на лекар най-вече заради главоболието, защото от едно просто главоболие колко неща можеш да си докараш....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ne nesam se udqrql na4ii stavam sutrinta otiam da se izmia i po4na te4e kr1f oprai se izlizam hva6tam reisa i pak![]()
i sa predi da pusna temata pak 2 p1ti ujasno e no 6e ida dolekarkata da vida znam 4e e ot slabi kapilqri tfa e 100% noo e mn 4esto i me boli glava i 6e otida da vida
![]()
Аз също съм така. Но аз имам и анемия и слаби капиляри- трудно ми спира тако потече един път. Ходила съм по много лекари, горили са ми ги със сребърен нитрат, хапчета съм пила и слава Богу, от една две години сериозни проблеми нямам.
И аз имам същия проблем откакто преди две години сестра ми ме удари право в носа...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
НЕ СЕ ПЛАШИ !!! и аз имам този проблем! Просто имаш слаби капиляри, питъл съм доктора! На мене ми изписа едни кръвоспиращи тампони за носа. Казват се GELASPON STRIP. Постоянно си ги нося в чантата и нямам проблем. Просто като ми текне кръв от носа си слагам един такъв тампон и то спира. ВАЖНО Е като ти текне кръв от носа да не се притесняваш, защото като се притесняваш вдигаш кръвно и в следствие на това почва да тече по-обилно ! НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ТИ ПОМОГНАЛ
От капилярите е, но и като добавим, че напоследък е много топло това подсилва всичко.И аз имах този проблем, но някак си ми мина..
Np![]()
Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
q[^_^]p ---> Listen House Music
Първоначално написано от MalthazaR
da mersi mnogo![]()
Споко това е много често срещано особено сега като се позатопли. ПАЗИ СЕ ОТ СЛЪНЦЕ ! Ходи със шапка лятото, за да не ти напича главата пряко. и отиди на лекар да ти изпише някакви витамини ли нз точно какво за подобряване здравината и еластичноста на капилярите. Подсили си организма сега за лятото![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
НОСИ ШАПКА !!! и също така като отидеш на плажа си я взимай. Аз вече нямам този проблем незнам как но мина от самосебе си.Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
q[^_^]p ---> Listen House Music
moje da ima6 slabi kapilqri i ti kato mene i men po4ti vseki pat kato me udarqt leko v nosa i po4va da mi 6urti adski mnogo krav![]()
Имах същия случай и на мене ми е текло в автобуса и за два дена ми тече кръв 3 пъти.След 5 дена ми дойде,а и преди ова имах болки в главата и стомаха.Но се надявам да ти мине.Първоначално написано от Mc_to
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
На мене лично имам периоди в годината от порядъка на 3,4 месеца ми тече всеки ден,че даже и по два пъти на ден....аз имам сляби капиляри и мене не ме боли глава.....но по-добре иди на лекар и го питай...да ти е спокойно поне.... .
Brain Madness!
И на мене още от малък ми тече кръв от носа! Особенно лятото! И мене са ме горили няколко пъти със сребърен нитрат или ко ту е там, ама неминава! А щом те цепи и главата, значи имаш високо кръвно! Иди на личен и после на УГН!![]()
Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!