.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    sofiq

кръв от носа

hora nz kade trqbva6e da q sloja taq tema i za tfa tuka re6ih

eto i problema to4no predi 10 min mi te4e kr1f ot nosa sutrinta 2 p1ti i sega pak 2 p1ti ve4e mn 4estopo4na da mi se slu4va super gadno e posle me boli glavata nz kvo da praa pritesnqvam se ve4e spored vas opasno li e ne6to nz

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Град
    София
    Споко!!! и на мен често ми тече кръв от носа.
    Просто имаш слаби капиляри - това е!
    Нема се плашиш

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами като бях малка доста често ми течеше кръв, от слаби капиляри е по принцип, но щом и главата те боли няма да е лошо да идеш на лекар. Може нищо да ти няма, но за най-сигурно ...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    sofiq
    znam i az misleh da hoda za6toto sutrinta kato tr1gvah za daskalo me iznenada v reisa be6e super ujasno i tova po4ti seki den
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Град
    Там, където е сърцето...
    Доста е неприятно, да не би да си се ударил нещо за да ти теква така тая кръв... ?! Ноо иди на лекар най-вече заради главоболието, защото от едно просто главоболие колко неща можеш да си докараш....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    sofiq
    ne nesam se udqrql na4ii stavam sutrinta otiam da se izmia i po4na te4e kr1f oprai se izlizam hva6tam reisa i pak i sa predi da pusna temata pak 2 p1ti ujasno e no 6e ida dolekarkata da vida znam 4e e ot slabi kapilqri tfa e 100% noo e mn 4esto i me boli glava i 6e otida da vida

Мега фен
    Град
    София
    Аз също съм така. Но аз имам и анемия и слаби капиляри- трудно ми спира тако потече един път. Ходила съм по много лекари, горили са ми ги със сребърен нитрат, хапчета съм пила и слава Богу, от една две години сериозни проблеми нямам.

Град
    Разград
    спри да си бъркаш в носа

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    В цикъл си сигурно
    The Spark

Супер фен
    Град
    Варна
    И аз имам същия проблем откакто преди две години сестра ми ме удари право в носа...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Бургас
    НЕ СЕ ПЛАШИ !!! и аз имам този проблем! Просто имаш слаби капиляри, питъл съм доктора! На мене ми изписа едни кръвоспиращи тампони за носа. Казват се GELASPON STRIP. Постоянно си ги нося в чантата и нямам проблем. Просто като ми текне кръв от носа си слагам един такъв тампон и то спира. ВАЖНО Е като ти текне кръв от носа да не се притесняваш, защото като се притесняваш вдигаш кръвно и в следствие на това почва да тече по-обилно ! НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ТИ ПОМОГНАЛ

От капилярите е, но и като добавим, че напоследък е много топло това подсилва всичко.И аз имах този проблем, но някак си ми мина..

Град
    Бургас
    Np
    Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

q[^_^]p ---> Listen House Music

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MalthazaR
    НЕ СЕ ПЛАШИ !!! и аз имам този проблем! Просто имаш слаби капиляри, питъл съм доктора! На мене ми изписа едни кръвоспиращи тампони за носа. Казват се GELASPON STRIP. Постоянно си ги нося в чантата и нямам проблем. Просто като ми текне кръв от носа си слагам един такъв тампон и то спира. ВАЖНО Е като ти текне кръв от носа да не се притесняваш, защото като се притесняваш вдигаш кръвно и в следствие на това почва да тече по-обилно ! НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ТИ ПОМОГНАЛ

da mersi mnogo

Споко това е много често срещано особено сега като се позатопли. ПАЗИ СЕ ОТ СЛЪНЦЕ ! Ходи със шапка лятото, за да не ти напича главата пряко. и отиди на лекар да ти изпише някакви витамини ли нз точно какво за подобряване здравината и еластичноста на капилярите. Подсили си организма сега за лятото
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    Споко това е много често срещано особено сега като се позатопли. ПАЗИ СЕ ОТ СЛЪНЦЕ ! Ходи със шапка лятото, за да не ти напича главата пряко. и отиди на лекар да ти изпише някакви витамини ли нз точно какво за подобряване здравината и еластичноста на капилярите. Подсили си организма сега за лятото
    НОСИ ШАПКА !!! и също така като отидеш на плажа си я взимай. Аз вече нямам този проблем незнам как но мина от самосебе си.
    Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

q[^_^]p ---> Listen House Music

moje da ima6 slabi kapilqri i ti kato mene i men po4ti vseki pat kato me udarqt leko v nosa i po4va da mi 6urti adski mnogo krav

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен

Re: кръв от носа

Цитирай Първоначално написано от Mc_to
    hora nz kade trqbva6e da q sloja taq tema i za tfa tuka re6ih

eto i problema to4no predi 10 min mi te4e kr1f ot nosa sutrinta 2 p1ti i sega pak 2 p1ti ve4e mn 4estopo4na da mi se slu4va super gadno e posle me boli glavata nz kvo da praa pritesnqvam se ve4e spored vas opasno li e ne6to nz
    Имах същия случай и на мене ми е текло в автобуса и за два дена ми тече кръв 3 пъти.След 5 дена ми дойде,а и преди ова имах болки в главата и стомаха.Но се надявам да ти мине.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

На мене лично имам периоди в годината от порядъка на 3,4 месеца ми тече всеки ден,че даже и по два пъти на ден....аз имам сляби капиляри и мене не ме боли глава.....но по-добре иди на лекар и го питай...да ти е спокойно поне.... .
    Brain Madness!

Не бъди много спокоен!

И на мене още от малък ми тече кръв от носа! Особенно лятото! И мене са ме горили няколко пъти със сребърен нитрат или ко ту е там, ама неминава! А щом те цепи и главата, значи имаш високо кръвно! Иди на личен и после на УГН!
    Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си