.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Спомени,мечти,желания и...ЗАДЪНЕНА УЛИЦА!!!

Хора,моят случай е доста странен и честно казано най-вероятно няма с какво да ми помогнете,но просто исках някъде отново да си излея душата...На който не му се четат дълги теми направо да излиза от тази без да пише безсмислени постове...Та,преди вече близо година,на един рожден ден срещнах едно момиче.Да вметна,че и аз и тя сме на по 17 години,вече на по 18.Цялата компания тогава,барабар с мен и нея,бяхме заедно няколко часа.Наистина е удивително обаче как след тези няколко часа ВСЕКИ ДЕН,ЕЖЕМИНУТНО,ТЯ ПРОСТО НЕ МИ ИЗЛИЗА ОТ ГЛАВАТА!!! А аз не съм я виждал след това! Причините са много,по принцип тя по това време тогава си имаше гадже,а след това с огромна доза горчивина разбрах,че варианта тогавашния рожденик да уреди нещо между нас няма как да се осъществи.От това ме заболя доста,тъй като въпросния човек ми беше изключително близък приятел.По принцип когато видя,че човек няма желание да направи нещо,го оставям на мира.В този случай обаче упорствах и нахалствах просто да разбере нещо повечко за нея и да ми помогне да я видя пак.Но уви,този вариант окончателно отпадна.Та това беше миналото лято,а оттогава просто не знам какво да правя.Опитах нееднократно да я намеря в сайт за запознанства на базата на това,което знам за нея.А аз знам само къде учи,в кой квартал е,но не и точен адрес,знам че няма скайп,знам също така и някои от интересите й,защото на въпросния ден,когато я видях,си говорихме известно време.Имам също така нейни снимки,които гледам по няколко пъти на ден.Но това е всичко.В сайтовете не я откривам и ПРОСТО СЪМ В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА.А пък просто не ми се занимава да ходя с други момичета,само тя ми е в главата...

А АЗ ПРОСТО УМИРАМ ДА Я ВИДЯ ПАК,ЖИВОТА СИ ДАВАМ САМО ДА МОГА ДА БЪДА ПАК,ПОНЕ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА С НЕЯ! Има толкова много неща,за които искам дая питам,искам да види,че тя наистина ме интересува,че искам да я изслушвам и да й обръщам внимание! Искам да й покажа,че съм добронамерен и че наистина я харесвам страшно много! А тя даже не подозира,че съществува човек,който умира за нея,за когото тя дори не знае...
    И КЪДЕТО И ДА СЪМ,КАКВОТО И ДА ПРАВЯ,НЕПРЕСТАННО МЕЧТАЯ ЗА НЕЯ,СЪНУВАМ Я,ПРЕДСТАВЯМ СИ,ЧЕ ЩЕ Я СРЕЩНА...УВЕРЯВАМ ВИ,ТЕЗИ МЕЧТИ СА НАЙ-КРАСИВОТО НЕЩО,КОЕТО СЪМ ИЗПИТВАЛ,НО НЯМА ПО МЪЧИТЕЛНО НЕЩО ОТ РЕАЛНОСТТА,КОЯТО ВИНАГИ МЕ УДРЯ В ЛИЦЕТО И ОТНОВО МЕ ИЗПРАЩА В ОНАЗИ ПРОКЛЕТА ЗАДЪНЕНА УЛИЦА...А МЕЧТИТЕ НАИСТИНА СА ТОЛКОВА КРАСИВИ! САМО ДА ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СИ ГОВОРЯ С НЕЯ ПАК,ДА Я ОПОЗНАЯ ПОВЕЧЕ,ДА ВИДЯ ПАК УСМИВКАТА Й...ТАЗИ УСМИВКА ОЩЕ НЕ МОГА ДА Я ЗАБРАВЯ! НАПЪЛНО НАЯСНО СЪМ,ЧЕ ТОВА МОМИЧЕ ЕДВА ЛИ Е ТОЛКОВА ИДЕАЛНО,КАКВОТО СИ ГО ПРЕДСТАВЯМ АЗ.НО ПРОСТО ИМАШЕ ВСИЧКИ ЧЕРТИ,КОИТО ТЪРСЯ В ЕДНО МОМИЧЕ,А И СЕ ДЪРЖЕШЕ ПО НАЧИН,КОЙТО НАИСТИНА МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ!
    А ПЪК АКО ХОДЕХ С НЕЯ...ПРОСТО ЩЯХ ДА ДАМ ВСИЧКО ЗА НЕЯ! ИМАМ ТОЛКОВА МНОГО ОБИЧ,НЕЖНОСТ,ВНИМАНИЕ,ГРИЖ И ПРЕГРЪДКИ,КОИТО ИСКАМ ДА Й ДАМ! ДОРИ И ДА НЕ ГО ИСКАМ,ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ МИСЛЯ ЗА НЕЯ.И ИСКАМ ПРОСТО ДА Я ГУШНА,ДА Я ЦЕЛУНА И ДА Й ВИДЯ ПАК УСМИВКАТА И ОЧИТЕ,И ДА ЗНАМ,ЧЕ СЕ ЧУВСТВА СИГУРНА,КОГАТО СЪМ Я ГУШНАЛ И ЧЕ Й Е ХУБАВО...

Само като чуя името й и усещам как ми се ускорява пулса...Като се сетя за нея и ми става хубаво,защото пак се замечтавам,и едновременно с това тежко,защото знам,че действителността е друга.Почти всяка вечер преди лягане гледам снимките й на телефона ми,както и когато стана сутрин...ДА,ЗНАМ,ЧЕ СЛЕД ВСИЧКО ТОВА МЕ МИСЛИТЕ ЗА ЛУД И МОЖЕ И ДА СТЕ ПРАВИ,НО ПРОСТО НЕ ВИЖДАМ КАКВО БИХ МОГЪЛ ДА НАПРАВЯ...Лесно ще е да кажете-"Забрави я",но не става.И едва ли някой наистина може да ме разбере освен ако не е изпитвал подобно нещо.И НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО,НЕ ЧЕ СИ НЯМАМ ДРУГИ ЗАНИМАНИЯ ОСВЕН ОПЛАКВАНЕ ПО ФОРУМИТЕ И ЖИВЕЕНЕ В ИЛЮЗИИ...ПРОСТО СПОДЕЛЯМ ТОВА,КОЕТО Е В МИСЛИТЕ МИ,СЪПРОВОЖДАЩО ПОЧТИ ВСИЧКО,КОЕТО ВЪРША-БИЛО ТО УЧЕНЕ,РИТАНЕ,ПЪТУВАНЕ,ПИЕН ,КУПОН ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ДРУГО.
    На мен по принцип не ми се занимава да ходя с гаджета,най-вече защото си мисля,че все по-малко вече си струват.Нещо за една вечер по-може...Друго,което трябва да се знае,е че аз по принцип доста често(почти винаги ) когато видя момиче и си мисля само за секс...Но просто за това момиче,за което ви говорех в горните редове,за него имах чувството,че наистина си заслужава нещо много повече.А съм я виждал само за няклоко часа и то преди близо година...Интересно,нали?

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    с такъв голям интерес и още не си я потърсил?

ако бях на твоя място така хлътнал щях да търся общ познат или номер на телефон та каквото ще да става
    Да речем че й взема номера и какво? Тя не ме помни бе човек,кво да й кажа?:"Здрасти,веднъж се видяхме за малко преди една година,искаш ли на кафе?"

Аз ако бях на твое място досега да съм разлепила афиши с нейна снимка-няма начин никой да не я познава. Доколкото до твоя познаат дето не иска да ви свърже-тоз е загубеняк, що просто не попиташ някой негов фр дали и той случайно не я познава..може да ти привърви. А ако и намериш номера не и звъни а просто и драсни един 2 реда ще й кажеш от къде се познавате а ако не се сети за теб ( намираш си повод да я поканиш да излезете-за да си те припомни) а относно годината дето е минала еми ще й обясниш защо чак сега и пишеш. Дори и нищо да не се получи вярвам че ще станете големи приятели. Успех!!!
    Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня

Супер фен
    Град
    Панацея
    знам как се чувстваш ;\ прави, каквото сърцето ти подсказва. Знаеш сам, че шансът е минимален, но все пак опитай- мисля че има смисъл
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

щом знаеш къде учи и от кой квартал има голям шанс да я намериш.просто трябва да се навърташ наоколо и все някога ще я срещнеш.като минеш покрай нея я спри и и кажи от къде е познавате.след това може да и искаш телефона и да я поканиш на среща.

Град
    в лайната!
    boje,naistina mn stranna istriq.Spored mene trqbva da napravi6 vsi4ko 1zmojno da q otkrie6 i da dade6 vsi4ko ot debe si.kato znae6 kade u4i kato trqbva q 4akai pred daskaloto i i kaji kakvo 4uvstva6,ap1k ako naistina tq e momi4eto za teb 6te otv12rne na 4uvstvata ti.Bori se za neq,6tom taka te e plenila zna4i ima ne6to v neq.Davai!Uspex,i posle kaji kakvo e stanalo :P

е та кфо да правиш... варианта да и намериш номера е наи добър според мен .. а бтв ти от къде си толкова сигурен че не те помни да не си говорил с нея..? ) успех и дано я намериш :Р

Град
    Благоевград
    Да,много е интересно!Важното е -намери я,за да получиш дори една ПРИЯТЕЛСКА(само в краен случай) целувчица!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
    с такъв голям интерес и още не си я потърсил?

ако бях на твоя място така хлътнал щях да търся общ познат или номер на телефон та каквото ще да става
    Да речем че й взема номера и какво? Тя не ме помни бе човек,кво да й кажа?:"Здрасти,веднъж се видяхме за малко преди една година,искаш ли на кафе?"

ми , да точно това бих изцепил , по добре отколкото да се тормозя че не съм си изиграл картите

другия вариант е да търсиш общ познат тои да я викне на кафе или компания и от някаде да се появиш ти.. добре ще е ако те познае ако не ще и припомниш.. вариянти 100 , от кои град си да помагам , аз ще чукам на вратата и като безсрамник и ще те представя
    Хахаха,ми аз съм от София,лошото е че не знам как ще й намерим адреса

Колкото до това дали ме помни-естествено,че няма да ме помни.Е,ако й припомня,че сме се видели едикъдеси по едикакъв си повод,тогава може би ще се сети.Но варианта да й звънна ей така и да й кажа "Ае на кафе" ми изглежда просто безумен...Истината е,че ще изчакам да видя дали няма да стане някое чудо и тази година пак да бъда на този рожден ден,който е скоро,и там да е тя.Вероятността е нищожна,но надеждата умира последна.Ако ли не,като че ли наистина остава варианта да се завъртя около даскалото й...Лошото е,че като си знам късмета сигурно тази година е завършила

Град
    somewhere over the rainbow
    Те хората всичко ти казаха,аз повече от това не мога да ти помогна.Търси я просто(то в София е такава лудница,че човек гащите не може да си намери,камоли момиче).От опит глава не боли.Не може да нямате други общи познати.Намираш я,опознавате се,казваш и за това което чувстваш и всичко е пушка.

Град
    Видин
    Втф знаеш кде учи и още не си я намерил.. о.0
    Ако толкова много искаш да я намериш заставаш през даскалото на седянка и дебнеш
    Все някой път ще засечеш и готово..отиваш си и съвсем непринудено 'Извинявай, ама си ми много позната, запознавали ли сме се някъде бла-бла ?' или няква такава простотия пък дано се върже...и натам ако потее разговора здраве да е.. ако не, търсиш скайп и т.н.
    Късмет
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Re: Спомени,мечти,желания и...ЗАДЪНЕНА УЛИЦА!!!

А тя даже не подозира,че съществува човек,който умира за нея,за когото тя дори не знае...
    това е много вярно,което си написал,защото всеки човек си има някой такъв като тебе,който непрекъснато мечтае и мисли за теб, без дори човек да подозира....а по темата ти си виновен,че има възможност да не те помни,защото вместо да говориш с приятеля си и да разпитваш за нея е трябвало да и кажеш какво чувставаш ...нищо нямаше да изгубиш дори е имало вероятност тези твои мечти сега да са реалност,ако и тя е изпитвала нещо към теб.Силно се надявам да се получи нещо между вас някой ден,още повече като ми е адашка :P ..и знай,че когато човек иска нещо много,много силно ще се сбъдне все някога .. не губи надежда

Град
    Видин

Цитирай Първоначално написано от simonchety
    това е много вярно,което си написал,защото всеки човек си има някой такъв като тебе,който непрекъснато мечтае и мисли за теб, без дори човек да подозира....
    А най готиното е че винаги тоя е тъп и грозен
    For I am Winter born

..

Силно се надявам да се получи нещо между вас някой ден,още повече като ми е адашка :P ..и знай,че когато човек иска нещо много,много силно ще се сбъдне все някога .. не губи надежда
    А ти откъде знаеш,че тя така се казва?!

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    това е много вярно,което си написал,защото всеки човек си има някой такъв като тебе,който непрекъснато мечтае и мисли за теб, без дори човек да подозира....
    А най готиното е че винаги тоя е тъп и грозен
    Ае да не почваме да се храниме,а? Нито си ме виждал,нито ме познаваш.

Град
    Видин
    Понякога има и химия де, любов от пръв поглед и сякви такива фафли, възможно е.. ^^
    For I am Winter born

аз не те мисля за луд.... твоят разказ много ми напомня на моите мечти.... ама се нереални... поне моите .. надявам се ти да имаш малко късмет
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Пич при мен тва се случва постоянно, само че трайността му е 2 дена максимум ..Спри да мислиш за нея, а си намери друга цел
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Пич при мен тва се случва постоянно, само че трайността му е 2 дена максимум ..Спри да мислиш за нея, а си намери друга цел
    Хах,повярвай ми,щом трайността му е 2 дни,значи определено не е същото
    Колкото до това да я забравя-до голяма степен това не зависи от мен.Специално при любовта(или дори само при харесването) е адски трудно да контролираш това дали да мислиш за някое момиче или не...

Хора,моят случай е доста странен и честно казано най-вероятно няма с какво да ми помогнете,но просто исках някъде отново да си излея душата...На който не му се четат дълги теми направо да излиза от тази без да пише безсмислени постове...Та,преди вече близо година,на един рожден ден срещнах едно момиче.Да вметна,че и аз и тя сме на по 17 години,вече на по 18.Цялата компания тогава,барабар с мен и нея,бяхме заедно няколко часа.Наистина е удивително обаче как след тези няколко часа ВСЕКИ ДЕН,ЕЖЕМИНУТНО,ТЯ ПРОСТО НЕ МИ ИЗЛИЗА ОТ ГЛАВАТА!!! А аз не съм я виждал след това! Причините са много,по принцип тя по това време тогава си имаше гадже,а след това с огромна доза горчивина разбрах,че варианта тогавашния рожденик да уреди нещо между нас няма как да се осъществи.От това ме заболя доста,тъй като въпросния човек ми беше изключително близък приятел.По принцип когато видя,че човек няма желание да направи нещо,го оставям на мира.В този случай обаче упорствах и нахалствах просто да разбере нещо повечко за нея и да ми помогне да я видя пак.Но уви,този вариант окончателно отпадна.Та това беше миналото лято,а оттогава просто не знам какво да правя.Опитах нееднократно да я намеря в сайт за запознанства на базата на това,което знам за нея.А аз знам само къде учи,в кой квартал е,но не и точен адрес,знам че няма скайп,знам също така и някои от интересите й,защото на въпросния ден,когато я видях,си говорихме известно време.Имам също така нейни снимки,които гледам по няколко пъти на ден.Но това е всичко.В сайтовете не я откривам и ПРОСТО СЪМ В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА.А пък просто не ми се занимава да ходя с други момичета,само тя ми е в главата...

А АЗ ПРОСТО УМИРАМ ДА Я ВИДЯ ПАК,ЖИВОТА СИ ДАВАМ САМО ДА МОГА ДА БЪДА ПАК,ПОНЕ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА С НЕЯ! Има толкова много неща,за които искам дая питам,искам да види,че тя наистина ме интересува,че искам да я изслушвам и да й обръщам внимание! Искам да й покажа,че съм добронамерен и че наистина я харесвам страшно много! А тя даже не подозира,че съществува човек,който умира за нея,за когото тя дори не знае...
    И КЪДЕТО И ДА СЪМ,КАКВОТО И ДА ПРАВЯ,НЕПРЕСТАННО МЕЧТАЯ ЗА НЕЯ,СЪНУВАМ Я,ПРЕДСТАВЯМ СИ,ЧЕ ЩЕ Я СРЕЩНА...УВЕРЯВАМ ВИ,ТЕЗИ МЕЧТИ СА НАЙ-КРАСИВОТО НЕЩО,КОЕТО СЪМ ИЗПИТВАЛ,НО НЯМА ПО МЪЧИТЕЛНО НЕЩО ОТ РЕАЛНОСТТА,КОЯТО ВИНАГИ МЕ УДРЯ В ЛИЦЕТО И ОТНОВО МЕ ИЗПРАЩА В ОНАЗИ ПРОКЛЕТА ЗАДЪНЕНА УЛИЦА...А МЕЧТИТЕ НАИСТИНА СА ТОЛКОВА КРАСИВИ! САМО ДА ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СИ ГОВОРЯ С НЕЯ ПАК,ДА Я ОПОЗНАЯ ПОВЕЧЕ,ДА ВИДЯ ПАК УСМИВКАТА Й...ТАЗИ УСМИВКА ОЩЕ НЕ МОГА ДА Я ЗАБРАВЯ! НАПЪЛНО НАЯСНО СЪМ,ЧЕ ТОВА МОМИЧЕ ЕДВА ЛИ Е ТОЛКОВА ИДЕАЛНО,КАКВОТО СИ ГО ПРЕДСТАВЯМ АЗ.НО ПРОСТО ИМАШЕ ВСИЧКИ ЧЕРТИ,КОИТО ТЪРСЯ В ЕДНО МОМИЧЕ,А И СЕ ДЪРЖЕШЕ ПО НАЧИН,КОЙТО НАИСТИНА МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ!
    А ПЪК АКО ХОДЕХ С НЕЯ...ПРОСТО ЩЯХ ДА ДАМ ВСИЧКО ЗА НЕЯ! ИМАМ ТОЛКОВА МНОГО ОБИЧ,НЕЖНОСТ,ВНИМАНИЕ,ГРИЖ И ПРЕГРЪДКИ,КОИТО ИСКАМ ДА Й ДАМ! ДОРИ И ДА НЕ ГО ИСКАМ,ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ МИСЛЯ ЗА НЕЯ.И ИСКАМ ПРОСТО ДА Я ГУШНА,ДА Я ЦЕЛУНА И ДА Й ВИДЯ ПАК УСМИВКАТА И ОЧИТЕ,И ДА ЗНАМ,ЧЕ СЕ ЧУВСТВА СИГУРНА,КОГАТО СЪМ Я ГУШНАЛ И ЧЕ Й Е ХУБАВО...

Само като чуя името й и усещам как ми се ускорява пулса...Като се сетя за нея и ми става хубаво,защото пак се замечтавам,и едновременно с това тежко,защото знам,че действителността е друга.Почти всяка вечер преди лягане гледам снимките й на телефона ми,както и когато стана сутрин...ДА,ЗНАМ,ЧЕ СЛЕД ВСИЧКО ТОВА МЕ МИСЛИТЕ ЗА ЛУД И МОЖЕ И ДА СТЕ ПРАВИ,НО ПРОСТО НЕ ВИЖДАМ КАКВО БИХ МОГЪЛ ДА НАПРАВЯ...Лесно ще е да кажете-"Забрави я",но не става.И едва ли някой наистина може да ме разбере освен ако не е изпитвал подобно нещо.И НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО,НЕ ЧЕ СИ НЯМАМ ДРУГИ ЗАНИМАНИЯ ОСВЕН ОПЛАКВАНЕ ПО ФОРУМИТЕ И ЖИВЕЕНЕ В ИЛЮЗИИ...ПРОСТО СПОДЕЛЯМ ТОВА,КОЕТО Е В МИСЛИТЕ МИ,СЪПРОВОЖДАЩО ПОЧТИ ВСИЧКО,КОЕТО ВЪРША-БИЛО ТО УЧЕНЕ,РИТАНЕ,ПЪТУВАНЕ,ПИЕН ,КУПОН ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ДРУГО.
    На мен по принцип не ми се занимава да ходя с гаджета,най-вече защото си мисля,че все по-малко вече си струват.Нещо за една вечер по-може...Друго,което трябва да се знае,е че аз по принцип доста често(почти винаги ) когато видя момиче и си мисля само за секс...Но просто за това момиче,за което ви говорех в горните редове,за него имах чувството,че наистина си заслужава нещо много повече.А съм я виждал само за няклоко часа и то преди близо година...Интересно,нали?

Tova e nai sladkoto ne6to koeto nqkoga sum 4ela...trqbva da budete zaedno...otredeno vi e !!!
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Поразпитай приятелите си. Може вече да има скайп или нещо подобно. Ако имате някои общ познат, направи всичко възможно, за да излезете заедно на разходка, кафе. Тогава лично й вземи номера.

Успех на рождения ден. Дано да е там. Наистина ти пожелавам всички мечти свъзани с това момиче да станат реалност, защото някои неща наистина си залужават. Щом дълго се бориш за нещо в крайна сметка винаги печелиш.

Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
    Tova e nai sladkoto ne6to koeto nqkoga sum 4ela...trqbva da budete zaedno...otredeno vi e !!!
    Не знам как въобще си открила тази тема,тя беше доста стара...И се радвам,че мислиш така,само че проблемът е точно в това,че просто НЕ ни е отредено да сме заедно.

искай и скайпа,запознайте се,но не споменавай веднага за това,за да не те помисли за откачен или че си някой,който я базика.Пишете си веднъж-два пъти и а покани на среща

Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
    Не знам как въобще си открила тази тема,тя беше доста стара...И се радвам,че мислиш така,само че проблемът е точно в това,че просто НЕ ни е отредено да сме заедно.
    em dulga istoriq ...
    a puk za drugoto...koi ti kaza 4e ne trqbva dabudete zaedno?
    Romeo ne zarqza julieta samo 6toto roditelite i ne q harevsat nali?
    az imam podoben problem taka 4e tursih temi4ki i popadnah na tvoqta no slu6ai kakvo i ako tq te obi4a tolkova silno kakvo ako prosto q e strah da ti se obadi??? Kakvo ako ??? a?Kakto kaza drugoto momi4e bori se s zubi i nokyi za skypa i...i posle vsi4ko 6te se naredi...i mejdu drugoto estestveno 4e vi e otredeno da budete zaedno...da znae6 sudbata sama si q gradim .
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си