- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спомени,мечти,желания и...ЗАДЪНЕНА УЛИЦА!!!
Ти не разбираш...Тя няма как да ме обича,просто защото не ме помни и това е сигурно,защото все пак ме е видяла за няколко часа преди повече от година,а и тогава си имаше гадже.Скайп дори и да има,разбери,че просто няма откъде да го взема,но тя почти сигурно няма...Първоначално написано от FataMorgana
Колкото до съдбата-това,че сами си я градим не е точно така...И моят случай го потвърждава.Просто ако ни беше "отредено",както казваш,тогава щях да получа подарък от съдбата-щях да срещна въпросното момиче на улицата или нещо такова...Вместо това просто я няма междинната свръзка,нещото,което да ни събере,разбираш ли,независимо дали ще е човек,който да ни събере на едно място или пък случайността...Просто няма как да се получи,няма как да я видя.Това е проблемът.
Vreme e da spre6 da raz4ita6 na slu4ainosta i horata ...zapo4ni da raz4ita6 na sebe si...neznae6 li pone kude u4i? Ne moje6 li sled u4ili6te suvsem "slu4aino" da mine6 i...Първоначално написано от nekuv_tam
kazva6 4e ne moje6 da q nameri6 v nikakvi webstranici? Moje bi ne haresva interneta.. spomni si kolkoto se moji po qsno za kakvo ste si govorili prez tezi nqkolko 4asa i posle se opitai da otkrie6 na koi mesta moji da q nameri6...vsi4ko zavisi ot interesite i
a i mejdu drugoto...ne moji6 da si absolutno siguren 4e ne te pomni...i az imam podoben problem i vse o6te se nadqvam 4e tozi 4ovek me pomni...i ne mi puka osobeno 4e ne e vuzmojno za6toto taka ili ina4e ...ne ti li zvu4i nevuzmojno da hareva6 nqkoe momi4e cqla godina sled kato si q vijdal samo nqkolko 4asa? Vijda6 li tova dokazva 4e vsi4ko e vuzmojno .Ako ne... q zabravi...oba4e ne e tlkova lesno az ot dosta vreme se probvam da zabravq nqkoi i ne stava samo da znae6 4e ot cqlta istoriq lesen izhod nqma da ima taka 4e ili se bori6 da q polu4i6 ili se bori6 da q zabravi6 za purvoto ti kazah kak moji da stane za vtoroto i az neznam srry
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Повярвай ми,аз си спомням всяка нейна дума и усмивка...Но от местата,където мога да я видя,това с училищетоизглежда най-възможно,само че като си знам късмета,нищо чудно тя вече да е завършила тази годинаVreme e da spre6 da raz4ita6 na slu4ainosta i horata ...zapo4ni da raz4ita6 na sebe si...neznae6 li pone kude u4i? Ne moje6 li sled u4ili6te suvsem "slu4aino" da mine6 i...
kazva6 4e ne moje6 da q nameri6 v nikakvi webstranici? Moje bi ne haresva interneta.. spomni si kolkoto se moji po qsno za kakvo ste si govorili prez tezi nqkolko 4asa i posle se opitai da otkrie6 na koi mesta moji da q nameri6...vsi4ko zavisi ot interesite i
a i mejdu drugoto...ne moji6 da si absolutno siguren 4e ne te pomni...i az imam podoben problem i vse o6te se nadqvam 4e tozi 4ovek me pomni...i ne mi puka osobeno 4e ne e vuzmojno za6toto taka ili ina4e ...ne ti li zvu4i nevuzmojno da hareva6 nqkoe momi4e cqla godina sled kato si q vijdal samo nqkolko 4asa? Vijda6 li tova dokazva 4e vsi4ko e vuzmojno .Ako ne... q zabravi...oba4e ne e tlkova lesno az ot dosta vreme se probvam da zabravq nqkoi i ne stava samo da znae6 4e ot cqlta istoriq lesen izhod nqma da ima taka 4e ili se bori6 da q polu4i6 ili se bori6 da q zabravi6 za purvoto ti kazah kak moji da stane za vtoroto i az neznam srryИстината е,че един път късметът май ми се усмихна,но аз не се възползвах...Но това е минало,въпросът е какво може да се направи оттук нататък.
Аз ти благодаря много за хубавите думи,помогна ми най-малкото с това,че си направи труда да прочетеш цялата тая история и се опита да ме разбереш.Аз съм писал и други теми като тази отново за същия случай,но на повечето хора нормално не им се четат толкова дълги писания.Така че мерси за вниманието![]()
Нали знаеш, че има хора, които минават през живота ни за съвсем кратко, но пък за сметка на това оставят светла диря в сърцето и в ума ниЯ се хвани сериозно щом толкова много мислиш за нея, ако си наложиш за цел да я намериш ще успееш... УСПЕХ \
/
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
А знаеш ли, колко специална би се почувствала тя..като разбере, че за една нощ..е успяла да те покори, и че тази година не си спирал да мислиш за нея..Първоначално написано от nekuv_tam
Не си пропилявай шанса..като не те помни..припомни и, ако не се сети..дай на чисто..тя ще бъде твоето момиче, което толкова време си чакал да видиш..а ти за нея ще си странното момче което я кара неистово да се усмихва от факта, че така ти е повлияла..Точно такива спонтанни случки..имат развитие в бъдеще
Не се отказвай, защото историята ти..тръпки ме побиха
цялата е прочетох, да дълга е темичката..но всеки ред като четях ме накара да настръхна..просто не си изпускай шанса.Стискам ти палци и на ръцете и на краката..и поне аз държа след време като (ако) се срещнете (което ти желая от сърце) да пуснеш една темичка..да дишаме спокойно, че си намерил вече Пепеляшка :P Късмет
![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Радвам се,че историята ти е харесалаПървоначално написано от [`eL`
![]()
Права си,че тя би се почувствала специална ако разбере за всичко това,но би се почувствала така ако поне малко ме познава,ако знае кой съм.Защото дори и да й взема телефона отнякъде,ако й се обади някакъв непознат и й изрецитира всичко,което бях написал в първия пост от темата,тя най-вероятно ще си помисли,че съм луд или пък че някой я бъзика.
Иначе аз едва ли ще се откажа,защото и да искам май не мога...Дано все изникне някакъв вариант.Естествено,ако някой ден чудото стане,тук сигурно ще е първото място където да се похваля![]()
Откъм днешна дата обаче чудото изглежда доста далеч...
Все пак мерси и на тебе за добрите думи![]()
Първоначално написано от nekuv_tam
nqma za6to samo dano skoro da se saberete pojelavam ti kusmet
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Абсолютно същата история е и при мен...Срещнахме се 3-4 пъти,но не спирам да мисля за него...Хах,каква ирония...
Поне при теб нещата е възможно да се случат,не се отказвай,едва ли ще се помириш с мисълта преди да я намериш...изглеждаш настроен да я опознаеш и да и кажеш какво чувстваш...Давай,късмет и дано всичко стане както трябва...![]()
Let the beats control your soul...