Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
Цитирай Първоначално написано от nekuv_tam
Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
с такъв голям интерес и още не си я потърсил?

ако бях на твоя място така хлътнал щях да търся общ познат или номер на телефон та каквото ще да става
Да речем че й взема номера и какво? Тя не ме помни бе човек,кво да й кажа?:"Здрасти,веднъж се видяхме за малко преди една година,искаш ли на кафе?"

ми , да точно това бих изцепил , по добре отколкото да се тормозя че не съм си изиграл картите

другия вариант е да търсиш общ познат тои да я викне на кафе или компания и от някаде да се появиш ти.. добре ще е ако те познае ако не ще и припомниш.. вариянти 100 , от кои град си да помагам , аз ще чукам на вратата и като безсрамник и ще те представя
Хахаха,ми аз съм от София,лошото е че не знам как ще й намерим адреса

Колкото до това дали ме помни-естествено,че няма да ме помни.Е,ако й припомня,че сме се видели едикъдеси по едикакъв си повод,тогава може би ще се сети.Но варианта да й звънна ей така и да й кажа "Ае на кафе" ми изглежда просто безумен...Истината е,че ще изчакам да видя дали няма да стане някое чудо и тази година пак да бъда на този рожден ден,който е скоро,и там да е тя.Вероятността е нищожна,но надеждата умира последна.Ако ли не,като че ли наистина остава варианта да се завъртя около даскалото й...Лошото е,че като си знам късмета сигурно тази година е завършила